Lendon eller MiniFinans? Hvilke fordele har du hos MiniFinans?

Står du med et valg mellem MiniFinans og Lendon? Har du svært ved at bestemme dig for, hvilken lånevirksomhed der er bedst for dig og din økonomi? Det er nemlig sådan, at du ikke bare skal vælge den første og bedste låneudbyder, som du kan finde.

Der er mange gode grunde til at tage det med ro og lave lidt grundig research, så du ikke bare er sikker på, at du finder et passende lån, men at du også forsikrer dig selv om, at alt foregår legitimt. Det kan nemlig godt være nervepirrende for nogle at låne penge online. Men bare rolig. MiniFinans er en danskejet lånevirksomhed, og vi er et brand under Finans247 ApS, der er registreret under Finanstilsynet. Du finder derfor Danmarks måske bedste lån hos.

 

Hvem skal du vælge?

Vi deler mange ligheder med låneudbydere som Lendon, men vi er også forskellige på nogle punkter. De fleste forskellige finder du dog mellem bankerne og online låneudbydere. Disse forskelle er nogle af grundene til, at online lån er eksploderet i popularitet de seneste år. Det handler nu blot om at finde den online låneudbyder, som man ønsker at optag et lån hos. Hvem ved, måske ender du ud med en samarbejdspartner, hvor du optager alle dine fremtidige lån?

 

Hvordan adskiller online lån og lån hos bankerne sig?

Et online lån adskiller sig på utrolig mange områder, og det er altid en god idé at undersøge dine muligheder for at optage et lån, såfremt du ligger inde med et forbrugsbehov. Der for er det også rart at kende de fordele, som du kan forvente at modtage, når du optager et lån online hos MiniFinans eller Lendon fremfor hos din lokale bank.

Det går meget hurtigere
Et lån online, som du finder hos MiniFinans, er et lån, som du kan optage inden for utrolig kort tid. Du skal ikke til at bruge lang tid på samtaler med bankrådgivere, der har alverdens spørgsmål til dig. I stedet kan du åbne din computer, oprette dig som bruger hos MiniFinans og optage et hurtigt lån.

Renterne er højere, men du skal ikke stille sikkerhed
Det er ingen hemmelighed, at renterne ved online lån oftest er højere end dem, du kan få hos bankerne. Dog skal du ikke stille sikkerhed i form af noget værdifuldt, som du ejer, hvis du ønsker at låne penge online. Det skal du hos bankerne.

Alt foregår digitalt
Du skal ikke rejse dig fra sofaen eller tage fri fra arbejde eller fritidsaktiviteter for at tage ned i banken og spørge om et lån. Du kan klare det hele hjemmefra, mens du slår benene op på sofabordet, da det hele foregår digitalt.

Ingen spørgsmålstegn
MiniFinans stiller ikke spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til. Det vil du opleve, at der gøres, hvis du låner penge i bankerne. Vi er ikke interesserede i, hvordan du forvalter dine lånte penge. Det er dine penge, når de er på kontoen, og det er dig, der selv må bestemme, hvordan de skal bruges.

Utallige lånemuligheder
Der findes mange lånemuligheder på nettet. Du kan vælge mellem forskellige låneudbydere, og du kan vælge imellem en række af låntyper – herunder kviklån, kassekredit eller afdragslån. Vælg den type, der passer til dig.

Få flere fordele hos MiniFinans – Sådan adskiller vi os fra Lendon

Lendon og MiniFinans minder om hinanden på utrolig mange punkter. Du vil opleve, at låneproceduren er den samme hos begge låneudbydere. Du kan ikke låne penge hos MiniFinans, hvis du ikke har et NemID. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager, som du kan læse mere om senere.

Hvad kan jeg låne hos MiniFinans og Lendon?

Som vi har nævnt, så minder lånene hos Lendon og MiniFinans om hinanden. Hos Lendon kan du optage lån i form af kassekredit, afdragslån og kviklån. Eftersom vi hos MiniFinans kun tilbyder kviklån, så er det her, at vi laver sammenligningen. Hos MiniFinans kan du låne mellem 3.000 og 20.000 kroner, mens du hos Lendon kan låne mellem 500 og 10.000 kroner.

Hvor lang tid kan jeg låne?

Du kan optage kviklån i 1 dag og afdrage så længe du vil hos MiniFinans. Hos Lendon har du 5-30 dage til at betale lånet tilbage. Ved et beløb på 10.000 kroner med en låneperiode på 30 dage kommer du dog af med mere ved Lendon end hos MiniFinans eftersom ÅOP er højere.

 

MiniFinans som Danmarks måske bedste låneudbyder? Dette siger vores kunder!

Hos MiniFinans går vi meget op i, hvad du mener om os. Derfor vil vi gerne, at du efterlader kommentarer om din oplevelse på TrustPilot. I skrivende stund har vi en TrustScore på 9,1 ud af 10, og vi er altid klar til at modtage ris og ros, så vi kan forbedre vores produkt og kundeservice. Du er også velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 71 71 88 88 fra 9 – 17 i hverdage eller på mail kontakt@minifinans.dk.

Hvad siger vores kunder om os?

  • ”Hurtigt og nemt”
  • ”Det var ligetil”
  • ”Super kundeservice”
  • ”Effektiv udbetaling”

 

Få et lån med tårnhøj sikkerhed og hurtig udbetaling

Vi går meget op i din sikkerhed, og eftersom du er kunde hos os, så er du også sikret sikker og hurtig udbetaling. Vi tror ikke på, at man skal gå på kompromis med sikkerheden blot for at kunne yde en hurtig service. Vi mener, at der er en mellemvej. Du kan derfor forvente, at få pengene allerede inden for få minutter, efter du har godkendt lånet. Du skal også bruge NemID til at underskrive lånet. Derved sikrer du, at der ikke er andre der kan optage et lån i dit navn. Det hjælper også os med at hente dine oplysninger og sikre os, at du er den du siger, du er.

Vi arbejder altid benhårdt for at opretholde en høj sikkerhedsstandard. Vi er meget påpasselige med håndteringen af personfølsomme data, og vi har stor respekt for det. Hos MiniFinans skal du aldrig gå på kompromis med sikkerheden. Vi hjælper dig altid godt videre med din økonomi, så du kan få råd til lidt mere i hverdagen.