Lånlet eller MiniFinans? Se hvilke fordele du får hos MiniFinans

Du har måske hørt om Lånlet, og det kan også være, at du har været kunde hos dem i et stykke tid. Der er mange fordele ved at låne penge online, hvis man har behov for ekstra midler i hverdagen til rejser, regninger og forbrugsgoder. Det er derfor utrolig smart, at man kan logge på sin computer og ansøge via de mange låneudbydere, der er tilgængelige på markedet i dag.

Såfremt du har prøvet Lånlet, kan det være, at du skulle undersøge dine muligheder hos MiniFinans. Det er nemlig altid en god idé at udvide sin horisont og gøre sig bekendt med alle de muligheder, som man kan få, når det kommer til lån. Det er ikke altid, at man har brug for nøjagtig det samme lån, og derfor er det yderst attraktivt at have alle muligheder åbne. MiniFinans adskiller sig fra Lånlet på mange måder, og på andre måder er vi ens. Vi har derfor samlet en lille tekst til dig, så du kan blive klogere på, hvornår du bør besøge MiniFinans for dit næste lån.

 

Lån nemt og hurtigt hos MiniFinans

MiniFinans er en dansk lånehjemmeside. Vi er et brand under Finans247 ApS, som du måske har hørt om. Det betyder, at vi også er registeret under Finanstilsynet. Derfor kan du altid forvente tårnhøj sikkerhed, fleksible lån og sublim kundeservice. Lånlet og MiniFinans har meget tilfælles, når det kommer til proceduren bag lånene. Ansøgningsprocesserne er nemme, hurtige og til at forstå.

Du får pengene udbetalt så hurtigt som muligt hos MiniFinans. Og du har mange lånemuligheder, når det kommer til beløb og låneperiode. Der, hvor MiniFinans adskiller sig fra Lånlet, er ved selve lånebeløbet og låneperioden. Det kan nemlig godt betale sig at vælge MiniFinans, hvis dine købsbehov ikke er helt oppe på 75.000 kr., som er det maksimale Lånlet tilbyder, og hvis du ikke ønsker at være i gæld i 12 – 72 måneder. Læs mere herunder.

 

Lånlet eller MiniFinans? Vær opmærksomme på følgende

Inden vi kommer ind på, hvilke områder MiniFinans udmærker sig i forhold til Lånlet, så er det relevant at have styr på, hvad man skal holde øje med, når man optager et lån. Det er til dig, der ikke befinder dig i vante omgivelser, når det kommer til lån, og det er til dig, der lige har brug for det ekstra skub, inden du er helt indforstået med, hvad et lån indebærer.

Hold øje med de samlede omkostninger
Det er vigtigt, at du har overblik over, hvor dyrt lånet bliver i sidste ende. Find derfor i første omgang en låneudbyder, hvor du kan se renteprocenterne, samlede kreditomkostninger osv. ændre sig, mens du tilpasser netop dit lån. Det kan du blandt andet hos MiniFinans.

Vær’ opmærksom på lånebeløb og låneperiode
Det er ikke smart at låne for mange penge, eftersom du ender ud med at betale renter for penge, som du ikke bruger. Vælg derfor altid et lån, der ligger så tæt på dit lånebehov som overhovedet muligt. Låneperioden siger noget om, hvor længe der går, inden du er gældsfri. Hos MiniFinans har du en ubegrænset periode, så du kan selv vælge hvor længe du vil afbetale, men andre steder afbetaler du ofte over en længere periode. Jo længere perioden er, des lavere er den månedlige ydelse, men du betaler renter over en længere periode, hvilket betyder, at du kommer af med mere til sidst. Vælg den løsning, der passer til din økonomi.

Læs lånevilkår igennem
Hold dig altid opdateret med låneudbyderens lånevilkår. Hos MiniFinans kan du finde overskuelige og let læselige lånevilkår.

 

Lånlet eller MiniFinans? Her er forskellene

De mest markante forskelle mellem de to låneudbydere finder du hos låneperioden og lånebeløbet, som vi tilbyder til dig. Hos MiniFinans finder du lån, der er mere tilpasset de mindre ting i hverdagen, mens du har mulighed for at betale større regninger og udbetalinger med Lånlet. Til gengæld har du mulighed for at være gældsfri inden for et år hos MiniFinans, mens du hos Lånlet binder dig over en langt længere periode. Du har selvfølgelig altid mulighed for at indfri dit lån hos begge låneudbydere, men det er sjældent, at man har den mulighed, såfremt du har lagt et godt budget inden lånet.

Lånebeløb
Hos MiniFinans kan du låne mellem 3.000 – 20.000 kr., hvilket er skræddersyet til dig, der har fået en uventet regning, mangler kapital til en rejse, eller står og skal bruge penge til dig selv eller din lejlighed/bolig. Hos den anden låneudbyder kan du låne mellem 7.000 – 75.000 kr., hvilket selvfølgelig giver dig mulighed for at betale større beløb, men du har ikke mulighed for at låne til de mindre ting i tilværelsen.

Låneperiode
Låneperioden hos MiniFinans er ubegrænset, så du selv bestemmer hvor længe du vil afbetale. Det kan betyde, at du er forholdsvis kan være hurtig gældsfri. Dette er selvfølgelig en periode, som du helt selv bestemmer, så det passer til din økonomi. Efterfølgende betaler du hele beløbet inklusiv renter tilbage. Hos Lånlet låner du i 12 – 72 måneder.

 

Lånlet eller MiniFinans? Gå efter et lån med høj sikkerhed og pålidelig udbetaling

Hos MiniFinans er du sikret hurtig udbetaling og sikker behandling af dine personfølsomme oplysninger. Vi går meget op i, at du føler dig tryg, når du låner penge hos os. Det er blandt andet også derfor, at du skal bruge NemID, når du underskriver og godkender dine lån. På den måde sikrer vi os, at du er dig, og du sikrer dig, at der ikke er andre, der optager et lån i dit navn.

 

Lånlet eller MiniFinans? Fordele hos MiniFinans

Hos MiniFinans bestemmer du selvfølgelig selv, hvornår du betaler lånet tilbage indenfor den aftalte tidsgrænse. Du kan betale tilbage via betalingskort eller netbanksoverførsel, som du også kan gøre via din MiniFinans-profil. Ønsker du en afbetaling, så kontakt venligst vores kundecenter, som du også altid kan ringe eller skrive til, hvis du har nogle spørgsmål om lån. Vi kan kontaktes i hverdage mellem 9 – 17 på tlf. 71 71 88 88 eller mail kontakt@minifinans.dk.