Lånetilbud fra MiniFinans

Står du og overvejer at optage et lån online? Så gør ligesom mange andre i din situation, og ansøg hos MiniFinans. Hos os får du måske Danmarks bedste lånetilbud, når det kommer til online minilån med de mest fleksible muligheder for dig som kunde. Er du en type, der gerne vil have kontrol over dine lån? Vil du gerne selv kunne bestemme over låneperioder og tilbagebetalingstidspunkter? Og vil du samtidig også gerne låne penge et sted, der går meget op i kundeservice, sikkerhed og hurtig betjening? Så er MiniFinans din foretrukne samarbejdspartner. Vi arbejder for at gøre dine drømme til virkelighed. Så er der en uventet regning, der diller? Har du fået et spontant ønske om at tage ud at rejse? Eller vil du blot have lidt mere sidst på måneden? Så har vi de lånetilbud, som du kan bruge til, hvad end det skulle være.

MiniFinans er en dansk lånevirksomhed, der tilbyder et af hav lånetilbud til den ivrige låner, hvor det hele gerne må gå lidt stærkt. Vi er et brand under Finans 247 ApS, der er registreret hos Finanstilsynet. Det betyder, at du kan optage lån indenfor danske rammer og vilkår. Hos MiniFinans kan du være sikker på, at du får svar med det samme. Du får hurtig og nem betjening. Og du kan bruge pengene, som du vil.

 

Sådan finder du det bedste lånetilbud

Det bedste lånetilbud kan være svært at finde, hvis man ikke helt ved, hvad man skal kigge efter. Heldigvis er du godt på vej, eftersom du har fundet MiniFinans. Hos os er du nemlig selvstyrende, når det kommer til, hvordan dit lån skal udfoldes. De fleksible rammer betyder, at du er i kontrol over, hvordan du tilbagebetaler lånet. Det skal jo gerne passe til netop din økonomi. Men hvordan ser et godt lån ud?

En fair og lav rente

Det er ingen hemmelighed, at det er dyrere at optage et lån på nettet, end det er i bankerne. Det er fordi, at det ikke er et krav, at du skal stille sikkerhed hos MiniFinans. Det skal du i bankerne. Derfor er det også en større risiko for kreditor, når du godkendes til et lån. Hos MiniFinans er du sikret en fair og lav rente, når du søger gennem vores lånetilbud.

Letlæselige og gennemskuelige lånevilkår

Det sidste, som du bør gøre, er at optage et lån, hvor du er usikker på lånevilkårene. Derfor har vi gjort vores lånevilkår så letlæselige som muligt, så du ikke har nogen problemer med at forstå, hvad du siger ja til. Vi tror på gennemsigtighed, når det kommer til vores vilkår. Det giver dig den bedste mulighed for at finde det perfekte lånetilbud.

Brugerdefinerede og fleksible rammer

Et dårligt lån er et lån, hvor du ikke har noget at skulle have sagt. Det er ikke tilfældet hos MiniFinans. Her har du alt at skulle have sagt. Du bestemmer selv lånebeløbet og låneperioden. Du er derudover også medbestemmende i, hvornår og hvordan du vil tilbagebetale.

Hurtig udbetaling og høj sikkerhed

Hos MiniFinans går vi meget op i vores sikkerhed og hurtig udbetaling. Et godt lån kan kendes ved, at disse to kriterier er overholdt. Låneprocessen skal gerne gå stærkt, så du har pengene indenfor kort tid. Men det skal ikke være på bekostning af sikkerheden. Hos MiniFinans har vi den gyldne mellemvej mellem hurtighed og sikkerhed. Ansøg i dag – få pengene inden for få minutter, dette sker via vores straksoverførsel.

 

Lånetilbud – Hvad kan jeg låne hos MiniFinans?

Vi har et bredt spektrum af lånetilbud hos MiniFinans. Faktisk kan du låne alt fra få tusinde kroner til et tocifrede tusindbeløb. Og du kan låne til lige det, som du har lyst til. Vi tilbyder en række nemme og hurtige lån mellem 3.000 – 20.000 kr.

 

Lånetilbud – Låneperioden hos MiniFinans

Vi har en særdeles fleksibel låneperiode hos MiniFinans. Du låner pengene i en ubegrænset periode, når du ansøger om lånet. Du kan eventuelt ”time” det således, at der er tilbagebetalingsdato, når du får din næste lønseddel.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at indfri lånet når som helst, hvis du skulle komme i besiddelse af andre finansielle midler i løbet af låneperioden. Som udgangspunkt betaler du tilbage over én gang, men hvis du ønsker at afdrage, så kontakt venligst vores kundecenter på 71 71 88 88 eller kontakt@minifinans.dk.

 

Få et lånetilbud hos os – Sådan vurderer vi dig

Såfremt du søger om et lån hos os, så vurderer vi dig på baggrund af nogle kriterier, så vi kan sikre os, at du har mulighed for at betale tilbage. Når vi har gjort det, så finder du ud af, hvilket lånetilbud vi kan give dig. Det betyder derfor, at selvom du måske ikke bliver godkendt til et bestemt beløb, så kan det sagtens være, at du kan låne et mindre, såfremt du overholder vores grundlæggende krav.

Grundlæggende krav for at låne hos os

 • Du er 21 år og myndig
 • Du har dansk CPR-nummer, folkeregisteradresse og en aktiv e-mailadresse
 • Du står ikke i RKI eller Debitorregistret
 • Du er ikke over 70 år

Sådan vurderer vi din kredit

 • På baggrund af din indkomst
 • Vi undersøger dine offentlige betalinger
 • Vurderer dine faste udgifter

Du hører fra os ganske kort tid efter, du har ansøgt om et lånetilbud hos os.

 

Lånetilbud – Fra ansøgning til udbetaling

Der er ikke ret langt mellem ansøgning og udbetaling hos MiniFinans. Faktisk er der kortere end hos de fleste. Derfor har vi opdelt ansøgningsprocessen i 5 nemme og overskuelige dele, så du ved, hvad der kommer dig i møde, inden du begiver dig ud i lånet.

MiniGuide til lån hos MiniFinans

 1. Du opretter en MiniFinans-profil på vores hjemmeside
 2. Du ansøger om et lånebeløb og en låneperiode
 3. Du udfylder nødvendige informationer og oplysninger samt underskriver med NemID
 4. Du bekræfter lånet
 5. Du modtager pengene på din konto inden for minutter.