Lånetyper

Find den rette lånetype her

Der er utrolig mange lånetyper på markedet, og hvis ikke du er bekendt med dem alle, kan det være svært at vide, hvad forskellene er. Det er heller ikke alle udbydere, der har de samme forklaringer på, hvad de forskellige lån tilbyder, eller hvad deres fordele og ulemper er. Det kan være ting som, hvor mange penge det er muligt at låne med et forbrugslån eller et kviklån. Det kan også være komplikationer med, hvornår det er smart at bruge et givent lån. Du er derfor kommet til det rette sted, hvis du søger en løsning på problemet og gerne vil vide, hvad de forskellige lån står for. Det er nemlig ikke særlig let at beslutte sig for et bestemt lån, hvis man ikke har overblikket til at tage den mest optimale beslutning. Det kan vi give dig her!

Lånetyper

Kviklån

Lånetypen Kviklån er til dig som mangler en økonomisk hånd lige nu. Vi ved at det sommetider skal gå hurtigere end hurtigt, derfor har vi et så kaldt Kviklån, som kan giver dig en kredit hurtigst muligt. Du vil efter en hurtigt godkendelse få pengene udbetalt inden for få minutter.

SMS lån

Hos MiniFinans tilbyder et af danmarks bedste SMS lån. Du kan nemt og sikkert tage et lån igennem mobilen. Du kan læse meget mere om vores lånetype SMS lån ved at trykke på icon'et.

Hurtig lån

Hos MiniFinans kan du være sikker på, at få et af Danmarks hurtigste lån. Med vores gratis kreditvurdering, vil vi kunne godkende dig på under 2 minutter og inden for få minutter vil du have pengene.

Forbrugslån

Forbrugslån er et af de mest populære lånetyper i Danmark. Hos MiniFinans kan du tage et forbrugslån til det du står og mangler. Hos os levere vi et af de nemmeste, hurtigste og mest sikre lån i Danmark.

Minilån

Som vores navn så fint siger, så leverer vi små minilån. Hos os kan du låne mellem 3.000 til 20.000 kroner.

Kontantlån

Ved hjælp af os kan du få penge mellem hænderne hurtigt. Vi kan låne dig mellem 3.000 til 20.000 kroner lige nu.

Privatlån

Hvis du søger efter et privatlån, så kan du hos os ansøge lige nu og få pengene indenfor 24 timer.

Mobillån

Ansøg om et mobillån lige nu fra din mobil og få pengene hurtigst muligt. Du kan hos MiniFinans låne helt op til 20.000 kroner.

Få råd til dine drømme

Få råd  til dine drømme og gør dine drømme til virklighed. Hos MiniFinans vil vi altid hjælpe dig med dine behov, så hvis du mangler en ferie så er vi altid til rådighed. Hos os tager det kun 2 minutter at ansøge om et lån. Efter en godkendelse vil du modtage pengene inden for få minutter, det sker via vores straksoverførsel. Når du tager et lån hos MiniFinans behøver du ikke at stille sikkerhed til lånet, og vi stiller heller ingen spørgsmål til hvad du skal bruge pengene til. 


Hvad er fælles for alle online lånetyper?

Der er nogle helt basale ting, som er fælles for enhver lånetype, som du kan finde online. Hos MiniFinans skal du fx kreditvurderes, inden du kan få bevilliget et lån. Det gør vi med henblik på at sikre os, at du er i stand til at betale tilbage, alt efter hvordan din indkomst ser ud kontra dine udgifter. Det er derfor ikke unormalt, at du kan risikere at blive tilbudt et lavere lån, hvis du ikke har tilstrækkelige midler.

Fælles for alle online er også, at du ikke skal stille sikkerhed i form af noget værdifuldt, du ejer, som du skal i bankerne. Man kan sige, at en kreditvurdering er en form for sikkerhed, men det er ikke på samme niveau som hos bankerne. Chancerne for at du bliver godkendt til et online lån er derfor større.

Lær lidt om de forskellige online lånetyper

Har du skriveredskaberne klar? Nu begynder timen, og i dag skal vi snakke om, hvilke forskellige lånetyper der er, hvordan de fungerer, og hvilke situationer de udmærker sig i.

