Overvejer du at låne penge? ▷ Lån penge til dine drømme nu ✓
Existing Users Log In
   

Låne penge

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Overvejer du at låne penge – lån penge til dine drømme nu

Der kan være mange grunde til at låne penge, og det at finde råd til sine drømme kan være en af dem. Hos MiniFinans kan vi give den sidste hjælpende hånd, så du kan få råd til at gøre dine drømme til virkelighed. Vi tilbyder små og nemme lån, som kan få din hverdag til at hænge bedre sammen, hvis du står og skal foretage en mindre investering. Investeringen kan være nødvendig at foretage på de tidspunkter, hvor kontoen er hårdt ramt, og her kan det være svært at finde råd. Vi kan sørge for, at du kan få flere penge til rådighed, netop når du har behov for dem. Investeringer i eksempelvis en rejse eller et par helt nye designersko skal ofte foretages, når penge ikke er der, og derfor tilbyder vi vores hjælp, så du kan låne penge. Tilbagebetalingen kan efter dine ønsker foregå i løbet af 30 dage, så det igen kan nå at blive den første, inden du skal betale lånet tilbage.

Vi tilbyder lån i flere forskellige størrelser

Hos MiniFinans har du muligheden for at låne penge på flere forskellige beløb. Hos os kan du låne alt fra 500 kroner til 12.000 kroner. Som ny kunde kan du første gang låne op til 4.000 kroner, men uanset om du er ny eller eksisterende kunde, så kan du få en løbeperiode på op til 30 dage.

Få et simpelt overblik over dit lån

Når vi tilbyder dig at låne penge, så vil vi gerne gøre det nemt for dig at få et overblik over, hvor meget lånet kommer til at koste dig. Derfor har vi sammensat en oversigt, hvor du nemt kan ændre i dit lån og samtidig se, hvad disse ændringer gør ved omkostningerne ved at optage lånet. Du kan med andre ord hurtigt se, hvad det samlede tilbagebetalingsbeløb er for et bestemt eller flere forskellige lånebeløb.

Sammensæt dit eget lån

Vi giver dig et nemt og hurtigt overblik over dit lån, men dette giver dig også muligheden for at sammensætte netop det lån, som passer bedst til dig. Du kan selv vælge, hvor stort et beløb du ønsker at låne, og hvornår du ønsker at betale tilbage. Dermed kan du tilpasse dit lån efter dine behov, så beløb og låneperiode kommer til at passe sammen med din økonomi. Du kan have pengene på din konto allerede i dag, så du kan foretage din investering med det samme. Løbeperioden kan være op til 30 dage, men du kan selv bestemme, om du allerede ønsker at tilbagebetale pengene efter 5 dage. Hvis du skal foretage en investering i slutningen af en måned, så kan du hurtigt få adgang til pengene, og du kan vælge at betale dem tilbage allerede den første i næste måned, hvor du igen har fået en indtægt. Vores tilbud om at låne penge kan derfor gøre det lettere for dig at få økonomien til at hænge sammen.

Det kan være en god ide at låne penge

Grundene til at låne penge kan være mange, og der er ingen skam i at låne penge. For nogle danskere ses det at låne penge som en svaghed, men hos MiniFinans ser vi det som en stor hjælp til hverdagens udfordringer. Et lille lån midt på måneden kan gøre en stor forskel for økonomien. Forskellen kan være, at man får råd til, at købe netop det man står og mangler på det pågældende tidspunkt. Hvis der eksempelvis opstår et godt tilbud på et nyt TV midt på måneden, hvor man ikke har pengene til at købe det, så kan et lån være den hjælp, der skal til. Det at låne penge kan gøre dine drømme til virkelighed, og samtidig kan det hjælpe dig til at finde råd til at købe eksempelvis et TV på det rette tidspunkt og til den bedste pris.

Drømme kan blive til virkelighed

Når du optager et lån, kan der være flere forskellige grunde til det. Vi vil gerne låne penge ud til flere forskellige formål, og vi vil gerne hjælpe dig til at gøre dine drømme til virkelighed. Et lille lån kan gøre forskellen for, om du har råd til at investere i dine drømme på de rette tidspunkter.

