Overvejer du at låne penge? – Lån penge til dine drømme nu

Der kan være mange grunde til at låne penge, og det at finde råd til sine drømme kan være en af dem. Hos MiniFinans kan vi give den sidste hjælpende hånd, så du kan få råd til at gøre dine drømme til virkelighed. Vi tilbyder små og nemme lån, som kan få din hverdag til at hænge bedre sammen, hvis du står og skal foretage en mindre investering. Investeringen kan være nødvendig at foretage på de tidspunkter, hvor kontoen er hårdt ramt, og her kan det være svært at finde råd. Vi kan sørge for, at du kan få flere penge til rådighed, netop når du har behov for dem. Investeringer i eksempelvis en rejse eller et par helt nye designersko skal ofte foretages, når penge ikke er der, og derfor tilbyder vi vores hjælp, så du kan låne penge. Tilbagebetalingen kan efter dine ønsker foregå i løbet af 1 til 12 måneder, så det igen kan nå at blive den første, inden du skal betale lånet tilbage.

 

Lån penge uden sikkerhed – Vi gør det sikkert

MiniFinans er en dansk låneudbyder, der tilbyder minilån eller online lån til danskeren. Der er altså tale om det, der kaldes kortfristede lån, lån der løber over højst 1 år. Det er et lån, du kan tage mellem 3.000 kr – 20.000 kr, alt efter hvor meget du har brug for. MiniFinans er registreret hos Finanstilsynet vedrørende lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme § 34, stk. 2. Vi har samtidig et samarbejde med NemID, med henblik på at beskytte privatoplysninger. Med de to ting sammenlagt, kan vi tilbyde et af de sikreste online lån. Hver måned foretages der tusindvis af nye lån, til glade kunder. Kunder, der står og mangler lidt ekstra, for at få hverdagen til at løbe rundt. Det er lån, der giver dig det ekstra overskud, og som kan bruges til lige præcis det, som du står og mangler. Det hele foregår over en meget simpel låneproces, der kun tager et par minutter.

 

Vi tilbyder lån i flere forskellige størrelser

Hos MiniFinans har du muligheden for at låne penge på flere forskellige beløb. Hos os kan du låne alt fra 3.000 kroner til 20.000 kroner. Det er ligegyldigt om du er førstegangs- eller andengangslåner, så har du de samme lånemuligheder.

 

Lån penge nu – Så hurtigt går det

En af de helt store fordele ved at låne penge nu hos MiniFinans er, at der ikke går ret lang tid, før du har pengene udbetalt på din konto. Du ansøger via vores hjemmeside, hvorefter vi kreditvurderer dig med det samme. Du kan ansøge alle døgnets 24 timer i alle ugens dage. Selve ansøgningen tager ikke mere end 2 minutter, hvor du hjemme fra din sofa udfylder relevante oplysninger.

 

Få et simpelt overblik over dit lån

Når vi tilbyder dig at låne penge, så vil vi gerne gøre det nemt for dig at få et overblik over, hvor meget lånet kommer til at koste dig. Derfor har vi sammensat en oversigt, hvor du nemt kan ændre i dit lån og samtidig se, hvad disse ændringer gør ved omkostningerne ved at optage lånet. Du kan med andre ord hurtigt se, hvad det samlede tilbagebetalingsbeløb er for et bestemt eller flere forskellige lånebeløb.

 

Her finder du et sikkert online lån

Hos MiniFinans kan du være sikker på at finde et sikkert online lån. Vi arbejder med penge, og derfor lægger vi stor vægt på, at sikkerheden skal være i top. Hos os kan du låne penge hurtigt, og det kræver blot få informationer fra din side. For at bevare en høj sikkerhed skal du godkende din ansøgning med dit NemID, så vi ved, at vi udbetaler pengene til den rette person. Lån penge hurtigt hos os – det er nemt og sikkert, og hele processen kan foregå via din tablet, computer eller smartphone.

 

Lån penge hurtigt til det du står og mangler

Vælger du at optage et lån hos os, så kan du få hurtig adgang til dine penge. Du kan få pengene på din konto allerede i dag, og når de står der, så kan du frit anvende dem, til det du står og mangler. Nogle køb kan være svære at foretage midt på måneden, men hvis du vælger at låne penge hurtigt hos os, så kan du få råd til at investere når en vare er på tilbud, selvom din egen økonomi står lavt.

