Søger du lån uden sikkerhed? ▷ Få online lån uden at stille sikkerhed ✅
Existing Users Log In
   

Lån uden sikkerhed

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Søger du lån uden sikkerhed?

Søger du lån uden sikkerhed, og har du også været i banken for at ansøge om at kunne optage et forbrugslån eller en kassekredit? Fik du også at vide fra din bankrådgiver at din økonomi ikke var god nok og du skulle stille sikkerhed? Du er ikke alene! Mange danskere er i tvivl om hvad de skal gøre, selvom de ved der er alternativer. Alternativer er der nemlig mange af, men det er ikke altid nemt at finde rundt i den online jungle.

 

Få online lån uden at stille sikkerhed

På trods af hvad din bank måske har sagt kan det sagtens lade sig gøre at få lån uden sikkerhed. Det kræver bare at man ved lidt om, hvad der menes med sikkerhed og hvorfor det bruges nogle gange. MiniFinans har lavet en lille vejledning til dig her, hvor du kan læse alt om det! Vi tilbyder nemlig selv online lån uden sikkerhed, og er derfor godt rustet til at forklare.

 

Hvorfor skal man stille sikkerhed?

Når banken eller en udbyder låner penge ud til en kunde, er der altid en risiko forbundet med lånet. Dette kan der være adskillige grunde til: livet er fuld at uventede begivenheder der gør fremtiden uforudsigelig. Selvom folk har de bedste intentioner om at betale deres lån tilbage, kan uventede udgifter forhindre dem i det. Uanset hvad grunden er, er banker og låneudbydere interesserede i at forsikre deres forretning på en eller anden vis.

 

Hvad betyder det at stille sikkerhed?

En af de måder som banker og låneudbydere kan sikre sig på er ved at du stiller sikkerhed for lånet. Det sker ofte i forbindelse med større beløb som for eksempel lån til hus, bil eller båd. Med disse ejendomme kan din bank nemlig trække på deres værdi hvis nu du ikke kan betale dit lån. På denne måde er de sikre på at de får deres penge igen, og kan derfor tilbyde en lav rente.

 

Hvad hvis du skal låne til noget andet?

Det er ikke altid at det du står og skal bruge penge til er noget der har værdi for banken eller udbyderen. En ferie er et eksempel på noget du står og har brug for, men som ingen værdi har for banken. Nyt smart elektronik, som en smartphone, computer eller tablet mister også værdi rigtigt hurtigt og kan ikke bruges som sikkerhed. Hvis din vaskemaskine skal repareres er det heller ikke sandsynligt at du kan bruge den som sikkerhed.

 

Hvis du leder efter et lån uden sikkerhed, så klik her!

Heldigvis har MiniFinans løsningen på dine problemer hvis du ikke kan eller vil stille sikkerhed. Vi tilbyder nemlig små lån uden sikkerhed til dig der står og mangler penge til ny elektronik eller tøj. Det bedste ved det hele er at vi ikke stiller spørgsmål til hvad pengene skal bruges på! Derudover slipper du for lange møder med en bankrådgiver, samt besværligt papirparbejde.

 

Hvordan gør man?

Vi har gjort det så nemt som muligt for både dig som kunde og os selv som virksomhed. Når det kun gælder små beløb er der ingen grund til at skal tage en evighed at ansøge om lån. En ansøgning hos MiniFinans tager kun et par minutter, og svaret har du inden for kort tid. Når din ansøgning er godkendt går der 48 timer, og så er pengene til rådighed! Grunden til at der går 48 timer er ikke fordi vi er langsomme, men på grund af en ny lov. Lånetagere af online lån skal fra 2017 af have 48 timer til at genoverveje deres lån før det er godkendt.

 

Hvad koster det så?

Som nævnt gør en sikkerhed ved et lån at renterne er lavere end ved lån uden sikkerhed. Dog behøver du ikke frygte økonomisk ruin bare fordi du optager et lån uden sikkerhed hos os. På vores hjemmeside kan du ved at bruge vores låneberegner nemt se præcis hvor meget dit lån koster i renter.

 

Hvor lang tid kan du låne i?

Vores lån har sædvanligvis en løbetid på 5-30 dage, hvilket er nok til din næste lønseddel. Dog kan det jo ske, som nævnt tidligere, at uheldet er ude og du ikke kan betale tilbage til tiden. Det har vi taget forholdsregler for! For et gebyr kan vi forlænge din løbetid med 7, 14 eller 30 dage.

 

Hvad er kravene for at låne?

Selvom du ikke skal stille sikkerhed ved lån hos MiniFinans er der selvfølgelig nogle krav der skal overholdes. Du skal være fyldt 21 år, have bopæl i Danmark, have adgang til NemID og ikke være registreret i RKI. Derudover skal vi også kunne komme i kontakt med dig, så et mobilnummer og en e-mailadresse er vigtig. Sidst men ikke mindst kan du ikke have et igangværende lån hos os eller Kassekreditten.

 

Hvad med afbetaling?

Som nævnt vælger du en dato for dit lån som du skal betale tilbage på – eller før hvis du vil. På vores hjemmeside har får du en personlig profil hvor du kan holde øje med dit lån, renter og afbetaling. Du kan enten betale tilbage via din personlige profil, med betalingskort eller via netbank. Hvis du bruger netbank så husk at dit CPR skal være i beskeden til modtager så vi ved det er dig! Det er desværre ikke muligt at betale af lidt ad gangen, men du kan som sagt forlænge løbetiden.

 

MiniFinans tilbyder et af de bedst anmeldte online lån i Danmark

Sammen med vores søsterselskab Kassekreditten og vores moderselskab Finans 247 har vi god erfaring med lån uden sikkerhed. Det er afspejlet i de online anmeldelser vi får fra vores kunder, som alle elsker vores service. Hvis du tager et kig på sider som Trustpilot kan du nemt se hvor populære vi er på det danske marked.

 

Online lån - hurtigt og nemt

Hvorfor ikke blive en af vores tilfredse kunder og tage et lån uden sikkerhed i dag? Som du kan se i denne vejledning har det aldrig været hurtigere eller nemmere at få ekstra penge på kontoen. Er du i tvivl om noget er det bare at ringe til vores kundeservice som kan hjælpe dig alle ugens hverdage fra 9-17.

Hvis du er klar til at optage dit lån uden sikkerhed hos MiniFinans, kan du nemt komme i gang. Du skal bare gå direkte til vores ansøgningsskema her.