MiniFinans - Danmarks bedste lån ▷ Lån penge hurtigt og sikkert (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Lån penge hurtigt

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

MiniFinans Danmarks bedste lån - Lån penge hurtigt, sikkert og let

Leder du efter et sted, hvor du kan låne penge hurtigt? Så kan vi hos MiniFinans tilbyde dig et lån, som giver dig let, hurtig og sikker adgang til penge. Hos os kan du låne alt fra 500 kroner til 12.000 kroner, og du får selv indflydelse på, hvor lang der skal gå, før pengene skal tilbagebetales. Løbeperioden kan strække sig fra mellem 5 og 30 dage, så du kan nå at have en indtægt igen, før du skal betale dit lån tilbage til os. Du kan låne penge hurtigt, og du kan låne til en skarp pris.

Her finder du et sikkert online lån

Hos MiniFinans kan du være sikker på at finde et sikkert online lån. Vi arbejder med penge, og derfor lægger vi stor vægt på, at sikkerheden skal være i top. Hos os kan du låne penge hurtigt, og det kræver blot få informationer fra din side. For at bevare en høj sikkerhed skal du godkende din ansøgning med dit NemID, så vi ved, at vi udbetaler pengene til den rette person. Lån penge hurtigt hos os – det er nemt og sikkert, og hele processen kan foregå via din tablet, computer eller smartphone.

Lån penge hurtigt til det du står og mangler

Vælger du at optage et lån hos os, så kan du få hurtig adgang til dine penge. Du kan få pengene på din konto allerede i dag, og når de står der, så kan du frit anvende dem, til det du står og mangler. Nogle køb kan være svære at foretage midt på måneden, men hvis du vælger at låne penge hurtigt hos os, så kan du få råd til at investere når en vare er på tilbud, selvom din egen økonomi står lavt.

Bestem selv beløb og løbeperiode

For at optage det bedst mulige lån, så er det en væsentlig faktor, at man selv kan have indflydelse på de afgørende faktorer. Herunder gælder beløb og løbeperiode. Hos MiniFinans giver vi dig muligheden for selv at tilpasse disse to faktorer, så du kan sætte et lån sammen, der passer specifikt til dine behov.

Få råd i svære tider – lån penge hurtigt

En afgørende faktor, når du skal optage et lån, er også, hvor hurtigt du kan få adgang til pengene. Midt på måneden kan kontoen stå lavt, og det kan være svært at finde råd til at foretage en investering. Derfor vil vi hos MiniFinans gerne tilbyde dig muligheden for at kunne låne penge hurtigt. Gennem et lån hos os kan du have pengene på kontoen allerede i dag.

Lånegaranti for dig over 21 år

Hos forskellige låneudbydere kan der være forskellige krav for at optage et lån. Hos MiniFinans giver vi lånegaranti for dig der er over 21 år. Så hvis du er over 21 år og har brug for at låne penge hurtigt, så kan du med garanti få et lån hos os.

Høj sikkerhed og let adgang til kapital

Det at kunne låne penge hurtigt er en fristelse, som kan være svær at modstå. Det er dog vigtigt, at man ikke lader sig friste alt for hurtigt, da nogle lån koster mere end andre. Hos MiniFinans giver vi garanti for en god pris, og hos os får du høj sikkerhed og let adgang til en sum af penge. For at låne skal du anvende dit NemID, så vi kan være sikre på, at vi udbetaler pengene til den rette. Lånet kan optages online via din tablet, computer eller smartphone, så du kan nemt låne penge hurtigt hjemme fra sofaen.

Lån penge hurtigt hos MiniFinans

Har du brug for at låne penge hurtigt, så kan vi hos MiniFinans hjælpe dig. Når du ansøger om et lån hos os, så behandler vi din ansøgning hurtigst muligt. Du får derfor et hurtigt svar på, om du kan låne penge hos os, og når godkendelsen er gået igennem, så kan vi udbetale pengene til dig.

Garanti for høj sikkerhed og god service

Hos forskellige låneudbydere kan man opleve forskellige måder at optage et lån på. Hos MiniFinans vil vi gerne gøre det nemt for dig, og vi står til rådighed gennem hele processen. Vi lægger stor vægt på at opretholde en høj sikkerhed både for vores egen og din skyld. Derudover sørger vi for, at du altid kan få svar på dine spørgsmål, så du kan føle dig tryg ved at låne penge hos os.  

Er kontoen ved at være tom – lån penge hurtigt

Der kan være flere forskellige grunde til at optage et lån, men vi ser vores tilbud omkring lån, som en mulighed til at få råd på de svære tidspunkter på måneden. Hvis kontoen er ved at være tom, og du ønsker at foretage en investering, som ikke kan vente til den første i næste måned, så kan du låne pengene hos os. Du kan dermed få hurtig adgang til penge, så du kan foretage din investering på det rette tidspunkt, og pengene kan du tilbagebetale til os, når du igen får råd til den første i den efterfølgende måned.

Vi tilbyder Danmarks bedste priser på lån

Vores tilbud om lån gør, at du kan låne penge hurtigt, og da tilbagebetalingen foregår forholdsvis hurtigt, så kan du låne penge til en rigtig god pris. Dette koncept gør, at vi kan tilbyde Danmarks bedste priser på lån, og du kan dermed få råd til at investere i pressede tider, uden at det skal koste dig en formue.

Få pengene på kontoen allerede i dag

Når man har brug for at låne penge, så har man ofte brug for at låne penge hurtigt. Hvis det skal gå rigtig hurtigt, så kan vi sørge for, at du får penge på kontoen allerede i dag.

Lån penge hurtigt – de står til fri afbenyttelse

Uanset om du har brug for at låne penge hurtigt eller blot har brug for at låne penge. Så sørger vi for, at du kan få adgang til netop det beløb, som du har behov for at låne. Når pengene går ind på din konto, så kan de anses som dine penge. De står på din konto, og du kan anvende pengene, netop som du ønsker at anvende dem. Lån penge hurtigt – så kan du få råd til at foretage investeringer i økonomisk pressede perioder.

Hvis du er klar til at tage dit næste lån, så skynd dig videre til vore ansøgningsformular her.