 

Sammensæt dit eget lån

Vi giver dig et nemt og hurtigt overblik over dit lån, men dette giver dig også muligheden for at sammensætte netop det lån, som passer bedst til dig. Du kan selv vælge, hvor stort et beløb du ønsker at låne, og hvornår du ønsker at betale tilbage. Dermed kan du tilpasse dit lån efter dine behov, så beløb og låneperiode kommer til at passe sammen med din økonomi. Du kan have pengene på din konto allerede i dag, så du kan foretage din investering med det samme. Løbeperioden kan være op til 12 måneder, men du kan selv bestemme, hvor længe løbeperioden skal være. Hvis du skal foretage en investering i slutningen af en måned, så kan du hurtigt få adgang til pengene, og du kan vælge at betale dem tilbage allerede den første i næste måned, hvor du igen har fået en indtægt. Vores tilbud om at låne penge kan derfor gøre det lettere for dig at få økonomien til at hænge sammen.

 

Lån penge nu – Hvad betyder det, at jeg har lånegaranti?

Hos MiniFinans kan det være, at vi ikke godkender dig til et lån, hvis vi vurderer, at du ikke har tilstrækkelig mulighed for at betale tilbage indenfor den aftale tidsgrænse. Får du et nej, betyder det dog ikke, at du ikke kan låne hos os. Det kan være, at du blot får tilbudt et mindre beløb, som du så herefter kan benytte, som du vil.

 

Det kan være en god ide at låne penge

Grundene til at låne penge kan være mange, og der er ingen skam i at låne penge. For nogle danskere ses det at låne penge som en svaghed, men hos MiniFinans ser vi det som en stor hjælp til hverdagens udfordringer. Et lille lån midt på måneden kan gøre en stor forskel for økonomien. Forskellen kan være, at man får råd til, at købe netop det man står og mangler på det pågældende tidspunkt. Hvis der eksempelvis opstår et godt tilbud på et nyt TV midt på måneden, hvor man ikke har pengene til at købe det, så kan et lån være den hjælp, der skal til. Det at låne penge kan gøre dine drømme til virkelighed, og samtidig kan det hjælpe dig til at finde råd til at købe eksempelvis et TV på det rette tidspunkt og til den bedste pris.

 

Lån penge uden sikkerhed – Lån på den ansvarlige måde

Hvis du vælger at låne penge gennem MiniFinans, så har du altså mulighed for at låne små beløb, som du betaler hurtigt tilbage igen. Det vigtigste er, at du får mulighed for at låne penge til det, du har brug for. Vi blander os ikke i, hvad du skal bruge pengene på. Det er dig selv, der bedst ved, hvad du har brug for. Det kan derfor være alt fra en ny plade, sko eller opstart til en virksomhed. Det er helt op til dig. Det eneste du skal være opmærksom på, er hvad du gerne vil bruge pengene på, og hvordan du bruger pengene mest gavnligt. Samtidig skal du overveje, om du har mulighed for at betale tilbage hurtigt igen. Ved du at du får løn igen lige om lidt, så er et online lån hos MiniFinans en god mulighed for dig. Her får du lån med høj sikkerhed og effektivitet.

 

Drømme kan blive til virkelighed

Når du optager et lån, kan der være flere forskellige grunde til det. Vi vil gerne låne penge ud til flere forskellige formål, og vi vil gerne hjælpe dig til at gøre dine drømme til virkelighed. Et lille lån kan gøre forskellen for, om du har råd til at investere i dine drømme på de rette tidspunkter.

 

Lån penge uden sikkerhed – På din måde

Når du låner penge hos os, så har du mulighed for at betale tilbage i op til 12 måneder efter. Viser det sig, at du ikke har mulighed for at betale tilbage efter de den aftalte låneperiode, kan du forlænge dit lån. Det er op til dig selv, hvad der er den bedste løsning for dig. Samtidig får du en bruger på MiniFinans, hvor du kan følge afbetalingen af dit lån. Det er derfor helt gennemsigtigt, og du har hele tiden overblik over, hvor meget du skylder, og hvad der bliver pålagt af renter og gebyrer.

 

Tag dit første lån

Hos MiniFinans er det ligegyldigt om du er førstegangs- eller andengangslåner, du har nemlig de samme vilkår. Det eneste, du skal bruge, er dit NemID og en computer. Du får svar på din ansøgning med det samme, hvorefter du selv kan vælge, om du vil acceptere eller annullere lånet.

Her kan du låne penge til Danmarks bedste priser

Hos MiniFinans vil vi gerne hjælpe alle til at få en bedre økonomi. Derfor tilbyder vi, at du kan låne penge til Danmarks bedste priser. Vi giver dig muligheden for selv at sammensætte dit lån, så du kan bestemme, hvor meget du vil låne, og hvor lang en løbetid du ønsker. Løbetiden er med til at afgøre, hvor mange omkostninger du får ved dit penge lån hos os. Jo hurtigere du kan betale penge tilbage, jo billigere et lån kan du få.