Her kan du låne penge til Danmarks bedste priser

Hos MiniFinans vil vi gerne hjælpe alle til at få en bedre økonomi. Derfor tilbyder vi, at du kan låne penge til Danmarks bedste priser. Vi giver dig muligheden for selv at sammensætte dit lån, så du kan bestemme, hvor meget du vil låne, og hvor lang en løbetid du ønsker. Løbetiden er med til at afgøre, hvor mange omkostninger du får ved dit penge lån hos os. Jo hurtigere du kan betale penge tilbage, jo billigere et lån kan du få.

Hurtig ekspedition og hurtig adgang til dine penge

Når vi skal låne penge til vores kunder, så vil vi gerne gøre det nemt. Derfor tilbyder vi muligheden for at optage et lån online. Her på vores hjemmeside kan du optage flere forskellige lån, men vi tilbyder også, at du kan påtage et lån på din telefon eller tablet. Det tager ikke lang tid at udfylde de kriterier, der kræves for at låne penge. Når du har indtastet dine informationer, så skal du blot underskrive med NemID, og herefter kan dit lån blive godkendt. Grundet lovmæssige krav så får du efterfølgende en 48 timers betænkningsperiode, hvor du igen kan overveje, om du ønsker at låne penge. Efter betænkningsperioden kan du godkende lånet, og kort efter modtager du pengene på din konto.

Du kan anvende dine penge, som du vil

Når du har modtaget pengene på din konto, så er det dine penge. Det står dig frit for, hvad du ønsker at bruge pengene på, og vi spørger ikke ind til, hvad du skal bruge pengene til. Der kan være tale om spontane køb, planlagte køb, rejser eller lignende. Vi sørger for at du får hurtig adgang til at låne penge, så du kan få lov at bruge dem, til netop det du vil.

Hvorfor optage et lån hos MiniFinans

Hos MiniFinans vil vi gerne gøre det nemt og hurtigt for dig at låne penge. Derudover tilbyder vi gode og konkurrencedygtige priser på vores lån, så du kan låne penge til Danmarks bedste priser. Vi vil gerne hjælpe dig til at udleve dine drømme, og derfor giver vi dig muligheden for at låne penge hos os. Hvad du bruger pengene på er op til dig, og det kan være alt fra rejser, designer produkter eller det at få råd til de uforudsete udgifter der kan opstå i løbet af en måned.

Du kan låne penge online – det er nemt og sikkert

Lån behøver ikke at optages i en bank eller i en kreditforening. Lån kan i dag også optages med online, og det foregår med stor sikkerhed. Muligheden for at låne penge online gør det lettere for dig at få råd til at gøre dine drømme til virkelighed. Det er nemt og hurtigt at få adgang til pengene, og når du låner penge hos MiniFinans, så kan du bruge pengene, som du vil. Når du optager et lån hos os, så foregår det med høj sikkerhed. Vi skal bruge få oplysninger fra dig, og lånet skal underskrives digitalt med dit NemID. Dette er med til at øge sikkerheden, da vi dermed kan sikre, at det er den rette person, som får adgang til pengene.

De lovmæssige krav

Sikkerheden for at låne penge online er i forvejen høj, men der er enkelte lovmæssige krav, som der skal tages forbehold for. Som låneudbyder skal vi hos MiniFinans undersøge din økonomi, før vi kan godkende dig som ansøger om et penge lån hos os. Vi er ansvarlige for at tilbyde rådgivning omkring dit lån, så du kan føle dig tryg ved at optage lånet.

Du skal være 21 for at optage et lån hos os

Hos MiniFinans har vi valgt, at man skal være 21 år for at låne penge hos os. Ren lovgivningsmæssigt skal man være 18 år, men vi har valgt at sætte vores aldersgrænse til 21 år. Vores erfaringer fortæller os, at personer over 21 år har en lidt større forståelse for, hvad misligholdelse af et lån kan få af betydning.  Misligholdelse kan betyde, at man bliver registreret i RKI som dårlig betaler, og dette kan få konsekvenser senere i livet. Hvis man er registeret i RKI, så kan det blive svært at optage lån i fremtiden.  

 

Hvis du er klar til at tage dit lån hos MiniFinans, så glæder vi os til at byde dig velkommen. Du kan tage dit lån med det samme, bare tryk her, så kommer du til vores låneformular.