Er du lige flyttet hjemmefra? Få råd til mere hos MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Lige flyttet hjemmefra?

Lige flyttet hjemmefra?

Lige flyttet hjemmefra?

Lige flyttet hjemmefra?

Er du lige flyttet hjemmefra eller er du på vej til at skulle det?

Det kan være dyrt at flytte hjemmefra og det medfører mange udgifter. Der er både indskud, flyttemænd og nye møbler på én gang der skal betales. Du står måske med et budget, hvor du ikke lige har fået medregnet alle udgifter. Her kan et minilån fra MiniFinans være en god løsning til at dække en uforudset udgift der skal betales her og nu.
Ved flytning er der både mange udgifter i forbindelse med selve flytningen. Men også efterfølgende når hjemmet skal indrettes og gøres lækkert.

Lån penge – nemt og bekvemt

Lånet fra MiniFinans får du hurtigt, og vi kræver ingen dokumenter eller redegørelse for, hvad lånet skal bruges til eller hvordan du vil tilbagebetale det. Når du tager et lån gennem MiniFinans er det nemt og hurtigt, og du vælger selv beløb og tilbagebetalingsperiode. Selvom vi ikke stiller spørgsmålstegn ved hvad pengene skal bruges til – eller skal se et budget, er det vigtigt at du ved at du kan tilbagebetale lånet i tide.
Kommer du i en situation hvor du ikke kan tilbagebetale lånet rettidigt har du mulighed for at forlænge låneperioden 7, 14 eller 30 dage mod et gebyr.

Overvej lånet grundigt

Et lån skal selvfølgelig altid grundig overvejes, da det koster penge at låne penge. Lånet skal ses som en nødvendighed for at betale et uforudset udgift. Eller som en mulighed for lidt spontanitet i økonomien. Det skal ikke ses som en langvarig låneløsning, men som en kortfristet begrænset lånemulighed.

Lånet kan som sagt være med til at give noget luft og spontanitet i økonomien. Hos os er mottoet ”hvorfor vente til den 1.?” et godt eksempel på at vi ikke tror på at alt skal planlægges, men at der skal være plads til frihed og spontanitet!

Klik her for at låne penge i dag