 

Lån penge nu hos MiniFinans – Fordele

Der er mange grunde til, at MiniFinans måske er Danmark bedste låneudbyder. Hos os er du sikret en hel del fordele, som du blandt andet ikke kan få, hvis du beslutter dig for at låne i bankerne. Derudover adskiller vi os fra en masse andre lånevirksomheder på nettet.

Kort låneperiode

Hos MiniFinans kan du låne penge nu med en utrolig hurtig og kort låneperiode. Det betyder, at du ikke har gæld i flere år, når du låner hos os.

Overskuelighed og gennemsigtighed

Vi lægger utrolig meget arbejde i at være overskuelige og gennemsigtige, når det kommer til vores lånevilkår. Det er blandt andet også derfor, at du kan læse vores meget udførlige side om lånevilkår og være helt med på, hvordan det hele forløber.

Lav rente og hurtig betjening

MiniFinans tilbyder en lav rente og hurtig betjening. Vi forstår, at du skal bruge pengene hurtigt, og derfor kan du låne penge nu og modtage dem indenfor ganske kort tid. Vi arbejder altid på højtryk for at levere hurtig og kompetent service.

Flere tilbagebetalingsmetoder og forlængelse af låneperiode

Du skal selvfølgelig have forskellige muligheder for at betale dit lån tilbage. Derfor kan du selv vælge, om du vil betale med betalingskort eller via netbank. Du kan også betale via din MiniFinans-profil, hvor du blandt andet også har det fulde overblik over dine lån.

Lån til de mindre ting i livet

Hos os kan du ikke låne mere end 20.000 kr., og det gør MiniFinans til den perfekte samarbejdspartner for dig, der har brug for et lån til de mindre ting i livet. Mange låneudbydere tilbyder lån, hvor 10.000 kr. er minimum. Ikke hos MiniFinans. Hos os kan du låne helt ned til 3.000 kr., så selv de mindste regninger kan blive betalt, uden at du skal til at låne et større beløb.

 

Vi tilbyder Danmarks bedste priser på lån

Vores tilbud om lån gør, at du kan låne penge hurtigt, og da tilbagebetalingen foregår forholdsvis hurtigt, så kan du låne penge til en rigtig god pris. Dette koncept gør, at vi kan tilbyde Danmarks bedste priser på lån, og du kan dermed få råd til at investere i pressede tider, uden at det skal koste dig en formue.

Lån penge gratis – Men hvorfor er det gratis?

Konkurrencen for online lån i Danmark er meget skarp, så låneudbyderne gør deres bedste for at få dig som kunde. Det er gode nyheder for dig som måske ikke har prøvet at ansøge om lån online før og har forbehold. Ideen bag gratis lån er at du som førstegangslåner får et godt tilbud og vender tilbage som betalende kunde til en høj rente. Det synes vi her på MiniFinans er et dårligt koncept, som giver dig for mange svingninger i din økonomi.

 

Hurtig ekspedition og hurtig adgang til dine penge

Når vi skal låne penge til vores kunder, så vil vi gerne gøre det nemt. Derfor tilbyder vi muligheden for at optage et lån online. Her på vores hjemmeside kan du optage flere forskellige lån, men vi tilbyder også, at du kan påtage et lån på din telefon eller tablet. Det tager ikke lang tid at udfylde de kriterier, der kræves for at låne penge. Når du har indtastet dine informationer, så skal du blot underskrive med NemID, og herefter kan dit lån blive godkendt.

 

Du kan anvende dine penge som du vil

Når du har modtaget pengene på din konto, så er det dine penge. Det står dig frit for, hvad du ønsker at bruge pengene på, og vi spørger ikke ind til, hvad du skal bruge pengene til. Der kan være tale om spontane køb, planlagte køb, rejser eller lignende. Vi sørger for at du får hurtig adgang til at låne penge, så du kan få lov at bruge dem, til netop det du vil.

 

Hvor hurtigt skal lånet betales tilbage?

Alt efter i hvor lang tid du skal bruge pengene, kan du vælge en løbetid for lånet på 1-12 måneder. Du kan med fordel regne på hvor lang tid der er til din næste lønseddel, og så tilpasse låneperioden derefter. Bare husk at der altid kan ske ting i løbet af en måned man ikke havde forventet. Derfor er det en god ide at give sig selv lidt mere tid end man tror man har brug for.

 

Hvorfor optage et lån hos MiniFinans

Hos MiniFinans vil vi gerne gøre det nemt og hurtigt for dig at låne penge. Derudover tilbyder vi gode og konkurrencedygtige priser på vores lån, så du kan låne penge til Danmarks bedste priser. Vi vil gerne hjælpe dig til at udleve dine drømme, og derfor giver vi dig muligheden for at låne penge hos os. Hvad du bruger pengene på er op til dig, og det kan være alt fra rejser, designer produkter eller det at få råd til de uforudsete udgifter der kan opstå i løbet af en måned.

