Lån penge

Leder du efter det bedste lån? Lån penge hos MiniFinans

Hvis du er på udkig efter et lån til dig og dine behov, er du kommet til det rigtige sted. Vi tilbyder hos MiniFinans at lån penge fra 10.000 og op til 50.000 kroner. Det eneste du skal bruge for at ansøge om et lån hos os er dit NemID. Det tager kun få minutter at udfylde vores ansøgningsformular. Når du har udfyldt ansøgningsformularen, skal du bruge dit NemID til at underskrive din ansøgning med. Det er nemt og hurtigt at ansøge om et af Danmarks bedste lån hos os, og få penge til lige det du står og mangler.

Få det hurtigste lån – Lån penge nu og her hos MiniFinans

Hos MiniFinans foregår hele vores låneproces online. Det betyder, at du på alle tider af døgnet kan ansøge om et af Danmarks bedste lån hos os. Når du har sendt din ansøgning, laver vi en gratis kreditvurdering af dig. Efter vi har lavet kreditvurderingen, skal du underskrive den kreditaftale vi kan tilbyde dig. Når du har underskrevet kreditaftalen, overfører vi lånebeløbet til din NemKonto. Så er de tilgængelige på din konto indenfor få minutter, dette sker via vores straksoverførsel. Så kan hurtigt du få penge på kontoen, til det du står og mangler nu og her.


Lån penge: sådan ansøger du

Vi har et af Danmarks hurtigste og bedste lån. Når du skal ansøge om et lån hos os, skal du først vælge et lånebeløb mellem 10.000 og 50.000 kroner. Derefter skal du vælge en låneperiode mellem 1 dag til 12 måneder, som er den periode du har til at tilbagebetale det lån, du optager hos os. Når du har valgt et lånebeløb og en låneperiode, skal du udfylde en kort ansøgningsformular og underskrive den med dit NemID. Efterfølgende laver vi en gratis kreditvurdering af dig og vender tilbage med et svar på din låneansøgning. Godkender vi din låneansøgning, skal du underskrive lånekontrakten, for at få udbetalt lånet på din konto.

Brug pengene som du vil

Lån penge hos os og slip for at skulle stå til regnskab for, hvad du vil bruge lånet til. Når du tager et lån hos os, kan du bruge pengene til lige præcis det du har lyst til. Vi blander os ikke i hvad du vil bruge pengene til. Måske vil du låne penge til en ferie, en ny computer eller noget helt tredje. Det skal stå dig frit for, hvad du ønsker at låne penge til. Vi synes, at du skal have friheden til selv at vælge, hvad du vil bruge lånet til.

Lån penge til dig og dine behov

Hos MiniFinans er vi interesseret i, at du kan låne penge til dig og de behov du har. Derfor har du hos os mulighed for at låne fra 10.000 og op til 50.000 kroner, til lige det du står og mangler. Du kan ligeledes selv bestemme, hvornår du vil betale beløbet tilbage. På den måde kan du selv sætte rammerne omkring det lån, som du er interesseret i at optage.

Måske er du interesseret i at låne et mindre beløb til en regning, som du ikke har penge til at betale, eller måske vil du gerne låne penge til en ferie. Ligegyldigt hvad grunden er til, at du gerne vil låne penge, kan det lade sig gøre hos MiniFinans.

Brug vores låneberegner

låneberegner
Låneberegner hos MiniFinans.dk

Vi har lavet en låneberegner, som du kan bruge når du skal optage et lån hos os.
På låneberegneren kan du indtaste det beløb du er interesseret i at låne og over hvilken periode. Herefter kan du se det samlede beløb. som du skal betale tilbage og hvilke samlede kreditomkostninger der er på det specifikke lån.
Vi opfordrer dig til at bruge låneberegneren når du skal optage et lån hos os. Så er du er klar over hvilken betydning lånebeløbet og låneperioden har for dig og det beløb som du skal betale tilbage.


