Mangler du penge til weekendens bytur (2018)? Her er 5 gode råd ✓
Existing Users Log In
   

Mangler du penge til weekendens bytur? Fem gode råd

Mangler du penge til weekendens bytur? Fem gode råd

Mangler du penge til weekendens bytur? Fem gode råd

Pludselig blev det weekend, og hvad gør du, når en bytur kalder?

De fleste har været der. Det er blevet fredag, du har lovet at tage med på weekendens bytur, men pengene er små og der er længe til den første – hvad så nu? Du kan selvfølgelig lave overtræk eller låne penge af dine venner, men det er både bogstaveligt talt og metaforisk set nogle dyre renter i længden.

Fem måder af komme med i byen

Tjen hurtige penge på små tjenester

Nogle gange må man æde sin stolthed og tilbyde sin arbejdskraft. Slå græs, skovl sne, køb ind, gå med hunden. Så har du måske endda den bonus, at du har brændt nogle kalorier af til i aften.

Sælg, sælg, sælg

I nogle Facebook-grupper står folk i kø for at købe alverdens ting. Er kælderrummet fyldt, og kan du nærmest ikke huske, hvad der står derinde? Så er det måske på tide at sælge ud. Måske er der guld længst inde.

Gør som dem i gågaden

Om du kan spille musik og danse, så er det altså en nem vej til lidt ekstra håndøre. Det kræver selvfølgelig en god portion mod og en hat til lidt mønt, men måske er det en fin forfest til din bytur?

Brug dine evner

Måske er det på tide at lave et CVR-nr. og tjene lidt ekstra på dit akademiske håndværk? På sider som casehelp og diverse Facebook-grupper kan du hurtigt tjene penge på lektiehjælp, at sætte hjemmesider op eller lave grafisk eller økonomisk arbejde. Så er der både til CV og til bytur.

Donor

Hvis du er mand, er der jo en ekstra mulighed ved at blive sæddonor. Og så har du samtidig gjort et par kommende forældre meget glade!

Hvis de fem råd ikke er nok

Det er altid en meget bedre idé at spare sammen til en bytur end at låne til den. Derfor vil vi heller ikke råde dig til at låne til byturen. Udskyd den til en anden gang eller kom i stemning hjemmefra og gør turen så billig som mulig ved at vælge steder med fri entré og uden garderobe.

Du er dog altid velkommen til at tjekke vores låneberegner, hvis du skal låne til uforudsete udgifter. Tjek vores lånevilkår og se om du kan låne hurtigt, nemt og sikkert.