 

Hvad hvis jeg vil betale lånet af senere?

Det kan jo ske at du opdager nogle uventede udgifter og ikke kan indfri dit lån til tiden. Der er helt i orden – du kan sagtens forlænge låneperioden. Dog skal du huske på, at der forekommer et forlængelsegebyr, hvis du vil forlænge dit lån. Derfor anbefaler vi, at du giver dig selv lidt længere tid end nødvendigt hvis nu uheldet skulle være ude!

 

Du kan låne penge online – Det er nemt og sikkert

Lån behøver ikke at optages i en bank eller i en kreditforening. Lån kan i dag også optages med online, og det foregår med stor sikkerhed. Muligheden for at låne penge online gør det lettere for dig at få råd til at gøre dine drømme til virkelighed. Det er nemt og hurtigt at få adgang til pengene, og når du låner penge hos MiniFinans, så kan du bruge pengene, som du vil. Når du optager et lån hos os, så foregår det med høj sikkerhed. Vi skal bruge få oplysninger fra dig, og lånet skal underskrives digitalt med dit NemID. Det er med til at øge sikkerheden, da vi dermed kan sikre, at det er den rette person, som får adgang til pengene.

 

Er kontoen ved at være tom – Lån penge hurtigt

Der kan være flere forskellige grunde til at optage et lån, men vi ser vores tilbud omkring lån, som en mulighed til at få råd på de svære tidspunkter på måneden. Hvis kontoen er ved at være tom, og du ønsker at foretage en investering, som ikke kan vente til den første i næste måned, så kan du låne pengene hos os. Du kan dermed få hurtig adgang til penge, så du kan foretage din investering på det rette tidspunkt, og pengene kan du tilbagebetale til os, i forhold til den aftalte låneperiode.

 

De lovmæssige krav

Sikkerheden for at låne penge online er i forvejen høj, men der er enkelte lovmæssige krav, som der skal tages forbehold for. Som låneudbyder skal vi hos MiniFinans undersøge din økonomi, før vi kan godkende dig som ansøger om et penge lån hos os. Vi er ansvarlige for at tilbyde rådgivning omkring dit lån, så du kan føle dig tryg ved at optage lånet.

 

Du skal være 21 for at optage et lån hos os

Hos MiniFinans har vi valgt, at man skal være 21 år for at låne penge hos os. Ren lovgivningsmæssigt skal man være 18 år, men vi har valgt at sætte vores aldersgrænse til 21 år. Vores erfaringer fortæller os, at personer over 21 år har en lidt større forståelse for, hvad misligholdelse af et lån kan få af betydning.  Misligholdelse kan betyde, at man bliver registreret i RKI som dårlig betaler, og dette kan få konsekvenser senere i livet. Hvis man er registeret i RKI, så kan det blive svært at optage lån i fremtiden.
Hvis du er klar til at tage dit lån hos MiniFinans, så glæder vi os til at byde dig velkommen. Du kan tage dit lån med det samme, bare tryk her, så kommer du til vores låneformular.

 

Høj sikkerhed og let adgang til kapital

Det at kunne låne penge hurtigt er en fristelse, som kan være svær at modstå. Det er dog vigtigt, at man ikke lader sig friste alt for hurtigt, da nogle lån koster mere end andre. Hos MiniFinans giver vi garanti for en god pris, og hos os får du høj sikkerhed og let adgang til en sum af penge. For at låne skal du anvende dit NemID, så vi kan være sikre på, at vi udbetaler pengene til den rette. Lånet kan optages online via din tablet, computer eller smartphone, så du kan nemt låne penge hurtigt hjemme fra sofaen.

 

Lån penge nu og bliv ligeså glad som vores tidligere kunder

Vi går meget op i, hvad vores kunder mener om os, og hvis du låner penge nu, så vil vi gerne høre om din oplevelse. Du er meget velkommen til at skrive til os via vores kundecenter, hvis du har spørgsmål mellem 9 – 17 i hverdage på 71 71 88 88 eller mail kontakt@minifinans.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular på hjemmesiden. Når det så er sagt, så har du også mulighed for at give din mening om os til kende på TrustPilot. I skrivende stund har vi en TrustScore på 9,1 ud af 10. Her er nogle af de ting, som vores nuværende og tidligere kunder har sagt om os.

  • ”Hurtigt og nemt”
  • ”Effektiv service”
  • ”Super kundeservice”
  • ”Lige til at gå til”

Vi modtager gerne både ris og ros, så vi hele tiden kan arbejde mod at forbedre vores service og produkt.