Leasy lån eller lån hos MiniFinans? Det bedste lån online!

Det er ærgerligt, at der ikke er et Danmarksmesterskab for bedste online lån. I så fald ville MiniFinans måske være i topplaceringerne. Der er dog mange aspekter, der skal tages i betragtning, når det skal vurderes, hvilket lån der er bedst.

Et lån er meget individuelt. Derfor er det er ikke sikkert, at du og din økonomi har brug for det samme lån, som dine venner benytter sig af. Når man optager et lån, så skal man overveje et hav af muligheder såsom lånebeløb, låneperiode, rente, ÅOP osv. Alle disse låneredskaber hjælper dig med at finde et passende lån til din situation.

 

Få penge på kontoen nu og her

Står du og leder efter et alsidigt lån til hverdagens og feriens forbrugsgoder, så kan du undersøge, om MiniFinans er noget for dig. Man skal aldrig tage det første og bedste lån, man støder på. Ligeledes skal du heller ikke drukne dig selv i research. Derfor håber vi på at kunne overtale dig i denne artikel, hvor vi kigger nærmere på, hvad der ligger bag et lån hos MiniFinans, og hvordan vi adskiller os fra andre låneinstitutioner som for eksempel Leasy.

Hos MiniFinans kan du låne mellem 3.000 og 20.000 kroner. Du kan selvfølgelig altid indfri lånet, hvis du skulle komme i besiddelse af ekstra økonomisk kapacitet i løbet af din låneperiode. MiniFinans er et danskejet lånefirma, der er et brand af Finans247 ApS. Så du kan altid forvente sublim service, gode renter og tårnhøj sikkerhed.

 

Hvad er et Leasy minilån?

Hvis du vælger at optage et Leasy minilån, så vil der typisk være en afdragsordning. Dette vil betyde, at du skal betale et lille beløb hver måned for at afdrage på dit lån. Her kan det være svært at gennemskue, hvad det samlede tilbagebetalingsbeløb bliver, da du betaler et fast beløb hver måned. Et Leasy minilån vil i sidste ende ofte være dyre end at optage et forbrugslån, hvor beløbet tilbagebetales på en gang.

 

Hvad kan du få hos MiniFinans

Hos MiniFinans har vi valgt at opsætte vores lånemuligheder, så de kan passe specifikt til dine behov. Du kan selv vælge beløb fra 3.000 til 20.000 kroner, og du kan selv tilpasse din løbeperiode fra 1 dag og op til en periode på 12 måneder. Du kan dermed få råd til at investere på svære tidspunkter, hvor økonomien står lavt. Pengene kan du tilbagebetale op til en måned efter, så du igen haft en indtægt og dermed har lettere ved at tilbagebetale dit lånebeløb. Pengene du låner hos os, kan du anvende som du vil, og ved at have en kort løbeperiode, kan vi gøre lånet billigt for dig.

 

Her udmærker lån hos MiniFinans sig fremfor hos Leasy

Hvis vi skal kigge på nogle af de udmærkelser, der er ved MiniFinans fremfor andre låneudbydere såsom Leasy, så er der en hel del at tage fat i. Selve låneprocesserne er nogenlunde end ved mange af de danske låneudbydere på markedet, og det er egentlig heller ikke det, der adskiller os fra de andre. Derfor skal vi i stedet kigge på, hvilke muligheder MiniFinans tilbyder, når det kommer til lånebeløb og låneperioder, som kan gavne dig og dine forbrugsønsker.

 

En kort lån kan bedre betale sig

Korte lån er billigere end Leasy minilån, hvor tilbagebetalingen foregår i månedlige ydelser. Ved et Leasy minilån betaler du ekstra for at dele lånebeløbet op i små afdrag. Derfor vil et lån hos os, hvor du afdrager det fulde beløb på en gang, være en billigere løsning i sidste ende. Prismæssigt kan det derfor til enhver tid betale sig at optage et forbrugslån hos os frem for et Leasy minilån.

 

Lån penge til det du står og mangler

Hos MiniFinans kan du låne penge til netop det, du står og mangler. Når vi har overført pengene til din konto, så står de til fri afbenyttelse. Vi går ikke op i, hvad du bruger pengene på. Vi ønsker blot at tilbyde vores hjælp til dig, så du kan få let adgang til kapital, som gør, at du kan foretage en investering på det bedst mulige tidspunkt. Pengene kan du tilbagebetale, når du igen har haft en indtægt, og har pengene stående på kontoen.

