Brug for ny computer? Lån billigt, hurtigt og nemt hos MiniFinans i 2018 ✓
Existing Users Log In
   

Brug for ny computer? Lån hos MiniFinans

Brug for ny computer? Lån hos MiniFinans

Brug for ny computer? Lån hos MiniFinans

Det er svært at passe sit studie eller arbejde uden elektronik. Om du har brug for en ny computer, telefon eller anden elektronik, vil vi gerne hjælpe dig. Du kan ansøge om op til 4000 kroner og betale lånet ud næste måned. Så kan du enten købe en ny billig computer, eller bruge pengene som supplement til en lidt dyrere model.

Billigt, nemt og sikkert lån gennem MiniFinans

Hos MiniFinans blander vi os ikke i årsagen til dit lånebehov. Så længe du har sat dig ind i dine behov og omkostningerne for dit lån, kan du låne hurtigt og billigt via MiniFinans. Mange låneudbydere er klar til at låne dig penge. Hos MiniFinans har vi sørget for en nem, hurtig og gennemskuelig proces, så du kan føle dig sikker.

 

Læs vores faktaguide og ansøg i dag

Du behøver ikke at leve med flækkede skærme eller knækkede ledninger. Læs vores faktaguide og ansøg allerede i dag. Så er du snart flyvende igen med ny computer, cykel, eller hvad dine behov måtte være.

 

Indfri dine drømme nemt, hurtigt og sikkert

Vi har gjort processen nem for dig. Hvis du er over 21 år og har vurderet, at din økonomi kan bære et lån, så hjælper vi gerne med pengene til din næste computer.

Sæt dig ind i vores lånevilkår her på siden, og ansøg. Så har du dine penge om 48 timer og er klar til studiestart, nyt arbejde eller noget helt tredje. Du bestemmer selv, hvad pengene skal gå til.

 

Få et mikrolån hos MiniFinans

Et mikrolån er en god løsning, når du kan indfri lånet hurtigt. Her slipper du for de møder og omkostninger du skal igennem i banken. Vi hjælper med en billig finansiering, så du kan komme godt videre.

Husk: lån ikke mere, end du kan betale tilbage. Når du låner første gang hos MiniFinans tilbyder vi, at du kan låne op til 4.000 kroner, såfremt du opfylder vores lånekrav.