Er der virkelig lang tid til næste lønningsdag

Er vaskemaskinen gået i stykker? Vil bilen ikke starte? Er din cykel blevet stjålet? Blev ferien for dyr? Der kan altid ske uventede ting i hverdagen, og ofte koster de penge du ikke havde planlagt at skulle af med. Du kunne selvfølgelig vente til næste lønningsdag indtil du har sparet nok sammen. Men har du tid til at vente? Tag et sikkert online lån nu! Vent ikke med dine uforudsete udgifter til næste lønningsdag!

 

MiniFinans yder topanmeldte danske lån

MiniFinans er en af landets allerbedste udbydere af online lån til dig der står med uventede udgifter. Ansøg med NemID på 1 minut, og få svar med det samme på, om du kan tage et lån hos os.

 

Kan du nå det før lønningsdagen?

Du havde måske frygtet at du skulle gennemgå bunker af papirer du skulle have med til mødet med din bankrådgiver. Frygt ej! Der er heldigvis andre, og bedre, alternativer til den forældede måde at tage et lån på. Hvad der før tog op til flere uger kan nu gøres på et par minutter når du ansøger hos MiniFinans. Så snart du har sendt en ansøgning afsted, bliver du kreditvurderet og har svar indenfor allerhøjest en time.

 

Hvor meget skal du bruge?

Du kender dit budget, du kender din løn, du kender dit behov – hvor meget mangler du til din drøm? MiniFinans tilbyder lån på mellem 3.000 og 20.000 kroner. Præcist hvor meget du kan få bevilget, kommer an på den kreditvurdering vi foretager når du ansøger om et lån. Så snart du har ansøgt, får du svar på hvad vi kan tilbyde dig. Herefter skal du godkende dit lån som så bliver udbetalt med det samme.

 

Hvor længe er pengene dine?

Når du ansøger om et lån hos os vælger du også løbetiden, eller hvor længe du låner pengene i.  Skulle der dukke nogle uventede udgifter op der gør du har brug for mere tid så fortvivl ikke.

 

Hvordan indfrier du dit lån hos MiniFinans?

Gennem din personlige profil finder du den nemmeste vej til at betale dit MiniFinans lån tilbage. Der er selvfølgelig også andre måder du kan betale på, da vi tager imod de fleste betalingskort. Du kan også vælge at benytte dig af din egen netbank, bare husk at bruge dit CPR-nummer som reference til os. Hele lånet skal indfries på én gang, det er ikke muligt at betale af på dit lån lidt ad gangen.

 

Hvad er din personlige profil så?

Din personlige profil er der hvor du kan holde øje med alt hvad der har med dit lån at gøre. Her kan du se hvor meget du har lånt, hvor lang tid der er tilbage af din løbetid, plus dine lånevilkår. Du kan også se fakturaer fra tidligere lån, samt kommunikation mellem dig og MiniFinans.

 

Hvad er kravene for at tage et lån hos MiniFinans?

Der er et par krav der skal overholdes for at du skal kunne blive godkendt til et lån hos MiniFinans. Dansk lovgivning kræver at man skal være myndig for at kunne tage et lån, og hos MiniFinans er aldersgrænsen 21. Derudover er det vigtigt at du har dansk bopæl, samt et mobilnummer og en e-mailadresse vi kan nå dig på. For at låne må ikke være registreret i RKI eller i Debitorregisteret, da dette er imod vores ansvarsfulde lånepolitik. Fra 2017 kræver loven desuden også at du skal dokumentere at du er i stand til at betale lånet tilbage. Sidst men ikke mindst skal du have adgang til NemID og en Nem-konto vi kan betale dit lån ind på.

 

Er det sikkert at tage et lån online?

Man skal altid være varsom når man handler eller låner online, men din sikkerhed er i fokus hos MiniFinans. Det værste er jo at en anden misbruger din identitet til at optage lån i dit navn på nettet. En af de forholdsregler vi har taget for at undgå dette er at bruge NemID, da det er forbundet med SKAT. Mistænker du alligevel at nogen har fået fat i dit NemID og misbrugt det, så ring til politiet og os.

 

Ting der er værd at huske på

Selvom der er tomt i kassen lige nu, før du får dit lån fra MiniFinans, er det godt at planlægge fremtiden. Når du låner er det selvfølgelig altid vigtigt at grundigt overveje hvor meget du skal bruge. Det er også en god ide at nøje planlægge dit budget med lidt reserve til hvis der nu sker noget uventet.

 

Hvorfor burde du vælge MiniFinans?

Vi kunne lade vores kunder fortælle dig grundene, men dem kan du se inde på Trustpilot hvor vi er topanmeldt. Vores hjemmeside er nemt og praktisk at bruge, vores kreditvurdering er lynhurtig og du har svar med det samme. Vi udbetaler dit lån hurtigt, og har en fantastisk kundeservice der kan hjælpe dig hvert eneste skridt ad vejen.

 

Kundeservice?

Ja, vi har en kundeservice! Vores team er til rådighed alle ugens hverdage fra 9-17. Har du et problem med din ansøgning? Give vores kundeservice et kald og lad os hjælpe dig. Har du problemer med at indfri dit lån? Send os en e-mail og lad os finde ud af det sammen. Kom hurtigt i gang med din lån – gå direkte til vores ansøgningsskema her.