Læg et budget i forvejen

Du kan med fordel lægge et budget inden du optager et af Danmarks bedste lån hos os. Vi vil altid opfordre dig til at lægge et budget. Det kan nemlig komme dig til gode i sidste ende. Lægger du et budget kan du få et overblik over din økonomisk situation, og få styr på hvilke indtægter og udgifter du har.
Ligeledes kan du forsikre dig om, at du ikke låner mere end hvad du har brug for, eller mere end hvad du i realiteten har mulighed for at betale tilbage.

Hvor meget kan jeg låne?

Hos MiniFinans kan du ansøge om et lån på mellem 10.000 og 50.000 kroner med en løbeperiode på 1 dag til 12 måneder.
Ønsker du at optage andet lån, kan vi først tilbyde dig det, når vi har modtaget al tilbagebetaling på dit forrige lån. Tilbagebetalingen er både lånebeløbet og de renter som der er på lånet. Hos MiniFinans har vi en rente på 18,5%, som er de omkostninger du skal betale for at optage et lån hos os.

Lån penge der passer til din økonomi

Såfremt du har brug for et lån, der er skræddersyet til dig så er du kommet til det rigtige sted. MiniFinans er en online låneudbyder, der tilbyder en række af forskellige lån, der kommer dig og dine drømme til gode. Vi forstår, at der er risici forbundet med at optage lån, og at det for mange kan føles som et stort skridt. Derfor går vi hos MiniFinans et ekstra skridt, for at du kan føle dig sikker. Med et lån hos os får du ikke blot en hurtig udbetaling på din konto. Du får også et dansk lån med særdeles høj sikkerhed.

En af de helt store styrker ved online lån er, at der er så mange muligheder med lånet. Hos os går der ikke ret lang tid fra ansøgningen til, at pengene er klar til at blive brugt. Hvilket du endda helt selv bestemmer forvaltningen af. Lyder det som noget, du kunne have stor gavn af? Så kan vi tilbyde trygge og fordelagtige lånerammer for dig, der ønsker at låne penge til at udleve dine drømme. Folk er forskellige, og derfor skal lånet også passe til netop din økonomi.

Hvorfor skal du låne penge?

Går du eksempelvis med tankerne om at give dine børn den store fødselsdagsgave eller give dig selv en forlænget weekend. At låne penge kan hjælpe dig der gerne vil nyde livet i fulde åndedrag. Man kan kun blive positivt overrasket over hvor hurtigt man kan låne penge gennem MiniFinans.dk.

familielån

Fordelen ved et lån er, at du får svar med det samme. Der er ikke en venteperiode, hvor du venter på svar fra bankrådgiveren. Du undgår også den ubehagelige situation om at skulle spørge din bankrådgiver om et nyt lån. Hos os kan du sidde behageligt i din sofa, udfylde låneformularen og få svaret på din låneansøgning med det samme. Når du har accepteret og underskrevet med dit NemID, så sender vi lånet til udbetaling.

Brug for et økonomisk indspark? 5 gode grunde til at vælge et lån

Lån penge hvis der er brug for et økonomisk indspark på din konto. Lånetypen er perfekt, hvis du har et forbrugsbehov, som du gerne vil have realiseret indenfor den nærmeste fremtid. Jovist, kan du sagtens gå til banken, men det er blot forbundet med ventetider, samtaler og krav om at stille sikkerhed. Det er ikke altid, at man har tid til det, når livet skal nydes i fulde drag. MiniFinans tilbyder lån, der er hurtige, nemme og alsidige.

5 grunde til at låne penge hos os:

 1. Ansøgningsproceduren er brugervenlig og hurtigt overstået
 2. Du stiller ikke sikkerhed for dine lån
 3. Høj sikkerhed på lån hos MiniFinans
 4. Alsidige lånebeløb
 5. Ansøgning, godkendelse og udbetaling af penge – alt sammen hjemme fra stuen

Overtræk eller lån penge?

