Mangler du penge sidst på måneden? Vi hjælper dig videre (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Mangler du penge sidst på måneden?

Mangler du penge sidst på måneden?

Mangler du penge sidst på måneden?

MiniFinans har måske Danmarks bedste lånemuligheder. Og vi hjælper gerne dig, der står og skal bruge et hurtigt lån, hvis du er løbet tør for penge. Hos MiniFinans kan du låne fra 500 kr. til 12.000 kr. Pengene har du nærmest med det samme. Den hurtige proces betyder, at du ikke skal vente til den første med at købe det, du står og mangler.

Mangler du penge sidst på måneden? Hvorfor vente til den første?

Det er sidst på måneden, du er ved at løbe tør for penge, og kontoen er ved at være i bund. Denne situation kender vi alle sammen. I denne situation kan et nemt, hurtigt og kortfristet minilån være den perfekte løsning.

Det kan f.eks. være, at du ikke har fået indregnet alle julefrokosterne og julegaverne i dit budget for december. Det kan også være, at et uventet tandlægebesøg har væltet månedsbudgettet. Hvad end det kan være, kan et nemt og hurtigt minilån være din redning.

Ansøg om minilån

Når du ansøger om et lån hos MiniFinans, går der ikke lang tid før, pengene er på din konto. Ansøgningen bliver behandlet øjeblikkeligt og automatisk, og du vælger selv, hvornår du vil tilbagebetale lånet inden for de 30 dages løbetid.

At tage et forbrugslån er selvfølgelig noget man skal overveje grundigt, og det er ikke noget, vi anbefaler at gøre ofte. Vi råder kun folk til at tage et kortfristet lån, hvis de ved, at de kan betale pengene tilbage inden for den aftalte tid.

De kortfristede forbrugslån er en måde, hvorpå du kan få noget fleksibilitet i din økonomi, og de kan hjælpe til uforudsete udgifter. Eller til de øjeblikke, hvor du står overfor en spontan oplevelse, du ikke har lyst til at sige nej til. Måske er drømmerejsen på tilbud, eller vaskemaskinen gået ned?

Hvis du skal låne penge i dag så benyt MiniFinans. Hvorfor vente til i morgen, når det er i dag, du skal bruge penge.

Lån penge i dag – klik og se, hvor nemt det er at gøre dine drømme til virkelighed.