Online lån trods RKI?

Kan du oprette online lån trods RKI? Der findes en masse online lån, der tilbyder lånegaranti. Men kan du stadig låne penge hos MiniFinans hvis du er i RKI? MiniFinans guider dig videre.

 

Hvad er RKI?

RKI, også bedre kendt som Ribers, er Danmarks største register over dårlige betalere.

Det er skabt for at virksomheder har en mulighed for at tjekke op på kunders kreditværdighed. Samtidig forhindrer det også forbrugere der har problemer med deres gæld i at gældsætte sig yderligere. Når du er i RKI er det nemlig utroligt svært at få kredit, tage lån eller købe noget på afbetaling.

 

Hvornår kommer man i RKI?

Hvis du tager et lån eller køber noget på afbetaling og så ikke betaler tilbage, får du først to rykkere. Besvares disse rykkere ikke kan din kreditor vælge at sende sagen til et inkassofirma som så tager kontakt til dig. Din kreditor kan også vælge at sende sagen til fogedretten, som så indkalder dig til et møde. Til sidst er der den mulighed at din kreditor registrerer dig som skyldner i RKI. Der er ikke alle kreditorer der vælger at gøre dette, da det sjældent gør livet nemmere for den gældssatte.

En kreditor vil som regel hellere have deres penge fra skyldneren end at gøre livet surt for dem. Derfor er det sjældent at man havner i RKI på grund af små beløb som for eksempel en ubetalt telefonregning. Det er oftere større beløb det handler om når man bliver registreret i RKI, men det gør ikke situationen bedre.

 

Er jeg i RKI?

Ikke alle der er klar over at de er registreret i RKI, og det kan der være flere grunde til. Når du er blevet registreret i RKI får du et brev der informerer dig om det. Men mange der ikke har været i stand til at betale deres gæld vælger at ignorere både rykkere og breve. Der sker også at du kan ende i RKI hvis du har en partner der skylde penge i dit navn. Hvis du er i en af disse situationer kan du med NemID tjekke om du er registreret i RKI online. Bare gå ind på Experian’s hjemmeside – det er dem der ejer RKI: http://www.experian.dk/registreret-i-rki/index.html

 

Hvordan kommer jeg ud af RKI?

Den første og bedste måde at komme ud af RKI på er selvfølgelig at betale din gæld.Når din gæld er betalt kan du bede din kreditor om at slette dig fra RKI og derved er du ude. RKI registreringer har løbetid på fem år, så hvis din gæld ikke er betalt inden da bliver du slettet automatisk. Dog kan du blive registreret i RKI af mere end en kreditor, hvis du skylder penge flere steder. Det betyder at du står i RKI i fem år fra den dato du senest blev registreret af en kreditor.

 

Kan jeg stadig tage lån trods RKI?

Selvom de fleste virksomheder holder sig langt væk fra folk der er registreret i RKI er der stadig nogle muligheder. Hvis du søger online på lån trods RKI vil du finde flere steder der tilbyder lån til folk i RKI. MiniFinans er desværre ikke en af disse steder, og vi anbefaler at du holder dig væk fra dem.

 

Hvorfor burde jeg ikke tage online lån trods RKI?

Virksomheder løber altid en risiko når de låner ud til kunder eller lader dem købe på afbetaling. Denne risiko er meget større når disse kunder er registreret i RKI. Derfor vil du opdage at lån trods RKI ofte har tårnhøje renter og ekstra gebyrer for at dække denne risiko. Hvis du allerede står i RKI er det oftest fordi du ikke har kunnet betale en gæld af. Derfor er det ikke særlig godt at gældssætte dig selv yderligere ved at optage et dyrt lån.

 

Tilbyder MiniFinans lån trods RKI?

Nej. Vi går meget op i ansvarlig långivning, hvilket er hvorfor vi ikke tilbyder lån der ikke kan betales tilbage. Vi prøver at gøre vores bedste for at lånebranchen står til ansvar for deres kunder og dansk lovgivning. Det mener vi er godt for både branchen såvel som kunderne der benytter sig af vores ydelser. Derfor anbefaler vi at du arbejder på først at komme ud af RKI, og derefter ansøger om lån hos os.

 

Hvor meget kan jeg låne hos MiniFinans?

Vi tilbyder små lån på mellem 3.000 og 20.000 kr. til dig der står og har brug for hurtige penge. Så har du både mulighed for at låne få tusinde kroner, eller et større beløb hvis det skulle blive nødvendigt.

 

Hvor lang tid kan jeg have lånet i?

Du har mulighed for at låne penge i alt fra 1 dag og alt efter hvor lang tid du skal bruge dem.

 

Hvordan foregår det?

Du opretter en profil på MiniFinans.dk hvor du indtaster dine personlige oplysninger. Herfra kan du følge med i alt hvad der har med dit lån at gøre, inklusive beløbsstørrelse, løbetid og fakturaer. Selve ansøgningen tager kun et par minutter, og foregår med NemID og dine kontaktoplysninger.

Når vi har din ansøgning foretager vi en kreditvurdering og derefter har du svaret indenfor kort tid. Så går der kun to dage for du har tilbud på dit lån i din e-mail indbakke, som du kan godkende. Dine penge bliver sat ind på din Nem-konto inden for få minutter, dette sker via en straksoverførsel.

Hvad er kravene?

Ikke mange! For at låne hos MiniFinans må du ikke være registreret i RKI og skal være over 21 år. Du skal selvfølgelig også have adgang til NemID, dansk CPR nummer og bopæl i Danmark. Vi skal også bruge dine kontaktoplysninger såsom dit mobilnummer og din e-mailadresse.

 

Lån hos MiniFinans i dag!

Det er ikke en god ting at stå i RKI, og endnu værre at tage lån trods RKI. Så hellere kom ind til MiniFinans og få et nemt, hurtigt og sikkert lån! Hvis du har fået lyst til at optage lån hos MiniFinans, kan du komme direkte til vores ansøgningsskema her. Vi glæder og til at byde dig velkommen.