På trods af at omkostningen er højere på et lån, vil det på kort sigt være billigere at tage et lån, end for eksempel ved at overtrække sin konto. Fordelen ved lån er også, at du ikke skal tale med din bankrådgiver og du risikerer ikke at miste dit betalingskort, hvis du overtrækker din lønkonto. At låne penge skal selvfølgelig ske med omtanke – og man bør generelt ikke optage mindre lån, medmindre man ikke har et andet eller bedre alternativ.

Det er helt gratis at modtage et lånetilbud fra MiniFinans. Når du søger om at låne penge bliver du oplyst om hvor stort lånebeløbet er, hvor høj renten er og hvornår det skal udbetales. Efter du er blevet kreditvurderet af MiniFinans, vil du kunne se hvor meget vi kan tilbyde dig. Så snart du har godkendt dit lånetilbud bliver dit lån sendt til udbetaling hurtigst muligt.

Lån penge under gode lånevilkår

Som alle andre låneudbydere, inklusive banker, har vi nogle lånevilkår som vores låntagere skal efterleve. Disse lånevilkår har vi lavet for at skabe de bedste rammer for vores låntagere. Nedenfor finder du en liste over de lånevilkår. For at kunne låne hos os skal du:

 • Være mindst 21 år og have et dansk CPR-nummer.
 • Have en folkeregisteradresse en aktiv e-mailadresse.
 • Have et dansk mobiltelefonnummer og en dansk bankkonto.
 • Opfylde kravene omkring kreditvurdering i punkt 3.

Såfremt at din ansøgning er godkendt, så vil pengene blive udbetalt hurtigst muligt.

Vil du vide mere om vores lånevilkår, kan du se en specifikation af alle lånevilkårene her. Har du yderligere spørgsmål kan du læse vores ofte stillede spørgsmål og svar her.

Lån penge på nettet

Internettet har bragt utrolig mange fordele og goder med sig, og det er også tilfældet, når det kommer til lån. Førhen havde bankerne nærmest monopol på lån, og det var det eneste sted, du kunne tage hen, hvis du ønsker et lån til en lav rente. Hvilket ikke er tilfældet mere.
Det er nemlig muligt at låne penge på nettet til nærmest hvad som helst. Det eneste, som det kræver, er en computer, en internetforbindelse, og at du opfylder de krav, der stilles af låneudbyderen. Disse krav varierer fra udbyder til udbyder, og det er derfor anbefalet, at du laver research og sætter dig ind i de enkelte udbyders krav og vilkår for at låne penge på nettet.
Grundlæggende så har alder, bopæl og indkomst samt faste udgifter en virkning på, om du kan låne, og hvor meget du kan låne. Tager vi f.eks. udgangspunkt i MiniFinans, så bevilliger vi kun lån til folk, der opfylder disse krav:

 • Er over 21 år
 • Har et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du har et dansk mobiltelefonnummer
 • Du har en NemKonto
 • Er ikke registreret hos RKI

Dette er de basale krav hos MiniFinans. Derudover foretager vi også en kreditvurdering af dig som kunde, hvor vi tager din indkomst, faste udgifter mm i betragtning inden lånet. Det kan du læse meget mere om på vores hjemmeside under ”Lånevilkår”.

Derudover er MiniFinans et danskejet lånefirma, der specialiserer sig i minilån. Det betyder, at vores låntype er perfekt for dig, der ønsker et hurtigt lån på nettet uden de store komplikationer og til billige og favorable renter. Hos os kan du ansøge om et lån på 10.000 og 50.000 kroner.

