Mangler du motivation? Lån hos MiniFinans til en personlig træner (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Mangler du motivation? lån til personlig træner

Mangler du motivation? lån til personlig træner

Mangler du motivation? lån til personlig træner

Mangler du motivation? lån til personlig træner

Der er rigtigt mange danskere der er medlem af et eller flere træningscentre. Det sker oftest i januar måned at folk melder sig ind, fyldt med gode intentioner om at komme i god form til sommer. Her lokker fitnesscentrene også med gode tilbud når man bliver nyt medlem, og derfor falder mange i “fælden”. De kommer måske afsted 3-5 gange i den første tid, og så stopper de, men de melder sig ikke ud af centeret, fordi de måske en dag får tiden og motivationen til at starte op igen. Løsningen kan være at man får sig en personlig træner.

Derfor er der utroligt mange passivt aktive medlemmer i de danske fitnesscentre. Der er flere muligheder for at få motivationen til at komme op af sofaen og ned i fitnesscenteret.

Hvordan kommer jeg afsted til fitness?

Det bedste er helt bestemt, at du beslutter dig for at tage afsted. Men hvis du er ny til et fitnesscenter, kan det være betryggende at have en med, som man kan støtte sig op af. Et af fundamenterne i motivation er, at man har et mål, når man har et klart mål, er det nemmere at opretholde sin motivation. En personlig træner kan hjælpe dig til at finde det rigtige og realistiske mål for dig, så du ikke kører død inden for den første måned.

Fordele ved en personlig træner

Fordelene ved at have en personlig træner er mange.

  • De er uddannet, og kender derfor de rigtige løfteteknikker
  • Mange af dem kan lægge en kostplan
  • De kender og mestrer motivationsteknikker

Et forløb med en personlig træner kan være meget forskelligt, nogen har lange forløb, andre har korte.

Har du besluttet dig for, at nu skal det være, så lad ikke din økonomi stoppe dig. En sund krop giver mere overskud i hverdagen, og vil kun forbedre dine præstationer- også på arbejdet. Vil du gerne starte et forløb op med en personlig træner, så kan du låne til en personlig træner hos MiniFinans.