Står du og mangler penge til et par nye briller - få råd lige her (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Kviklån til nye briller

Kviklån til nye briller

Kviklån til nye briller

Mange oplever at få ondt i hovedet, hvis de ikke ser godt og ikke har briller. Det skyldes at du konstant anstrenger dine øjne. Det kan desværre resultere i, at nogle kan få en gevaldig hovedpine, som kan være svær at komme af med igen. Sker det for dig, er det bedst at få gjort noget ved det hurtigst muligt, for at undgå din hovedpine bliver værre.

 

Kan dårligt eller forringet syn give hovedpine?

Trykken i øjnene, smerter i tindingen, eller en dunken i hovedet – der kan være mange symptomer. For nogles vedkommende kan dette løses ved at tage en smertestillende tablet, mens andre må vente til smerterne går væk af sig selv.

Har du denne type smerter, bør du måske overveje at gå til en optiker og få tjekket dit syn. Mange som lider af hovedpine kan nemlig slippe for smerterne, ved at gå til en optiker og få tjekket deres syn. Får du korrigeret eventuelle synsfejl ved at få en brille, kan du undgå hovedpine, smerter i tindingen eller trykken i øjnene.

 

Tag en gratis synstest hos en optiker

Det kan aldrig skade at få tjekket synet. Kunne du godt tænke dig at få tjekket dit syn, tilbyder mange optikere en gratis synstest i deres butikker.

 

Få råd til nye briller

Et par gode briller behøver faktisk ikke koste alverden. Ved en optiker starter priserne fra omkring 1.000 kroner og op til 10.000 kroner hvis dit stel skal være et dyrt brand. MiniFinans er klar med kviklån i dag til dig.

Hvis det er første gang du optager et kviklån hos MiniFinans, kan vi tilbyde at låne dig 4.000 kroner i 30 dage, som du kan bruge på lige det du mangler penge til. Så snart du har tilbagebetalt dit første kviklån, vil din grænse automatisk hæve sig til 12.000 kroner. Om du vil købe briller for alle pengene er op til dig selv.

Hos MiniFinans blander vi os nemlig ikke i, hvad du bruger dit kviklån til. Du optager dit kviklån uden sikkerhed. eller behov for at fremsende lønsedler. Du skal blot være fyldt 21 år og ikke stå registreret i RKI, så er du klar til at ansøge om dit første kviklån hos MiniFinans. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Kviklån til nye briller

Står du og mangler penge til et par nye briller, kan et kviklån meget vel være den rigtige løsning for dig. Med et kviklån får du hurtigt penge på kontoen, som eksempelvis kan bruges på et par nye briller.

Om det er penge til læsebriller, solbriller eller helt almindelige briller er helt op til dig. Du bestemmer hvad pengene skal bruges på.Ved at benytte et kviklån, kan dine nye briller være lige rundt om hjørnet. Optag et kviklån i dag og modtag pengene på din konto hurtigt. På den måde er du faktisk klar til at besøge optikeren til en synstest og få løst problemet.

Klik her og lån nu hos MiniFinans.