Brug for en mekaniker? Få råderum hos MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Brug for en mekaniker? Få råderum hos MiniFinans

Brug for en mekaniker? Få råderum hos MiniFinans

Brug for en mekaniker? Få råderum hos MiniFinans

Brug for en mekaniker? Få råderum hos MiniFinans

Dem der har bil, har også udgifter til mekaniker indimellem. Bilen er for dem der har den et uundværligt transportmiddel. Bilen repræsenterer frihed, bevægelighed og spontanitet. Det er så nemt at tage et nyt sted hen, uden at skulle planlægge så meget og koordinere transport. Med friheden som bilen giver, kommer der dog også faste udgifter og uforudsete udgifter. De faste er der jo styr på i den daglige husholdning, men de uforudsete kan gå hen og blive rigtigt dyre for budgettet.

Overhold dine bilsyn

Man kan aldrig helgardere sig imod at komme en tur til mekanikeren med bilen. En af måderne, hvorpå du dog kan mindske turene til mekanikeren er dog ved at overholde dine synsindkaldelser. Det er ikke alle der husker at overholde deres synsindkaldelser, og de udskyder dem desværre. Du kan derfor på mange områder sammenligne det at have en bil og få den regelmæssigt, med dét at gå til tandlæge. De fleste hader at gå til tandlægen, men faktum er desværre at mange udskyder det, fordi de er bange for regningen. Det samme princip gør sig gældende med din bil: når du vælger at udskyde eftersyn o.lign. så er der også en mulighed for at regningen hos din mekaniker vil blive højere.

Finansier din mekanikerregning hos MiniFinans

Når der kommer en uforudset udgift til din mekaniker, kan det være svært at finansiere det i ens normale budget. Du har her muligheden for at tage et kortvarigt lån hos MiniFinans. Her kan du låne op til 4.000 kr. første gang du låner, lånets løbetid er en måned, så du har her muligheden for at få klaret regningen hos din mekaniker, og så betale lånet tilbage når du får løn. Du kan bruge vores låneberegner og se, hvor meget du kan låne, og til hvilken rente det vil stå i. De uforudsete regninger er aldrig sjove at stå med, men de skal jo også finansieres.