Forbrugslån
Det mest klassiske lån, som du kan finde online, er nok et forbrugslån. Som navnet tyder, så er dette et lån, der er rettet mod er specifikt forbrugsbehov, og det er af den grund også vanskeligt at klassificere lånet. Det kan være et forbrugsbehov på utrolig mange ting, og derfor kan det også variere meget i lånebeløb. Denne lånetype har ofte en høj rente.

Kviklån eller minilån
Kviklån og minilån er også som navnet antyder et mindre lånebeløb, som bliver udbetalt indenfor ganske kort tid. Lånegrænsen ligger typisk på 500 til 6.000 kroner, hvilket også minder om det, vi tilbyder hos MiniFinans. Forskellen er bare, at vi har lån helt op til 20.000 kroner. Dette lån er for dig, der har brug for en sjat penge med det samme.

Kredit
En kredit er en lånetype, der giver dig mulighed for at låne et givent beløb, når du står og mangler penge til dit og dat. Det er altså nogle penge, som du kan hæve lidt ad gangen, og du betaler kun tilbage på det, du rent faktisk har hævet. Det er super smart, hvis du ikke helt ved, hvor store omkostninger et givent projekt eller forbrugsbehov har.

SMS-lån
Denne lånetype er relativ ny, men den er blevet særdeles populær i takt med udviklingen af smartphones. Det er egentlig rimelig simpelt. Du ansøger om et lån via SMS. Lånet bliver godkendt på rekordtid, og du kan få udbetalt omkring 500 til 5.000 kroner, der skal betales tilbage om en måneds tid.

Banklån
Du har sikkert hørt om dette lån, eftersom det er den mest originale af slagsen. Her bliver dine økonomiske papirer, årsopgørelser, lønsedler mm gennemgået af en rådgiver, der samtidig stiller dig utrolig mange spørgsmål, angående dine planer med lånet, og om du kan stille sikkerhed.

Andre lånetyper
Andre typer af lån kan være SU-lån, bil- eller boliglån, realkreditlån eller andet. Det er utrolig vigtigt, at du er afklaret med, hvad der er bedste for dig, og hvis dine planer indebærer en hurtig forbrugslyst, så er du i gode hænder hos MiniFinans.

Er en kort eller lang løbetid bedst?

Dette er et utrolig relevant spørgsmål, når det kommer til lån, som du betaler tilbage over en længere periode. Er det fordelagtigt, at betale mindre i ydelse pr. måned i længere tid, eller kan det bedre betale sig at blive gældfri hurtigere på trods af en højere månedlig ydelse? Der er fordele og ulemper i begge.

Lang løbetid
Den lange løbetid giver dig mere råderum i din økonomi på en månedlig basis. Det kan være, at du ikke har råd til at betale en høj månedlig ydelse, og derfor er det mere forsvarligt at betale mindre over længere tid. Det ender dog ud med, at du kommer af med flere penge for lånet, da du betaler renter og gebyrer i en længere periode.

Kort løbetid
Dette er det modsatte af den lange løbetid. En kort løbetid gør, at du er hurtigere gældfri, men du skal være beredt på en dyrere ydelse. Har du derfor økonomien til at håndtere en kort låneperiode, er dette altså bedre for dig på længere sigt.

Få et fordelagtigt lån hos MiniFinans

MiniFinans er en danskejet virksomhed, der er et brand under Finans247. Det betyder, at vi er godkendt af Finanstilsynet, og at du ud over gode lånetilbud kan være sikker på formidabel service, høj sikkerhed og lave renter. Hos MiniFinans tilbyder vi hurtige lån mellem 3.000 og 20.000 kroner i en periode på op til 12 måneder. Det betyder, at du kan låne til hverdagens små ting uden at være gældsat i flere måneder.

Skulle du have opklarende spørgsmål angående lånetyper, eller det vi tilbyder hos MiniFinans, er der utrolig meget information at hente på vores hjemmeside, hvor du også kan læse vores letlæselige og overskuelige lånevilkår. Derudover sidder vi altid klar på telefonen på 71 71 88 88 eller mail kontakt@minifinans.dk for at besvare dine spørgsmål. Vi vender altid tilbage til dig hurtigst muligt, men hvis du vil være sikker på at fange os på kontoret, så ring mellem 9-17 i hverdage.