Lån hurtig penge hos MiniFinans ▷ Danmarks bedste låneudbyder ✓
Existing Users Log In
   

Lån hurtig

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Lån hurtig penge hos MiniFinans – Danmarks bedste låneudbyder

Lån hurtig penge hos MiniFinans. Her yder vi lån af varierende størrelser og tidsperioder, og vi gør det med maksimal sikkerhed. MiniFinans er et danskejet firma, som har hovedsæde i København. Derfor låner du ikke penge af en international og udenlandsk valutakoncern, når du ansøger om et lån hos os. Lån hurtig penge på en sikker og dansk måde ved at gøre brug af MiniFinans.

Hele låneprocessen forklaret

Det er rigtigt relevant at have en forståelse for, hvordan en låneproces ser ud, hvis du ønsker at optage et lån. Lån hurtig penge ved at gennemgå denne låneproces online på MiniFinans’ hjemmeside. Processen er firedelt, og den dækker både valg af lån, udfyldelse af oplysninger, godkendelse og udbetaling.

Lån hurtig – valgfrit beløb og løbetid

Når du vil ansøge om et lån, så skal du først og fremmest vælge et beløb og en løbetid. Lån hurtig penge ved at vælge det rette beløb og den løbeperiode, som passer til dig. Desto mindre beløb og løbeperiode du vælger, desto mindre bliver din samlede rentebetaling, hvilket altså er lukrativt for dig.

Udfyld oplysningsskema og underskriv

Når du har angivet, hvilket lån du vil have, skal du derefter dele visse informationer med os. Lån hurtig penge ved først at få overstået første del, hvorefter du udfylder et oplysningsskema omkring dig selv. Dette punkt afsluttes med en underskrift, som du skal give igennem NemID.

Lovmæssig godkendelse på 48 timer

Mellem det andet og fjerde punkt ligger der en ventetid. Denne ventetid er lovmæssigt bestemt. Hvis du derfor vil lån hurtig, så bliver du trods alt – uanset hvilken låneudbyder, du vælger – nødt til at vente 48 timer. Dette er en slags betænkningstid, som er til for at sikre, at du som forbruger kun optager et lån, du er fuldstændigt sikker på. Når disse 48 timer er gået, kan du komme videre med at lån hurtig.

Lån hurtig og få pengene udbetalt

Man kan meget let argumentere for, at denne del af processen er den sjoveste. Her får du udbetalt dit lånte beløb. Det lånte beløb vil altid blive udbetalt til din Nem konto, da dette er langt det sikreste. Herefter er pengene til din frie disponering, og du bestemmer derfor helt selv, hvad de nu skal benyttes til. Sådan afsluttes låneprocessen for et hurtig lån.

Lån hurtig med maksimal sikkerhed

Der er intet ved at lån hurtig, hvis det sker på bekostning af sikkerhed. Derfor pryder vi os gerne hos MiniFinans med at kunne tilbyde en maksimal sikkerhed med dit lån. Lån hurtig uden at gå på kompromis med sikkerheden af dine sensitive informationer. Vores sikkerhed understreges af diverse licenser, godkendelser og samarbejder, som alle er med til at bidrage til en tryg låneproces.

Godkendelse ved Datatilsynet og E-mærket

Datatilsynet er en uafhængig myndighed, som varetager opretholdelsen af persondataloven. Datatilsynet har godkendt os hos MiniFinans, hvilket er din sikkerhed for, at vi krypterer al din personlige information. Derfor er der intet at frygte, når du vil lån hurtig hos MiniFinans.

E-mærket godkender de firmaer, der lever hundrede procent op til de vilkår, regler og betingelser, som gælder på lånemarkedet. E-mærket har godkendt MiniFinans, og du er også derfor sikret igennem denne godkendelse.

Lån hurtig under Finanstilsynet og NemID

Når du underskriver en ansøgning om at lån hurtig, så sker dette igennem NemID. Det samme er gældende med udbetalingen, som også sker til din Nem konto. Dette er et samarbejde med NemID, som er med til at give dig en maksimal tryghed og sikkerhed, både når du ansøger og får udbetalt det lånte beløb.

Samtidigt arbejder vi hos MiniFinans under Finanstilsynet, som fører tilsyn med diverse finansielle virksomheder i Danmark. Dette er en af de mest stringente og krævende licenser, som vi arbejder under, og det er endnu et eksempel på, hvordan vi driver vores virksomhed.

Lån hurtig med et SMS lån

Når man står i en situation, hvor man pludselig har behov for finansiering, så er det ideelt at lån hurtig. Det kan være alskens behov, som fordrer dette. Måske får man en uforudset regning, eller også vil man blot forkæle sig selv med at købe noget lækkert, der er midlertidigt på tilbud. Uanset hvad behovet er, så fordrer det ofte, at man prøver at lån hurtig. Derfor kan man optage et SMS lån.

Kvik ansøgningsproces

En ansøgningsproces for optagelsen af et lån hos MiniFinans tager reelt set kun omkring fem minutter. Dette kan gøres direkte fra din telefon, hvilket blandt andet understreger navnet på lånet – et SMS lån. Du vælger lånebeløb, indtaster information og underskriver med NemID. Derefter er ansøgningen reelt set overstået.

Ingen spørgsmålstegn stilles

I modsætning til bankrådgiveren, så stiller vi ikke spørgsmål her hos MiniFinans. Derfor skal du ikke stå til ansvar overfor nogen med hensyn til formålet med lånet. Du kan derfor trygt låne penge til dine behov, uden at du skal retfærdiggøre disse for andre. Det kan nemlig oftest være svært at overbevise sin bankrådgiver om, hvorfor man har brug for at købe nye klæder, elektroniske genstande, koncertbilletter eller noget helt fjerde.

Hurtig udbetaling med SMS lån

Lån hurtig penge med et SMS lån. Når du har gennemgået ansøgningsprocessen, så står du snarest overfor udbetalingen. Du kan derfor relativt hurtigt komme til udbetalingen, uden at du behøver at bruge en computer, foretage et opkald eller lignende. Et SMS lån kan sagtens optages direkte fra din telefon. Dette er alt sammen med til at gøre det utroligt fleksibelt og praktisk at optage et lån, hvilket vi særligt bestræber os imod her hos MiniFinans.

Videre kontakt med MiniFinans

Hvis du er blevet fristet til at optage et lån, så skal du altid være velkommen til at tage kontakt til os hos MiniFinans. Vi kan yde rådgivning og vejledning i forhold til vores services, så du kan træffe din beslutning på en velinformeret basis. Dette er en basal bundlinje, som vi søger at opretholde ved at tilbyde en snak eller korrespondance.

Vi kontaktes telefonisk på 71 71 88 eller elektronisk på kontakt@minifinans.dk. Vi ser frem til at høre fra dig indenfor den nærmeste fremtid.

Hvis du er klar til at tage dit næste online lån nu, så kom direkte til vores ansøgningsformular her.