Låneberegning

Når du står og mangler penge, kan det være svært at lave en akkurat låneberegning. Der er ufattelig mange muligheder for at låne penge på nettet! Og det kan være svært at skelne dem fra hinanden.

Men hvad skal du være opmærksom på, når du vil finde dit næste lån? Hvilke fordele kan du få? Og hvordan passer lånet til din nuværende økonomi? Det er vigtigt, når du laver en låneberegning, at du er realistisk omkring, hvad du virkelig har brug for. Og hvad din økonomi kan holde til. Her kommer, der lidt hjælp til at finde rundt i lånejunglen.

 

Låneberegning i forbindelse med dit næste lån

Du har måske allerede fundet ud af, at der findes vidt forskellige muligheder for at låne penge. Nogle lån tilbyder høje lån, uden sikkerhed, men med en meget høj rente eller gebyrer. Andre tilbyder mindre lån, med lave renter, men med meget høje stiftelsesomkostninger.

Generelt arbejder vi i Danmark, med det der hedder ÅOP. Oversat står dette for Årlige Omkostninger i Procent. Og det er en måde, hvor det skal gøre det lettere for dig at finde ud af, hvilket lån, der er bedst for dig. Det er nemlig ikke altid renten, der er det eneste interessante, når du låner penge. De samlede årlige omkostninger skal fortælle dig, hvor dyrt det egentlig er at låne pengene. Du skal dog være opmærksom på at ÅOP ikke fortæller noget om de reelle omkostninger på lån, der ikke pålægger renters rente, hvilket er tilfældet for vores lån. Derfor kan du ikke bruge ÅOP til andet end at sammenligne vores lån med et lån med samme låneperiode. Hvis du vil vide hvor meget du kommer til at betale over et helt år, skal du benytte vores låneberegner, hvor du finder den månedlige rente og gange det tal med 12. Husk at renter er fradragsberettiget og du derfor med stor sandsynlighed for 1/3 af denne renteomkostning tilbage fra SKAT.

Ifølge kreditaftaleloven og prismærkeloven skal ÅOP altid oplyses sammen med de øvrige låneudgifter. ÅOP giver mulighed for at sammenligne lån, og dermed skabe et letter overblik over, hvad der er bedst for dig. Et lån kan altså se billigt ud, fordi renten er lav. Men de løbende gebyrer, afgifter og stiftelsesgebyrer på lånet, kan gøre det meget dyrt.

 

ÅOP til låneberegning

Helt tørt står der i prismærkningsloven, at når der udlånes kontanter, er der en tilhørende skiltningsbekendtgørelse med regler for skiltning i kontantlån.

Når man beregner ÅOP, skal alle de udgifter, der forbinder sig til lånet, i lånets løbetid, inddrages. Ved lån af mindre beløb, er det vigtigt at være opmærksom på, hvor store de faktiske udgifter er. Fx. er stiftelsesgebyrerne ofte høje på korttidslån på små beløb. Hvorimod det i et lån, over længere tid, betyder knapt så meget. Det samme med, hvis en låneudbyder reklamerer for et rentefrit lån. Her kan der i stedet være høje stiftelsesomkostninger, der forhøjer ÅOP’en.

 

ÅOP på lån fra MiniFinans

Det du skal være opmærksom på, når du bruger ÅOP til at sammenligne dine lån er, at ÅOP ikke altid er den bedste måde, for dig, at beregne dit lån. Tager du fx. et lån igennem MiniFinans, kan der være andre fordele, der gør lånet godt for dig fremfor andre. ÅOP tager udgangspunkt i, hvad der helt kontant er den bedste investering. Men den kigger ikke på din privatøkonomi. Det du skal være opmærksom på, er derfor også hvor lang tid du er villig til at betale af på dit lån, og hvor mange penge du vil låne.

Tager du et minilån hos MiniFinans, har du en ubegrænset tilbagebetaling. Du bestemmer selv hvornår lånet er ude af verdenen. Renterne kan derfor virke høj på månedsbasis, men de er lave, i forhold til at du kun skal betale dem en gang. Og ikke over flere måneder. MiniFinans er derfor et af markedets bedste online lånemuligheder og ved hjælp af vores låneberegner gør vi det nemt for dig.

 

Låneberegning hos MiniFinans

Vælger du at tage et lån hos MiniFinans, er det let at lave en låneberegning. Vi går meget op i, at det skal være let og overskueligt, og vi har derfor en høj grad af gennemsigtighed. Vi har ingen stiftelsesomkostninger, og vores gebyrer er lave. Via vores låneberegner, kan du hele tiden se, hvad du skal betale i rente. Det er altså meget overskueligt, hvad lånet løber op i.

Et lån hos MiniFinans har derfor nogle meget åbenlyse fordele, når det kommer til låneberegning. Men derudover er MiniFinans også et meget trygt lån, hvor du kan være sikker på at alt foregår rigtigt. Nedenfor kan du se hvilke fordele du ellers har, hvis du tager et lån hos MiniFinans.

 

Lån hos MiniFinans

Hos MiniFinans kan du tage det, der hedder minilån. Det vil sige, at du kan låne mellem 3.000 og 20.000 kroner. Lånet kan du tage, helt uden at skulle stille sikkerhed gennem fast ejendom eller andet. Lånet er derfor åbent for alle, der har brug for penge. Lånet kan du tage uden at skulle betale for oprettelsesgebyrer. Du betaler derfor kun renter, som du skal gøre alle andre steder også. Renterne er tydelige hele vejen igennem, og allerede når du bruger vores låneberegner, kan du se, hvad du skal betale for lånet. Du kan betale lånet tilbage efter 1 dag. Nemt, hurtigt og sikkert.

 

Praktisk låneberegning hos MiniFinans

Det var de praktiske fordele. Derudover er der andre fordele, som også er vigtige, når du tager et lån hos MiniFinans. Minifinans arbejder sammen med NemID, for at sikre at lånet foregår sikkert, og uden misbrug af personoplysninger. Samtidig sikre vi os, at pengene står på din konto hurtigt. Når du har ansøgt pengene, står pengene på din konto inden for få minutter, efter du har godkendt lånet. Lånet foregår derfor både hurtigt, sikkert og let. Det eneste du skal gøre, er at bruge vores låneberegner, se hvor meget du kan låne og så ansøg. Efter en godkendelse vil du få pengene hurtigst muligt.

Som sagt er et lån hos MiniFinans et af de bedste lån på markedet. Så står du og mangler penge hurtigt, er det bare at komme i gang. Hvis du er klar til at se dine muligheder, kan du her lave din egen låneberegning og låne penge her.

– Velkommen til!