 

Få råd til at investere på det rette tidspunkt

Forbrugslån er den rette vej til at finde råd til at købe diverse produkter eller rejser på de bedst mulige tidspunkter. Hvis der opstår et godt tilbud på det TV, som du har overvejet at købe, men som du ikke har råd til på det pågældende tidspunkt. Så kan et minilån sørge for, at du har råd til at investere på det billigste tidspunkt. Vælger du at låne pengene hos os, så kan du tilbagebetale pengene i en periode på op til 12 måneder efter købet, og dermed har du opnået en god besparelse på dit køb.

 

Du har mulighed for at låne mindre end 10.000 kroner

Hos Leasy er det muligt at låne mellem 10.000 til 50.000 kroner. Det er i sig selv en god beløbsspektrum for online lån. Det hæmmer dig,hvis du har behov for et lån, der er under de 10.000 kroner, hvilket der er mange regninger, mindre forbrugsgoder og ferieudgifter der er. Hos MiniFinans tilbyder vi som sagt lån mellem 3.000 og 20.000 kroner. Det betyder, at du har råd til at betale dine regninger sidst på måneden, investere i flotte ski til ferien eller købe dyre møbler til stuen. Når man låner penge online, så handler det om at ramme sit udgiftsbeløb så præcist som muligt. Så undgår du at betale renter af penge, som du egentlig ikke havde brug for til at begynde med.

 

MiniFinans – Top service og gode priser

Som låneudbyder finder vi det vigtigt, at vi kan give dig den rette vejledning til at optage det lån, der passer bedst til dig. Derfor lægger vi stor vægt på at yde en god service for dig, så du kan træffe de rette beslutninger. Vores lån skal anses som en hjælp til at foretage investeringer på de rette tidspunkter. De tilbydes til Danmarks skarpeste priser, så det ikke skal koste dig en formue at låne penge til at få råd.

 

Kort og alligevel fleksibel låneperiode – Her er fordelene

Hos mange låneudbydere er der en utrolig lang tilbagebetalingsperiode, hvor du afdrager på lånet i mange, mange måneder. Det er også tilfældet hos Leasy, hvor du kan vælge en løbetid på 12 – 72 måneder. Her vil du opleve en periode på 1 til 6 år, hvis du omregner, og det er der ikke mange, der indser. Det betyder så, at du betaler renter i rigtig lang tid, og jo længere tin løbetid er, des dyrere bliver lånet, selvom den månedlige ydelse er lavere. Det er meget vigtigt, at man husker dette, når man kigger på lån. Hvor længe har du egentlig lyst til at være i gæld?

Hos MiniFinans bestemmer du selv hvornår lånet skal indfries, hvilket betyder, at dit lån ikke bliver dyrere og dyrere på grund af en absurd lang låneperiode, hvor renter og gebyrer tillægges tilbagebetalingsbeløbet hver måned.

 

Leasy minilån eller MiniFinans? MiniFinans går meget op i sikkerhed

Hos MiniFinans sætter vi din sikkerhed i højsædet. Det betyder blandt andet, at du skal bruge NemID for at låne penge hos os. Pengene bliver udbetalt på til din NemKonto, som du er tilknyttet dit NemID. Pengene bliver også udbetalt på din konto hos Leasy. NemID-sikkerhed er en meget almindelig procedure indenfor markedet med danske online lån. Du kan forvente tårnhøj sikkerhed hos MiniFinans.

Vi arbejder altid benhårdt på at sikre dine data så meget som muligt. Vi respekterer personfølsomme data og behandler det altid med største omhu.

 

Leasy eller MiniFinans? MiniFinans har hurtig udbetaling og ansøgning

De fleste, der ansøger om at optage et lån, har oftest travlt med at få pengene udbetalt, og det kan vi udmærket forstå. Derfor går der ikke ret lang tid fra ansøgning til udbetaling, hvis du låner hos MiniFinans. Hos Leasy er der en 48 timers tænkepause, før du kan godkende dit lån. Det slipper du for hos os. Det tager blot 5 minutter at ansøge om et lån hos os. Herefter bliver du kreditvurderet inden for ganske kort tid. Du har pengene til udbetaling inden for få minutter.

 

MiniFinans har gennemskuelige lånevilkår

Vi tror på gennemsigtighed, når det kommer til, hvad du siger ja til angående et online lån. Det kan godt være nervepirrende at låne penge online – især hvis det er første gang. Vi har derfor hos MiniFinans lagt meget arbejde i at lave en overskuelig og letlæselig lånevilkårsside på vores hjemmeside. Så kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvad vi er for et firma, og hvordan lån forløber hos os.

Det sidste, som vi ønsker for vores lånere, er, at de føler sig efterladt i mørket, når det kommer til lånevilkår. Derfor kan du også altid kontakt vores kundecenter, hvis du har nogle spørgsmål. Vi sidder klar på telefonen mellem 9 – 17 på hverdage på 71 71 88 88 eller mail kontakt@minifinans.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på hjemmesiden.