Få råd til nye briller

Mange oplever at få ondt i hovedet, hvis de ikke ser godt og ikke har briller. Det skyldes at du konstant anstrenger dine øjne. Det kan desværre resultere i, at nogle kan få en gevaldig hovedpine, som kan være svær at komme af med igen. Sker det for dig, er det bedst at du får gjort noget ved det hurtigst muligt, så undgår du at hovedpinen fortsætter eller bliver værre.

 

Kan dårligt eller forringet syn give hovedpine?

Trykken i øjnene, smerter i tindingen, eller en dunken i hovedet – der kan være mange symptomer. For nogles vedkommende kan dette løses ved at tage en smertestillende tablet, mens andre må vente til smerterne går væk af sig selv. Har du denne type smerter, bør du måske overveje at gå til en optiker og få tjekket dit syn. Mange som lider af hovedpine kan nemlig slippe for smerterne, ved at gå til en optiker og få tjekket deres syn. Får du korrigeret eventuelle synsfejl ved at få en brille, kan du undgå hovedpine, smerter i tindingen eller trykken i øjnene.

 

 

Tag en gratis synstest hos en optiker

Det kan aldrig skade at få tjekket synet. Kunne du godt tænke dig at få tjekket dit syn, tilbyder mange optikere en gratis synstest i deres butikker.

 

Få råd til nye briller

Et par gode briller behøver faktisk ikke koste alverden. Hos en optiker starter priserne fra omkring 1.000 kroner og op til 10.000 kroner hvis dit stel skal være et dyrt brand. MiniFinans er klar med kviklån i dag til dig.

Når du optager et kviklån hos MiniFinans, kan vi tilbyde at låne dig imellem 3.000 og 20.000 kroner. Vi udbetaler pengene straks og indenfor få minutter vil du kunne se pengene på din konto, og du kan bruge på lige det du mangler penge til. Så det er ligegyldigt om du vil bruge pengene på briller eller noget helt andet for vi spørger ikke om årsagen til lånet. Om det er penge til læsebriller, solbriller eller helt almindelige briller er helt op til dig. Du bestemmer hvad pengene skal bruges på.Ved at benytte et kviklån, kan dine nye briller være lige rundt om hjørnet. Optag et kviklån i dag og modtag pengene på din konto hurtigt. På den måde er du faktisk klar til at besøge optikeren til en synstest og få løst problemet.

Du optager desuden dit kviklån hos MiniFinans uden at du skal stille sikkerhed ved lånet. Dvs. at du ikke behøver sætte huset eller bilen som sikkerhed, og du skal heller ikke fremsende lønsedler. Du skal blot være fyldt 21 år og ikke stå registreret i RKI, så er du klar til at ansøge om dit første kviklån hos MiniFinans. Vi ser frem til at høre fra dig. Klik her og lån nu hos MiniFinans.