Lån til en personlig shopper og få ryddet ud i garderoben (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Lån til en personlig shopper og få ryddet ud i garderoben

Lån til en personlig shopper og få ryddet ud i garderoben

Lån til en personlig shopper og få ryddet ud i garderoben

Lån til en personlig shopper og få ryddet ud i garderoben

En personlig shopper kan være en rigtigt god investering. Det kan virke som en unødvendig udgift og virke som mange penge at bruge. Men da de tager udgangspunkt i dig, og dine ønsker, kan du ende med at spare penge på den lange bane. Deres råd og kendskab til modeverdenen kan nemlig spare dig tid og penge på fejlkøb.

Hvad er fordelene ved en personlig shopper?

Alle står overfor en gang imellem at skulle skifte ud i den nuværende garderobe. Det kan der være mange årsager til, det kan blandt andet være:

  • Vægttab: Hvis du har tabt dig meget, kan det være svært at finde sig selv i sin nye krop. Her kan du få hjælp til at klæde dig efter din nye krop med råd fra en personlig shopper.
  • Tidsnød: Hvis du er én af dem der arbejder meget i hverdagene, og ikke har shopping på prioriteringslisten når du har weekend. Kan en personlig shopper være en god løsning, da de hjælper dig udfra din stil. Derfor kan de hurtigt finde genstande der passer til dig og din hverdag.
  • Livsstilsændring: Efterhånden er der kommet større og større fokus på, at modebranchen og tøjindustrien er ret store syndere i miljøet. Hvis du får hjælp fra en personlig shopper til at rydde ud i din garderobe. Kan du også få råd til, hvordan du får en mere bæredygtig garderobe.
  • Nyt arbejde: Er du nyuddannet og har lige fået dit første job? Eller har du bare skiftet job, så kan det være at dit nye arbejde har en dresscode som du skal følge. Det er ikke sikkert at du lige har dine basis genstande klar til dette. Så i stedet for at komme i tvivl, og købe noget du ikke føler dig tilpas i, kan en personlig shopper hjælpe dig med at finde tøj du føler dig tilpas i, og som passer til dit nye arbejde.

Lån til personlig shopper

Du kan hos MiniFinans tage et kviklån på op til 4.000 første gang du låner. Hvis du hyrer en personlig shopper, kan du godt regne med, at det er en investering, der kan sørge for at du for fremtiden ikke laver fejlkøb, og derved sparer du penge. Fordi du kun køber det du har brug for.