Mikrolån og minilån: få styr på forskelle og ligheder (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Mikrolån og minilån: få styr på forskelle og ligheder

Mikrolån og minilån: få styr på forskelle og ligheder

Mikrolån og minilån: få styr på forskelle og ligheder

Forskel på mikrolån og minilån

Et mikrolån er et af de rigtigt mange lån, man kan optage online. Hvor det før primært var banker der stod som låneudbyder, så har den digitale verden åbnet op for mange flere muligheder for at låne penge.

De traditionelle banker tilbyder ikke små forbrugslån. Har du derfor en måned, hvor du har akutte ekstra udgifter, men hvor budgettet ikke er tilstrækkeligt, kan et lån online være løsningen. Du skal dog altid være 100% klar over, hvad det er for lånevilkår du låner til.

Hvad er et mikrolån?

Et mikrolån er typisk et beløb mellem 500-3000 kr. Det er et lån man ofte kan tage, når man har brug for et lille rådighedsbeløb for bekvemmelighed. Når man tager et online lån, så kan låneudbyder være relativt sikker på, at de har pengene igen indenfor den aftalte periode. Da beløbet er af en størrelse, hvor de fleste kan betale tilbage indenfor en kort periode. Hvis du er usikker på om du kan betale et mikrolån tilbage, så skal du ikke ansøge om et.

Hvad er et minilån?

Kært barn har mange navne. Helt basalt er et minilån det samme som et mikrolån. Det der adskiller de to er beløbet størrelse. Som udgangspunkt låner man flere penge ved et minilån end man gør ved et mikrolån. Overvejelserne du skal gøre dig, hvis du tænker på at optage et minilån, er de samme som ved mikrolån. Hvis ikke du er sikker på, at du kan betale hele beløbet tilbage indenfor en kort periode, så skal du ikke optaget lånet.

Du kan optage et lån hos MiniFinans på op til 12.000 kr. Dog skal du være fyldt 21 år, og du må ikke være registreret i RKI. Du kan læse mere om vores lånemuligheder her. Det er vores stærkeste anbefaling, at du tænker dig rigtigt godt om, før du låner penge online. Det skal ikke være en overilet beslutning, men velovervejet.