Undgå at gå glip af sommerens festival: Lån hos MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Det er så ærgerligt at gå glip en god festival – lån til den

Det er så ærgerligt at gå glip en god festival – lån til den

Det er så ærgerligt at gå glip en god festival – lån til den

Det er så ærgerligt at gå glip en god festival – lån til den

En god festival er mindeværdig, den sætter sig i vores system og  vi husker tilbage på den med gode minder.
Er din ynglingskunstner at finde på én af sommerens festivaler? Men har du måske ikke penge til billetten nu her, så lån hos MiniFinans til én af sommerens festivaler.
Der er mange grunde til at tage på festival. Et er selvfølgelig musikken, men noget helt andet er stemningen man oplever på en festival. For dem der har prøvet festivallivet ved de, at det er smittende og man vender ofte tilbage til det.

Sommer er lig med festival

Sommeren er jo festivalernes årstid, det er nu, Tinderbox, Roskilde, Skanderborg og alle de andre festivaler løber af staben. Ligegyldigt hvor du bor i Danmark, kan du finde en festival nær dig. Har du endnu ikke sikret dig en billet til én af sommerens mange festivaler, så har du stadig muligheden.

For er du én af dem, der har valgt ikke at købe billet til én af festivalerne endnu fordi du lige skulle blive sikker på musikprogrammerne. Så fortvivl ej, der er råd at hente. Din økonomi skal nemlig ikke forhindre dig i, at opleve den fede musik i Bøgeskoven, eller blive en del af Orange Feeling på Roskilde. Lån hos MiniFinans til de fede musikalske oplevelser.

Lån anvarligt

Når du låner et beløb hos MiniFinans, går vi meget op i, at der er under ansvarlige forhold. Hos MiniFinans har vi flere regler der er til for at beskytte dig. For at være kvalificeret til at låne hos MiniFinans er der nogle krav du kan læse nedenunder.

  • Du skal minimum være 21 år
  • Du kan maks låne 4000 kr første gang
  • Du må ikke være registeret i RKI

Gode oplevelser er nogen vi gemmer længe, og det er en meget værdifuld oplevelse at være på  festival med gode venner og opleve god musik. En tur på festival fylder din oplevelses konto helt op, og du vil nyde den gode stemning og indtrykkene længe efter du har pakket teltet sammen.

Læs mere om lånevilkårene hos MiniFinans her.