Tag et lån til ny opvaskemaskine hos MiniFinans og undgå afbetaling (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Tag et lån til ny opvaskemaskine hos MiniFinans og undgå afbetaling

Tag et lån til ny opvaskemaskine hos MiniFinans og undgå afbetaling

Tag et lån til ny opvaskemaskine hos MiniFinans og undgå afbetaling

Tag et lån til ny opvaskemaskine hos MiniFinans og undgå afbetaling

Det kan være en god idé at tage et lån til en ny opvaskemaskine, hvis du har fået mere plads i dit køkken. I en større husholdning har opvaskemaskinen en vigtig rolle, og selv i de små hjem, er det rart ikke at skulle have diskussioner over, hvis tur det er at tage opvasken.

I takt med at der kommer mere og mere fokus på miljøet. Følger vores hverdagsprodukter også med i denne udvikling. Det vil sige at du kan tage et lån til en ny opvaskemaskine der er bedre for miljøet end din gamle.

Hvad er en energivenlig opvaskemaskine?

En energi og miljøvenlig opvaskemaskine, er én der som udgangspunkt opfylder to krav:

  • Den har mulighed for tilslutning af både koldt og varmt vand
  • Den befinder sig i en høj energiklasse, f.eks. energiklasse A++

En høj energiklasse gør at opvaskemaskinen bruger mindre strøm, derved spares der på elregningen. Når en opvaskemaskine har mulighed for tilslutning til både koldt og varmt vand, betyder det at du kan tilslutte den til det varme vand du har i din husstand. De fleste husstande idag har en miljøvenlig og økonomisk varmtvandsforsyning, eksempelvis fjernevarme, solvarme eller varmepumpe. Så når du tager et lån til ny opvaskemaskine, skal den ikke bruge energi på at varme vandet op først.

Undgå afbetaling og tag et lån til ny opvaskemaskine

Hvis du køber på afbetaling, skal du være opmærksom på, at der kan komme en del renter på dit afbetalingslån. Dette gør at det kan være dyrere for dig i længden at købe på afbetaling, end ved at finansiere et lån til ny opvaskemaskine via MiniFinans. Brug vores låneberegner, og find ud af, hvor meget du har brug for til et lån til ny opvaskemaskine. Du kan finansiere de fleste opvaskemaskiner med et kortvarigt lån, der har en lavere rente end ved lån på afbetaling.