Kviklån til turen til tandlægen

Rigtig mange mennesker går rundt med dårlige tænder i alt for lang tid, uden at tænke på konsekvenskerne heraf. Første gang dine tænder gør ondt, er det oftest et mindre hul, visdomstand eller lignende, som nemt ordnes hos din tandlæge for et par tusinde kroner.

 

Dårlige tænder kan ende med at blive rigtig dyrt

Går du og døjer med dårlige tænder, men har du ikke lige råd til at gå til tandlægen denne måned? Lige denne måned har du måske ikke pengene og vælger at udskyde dit tandlægebesøg. Det kan desværre blive en rigtig dyr beslutning, da din situation kan forværres og du ender med et langt dyrere tandlægebesøg, end det ville have været for blot en måned siden. Oplever du smerter i munden, bør du derfor komme til tandlægen hurtigst muligt.

 

Kviklån til turen til tandlægen

For at betale tandlægen kan du optage et kviklån og få pengene hurtigt ind på din konto, så kan du bruge dem på tandlægen med det samme. Renterne du skal betale på kviklånet kan udgøre meget lidt af den ekstra regning, du får fra tandlægen hvis du venter til næste måned, hvor du igen har penge på kontoen. Overvej et kviklån her og nu, så du kan få løst dine tandproblemer med det samme.

 

Få et kviklån og kom til tandlægen

Et kviklån kan derfor være en god løsning og god til at finansiere et kortsigtet behov for penge. Hos MiniFinans låner vi dig gerne penge til dit tandlægebesøg – og vi har kun 2 krav til dig for at modtage et kviklån. Du skal være fyldt 21 år og du må ikke være registreret i RKI. Kan du svare ja, til de 2 kriterier kan du allerede nu, ansøge om et kviklån hos MiniFinans.

 

Sådan foregår ansøgningsprocessen

Du får svar på din kviklånsansøgning med det samme. Pengene udbetaler vi straks via vores straksoverførsel, efter at du har godkendt dit lån. Om du vil bruge pengene på et tandlægebesøg eller noget helt andet er op til dig. Opret din profil og ansøg om dit første kviklån på maksimalt 20.000 kroner.

Klik her og lån nu