Lån penge på nettet vs hos bankerne

Et af de store spørgsmål, når det kommer til lån, er, om det er smartest at tage lånet på nettet eller i bankerne. I bund og grund er der ikke så mange forskelle mellem et online lån og et i bankerne, men der er alligevel nogle væsentlige fordele ved at låne penge hos en virksomhed som MiniFinans. Du skal dog altid huske på, at lånet skal passe til dig og din økonomi, og derfor kan det sagtens være, at banken er det rette sted for dig. Vi synes dog lige, at du skal have disse fordele ved i overvejelserne.

Det tager ikke så lang tid at låne penge på nettet
Det tager ganske kort tid at ansøge om et lån hos MiniFinans eller hos andre udbydere. Dette kan gøre på få minutter, og du får ofte svar på din ansøgning hurtigt efter. Herefter kan du godkende lånet, såfremt du er blevet bevilliget et lån.

Udsteder blander sig ikke i dine planer
Bankerne er yderst interesserede i, hvad du skal bruge dine lånte penge på, og det kan i nogle tilfælde være skelsættende for, om de overhovedet giver dig lov. Det kommer ikke til at ske hos MiniFinans. Her skal du ikke stå skoleret over for os. Det er dine penge, så snart du har lånt dem af os.

Du skal ikke stille sikkerhed
Det første, som bankrådgiveren vil bede dig om, er at redegøre for, hvordan du kan stille sikkerhed for det lån, som du er ved at ansøge om. Det kan være i form af noget værdifuldt, du ejer, såsom en bil, et hus eller et firma. Hos MiniFinans er det ikke tilfældet eller en stor del af andre låneudbydere, der tilbyder lån på nettet. Faktisk er der bred enighed om, at det ikke er kutymen her.

Et lån hos MiniFinans er utrolig alsidigt – få inspiration her!

Såfremt du står i en situation, hvor du mangler inspiration til, hvad du kan bruge et lån på nettet til, så kan du her læse mere om, hvad vores lån udmærker sig til i danskernes travle hverdag.

Dette bruger de fleste et online minilån til

 • Betale ubetalte regninger
 • Tage på spontane ferier
 • Købe ny elektronik – herunder computere, højtalere eller smartphones
 • Suppler kontoen efter en hård og omkostningsfuld måned
 • Reparation af bil eller cykel
 • Køb studiebøger til studiestart – det er svært at bestå uden at læse pensum
 • Shopping-ture og jule- og fødselsdagsgaver

Sådan låner du penge på nettet hos MiniFinans – nemt og hurtigt!

Hos MiniFinans stræber vi efter at gøre det så nemt som muligt at ansøge og optage et lån. Det gør vi ved at skabe en fast ansøgningsproces, der er brugervenlig og nem at navigere i. Derved sikrer vi os, at du hele tiden er med på, hvad du siger ja til, og hvad omkostningerne for dit lån er.

De 5 lette trin ved et MiniFinans lån:

 1. Opret dig som bruger på hjemmesiden
 2. Vælg lånebeløb og låneperiode
 3. Udfyld de relevante oplysninger i formularen, og underskriv med NemID
 4. Godkend lånekontrakt med dit NemID
 5. Få pengene udbetalt på kontoen inden for få minutter

Herefter tilbagebetaler du lånet på det aftalte tidspunkt, men du er altid velkommen til at indfri lånet før.

Brug for hjælp angående lån penge på nettet? Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Skulle du sidde med opklarende spørgsmål om, hvordan et lån på nettet fungerer hos MiniFinans, så sidder vi altid klar til at assistere dig. Du kan kontakte vores servicemindede og kompetente medarbejdere kundecenteret på tlf. 71 71 88 88 i hverdage mellem 9-17 eller på mail kontakt@minifinans.dk. Det skal gerne være let at låne penge på nettet, og hos MiniFinans arbejder vi hårdt for at kunne tilbyde vores kunder den bedste service og de bedste lånevilkår.


Oftede stillede spørgsmål om at låne penge.

Hvor meget kan jeg låne?
Hos os kan du låne fra 10.000 til 50.000 kr. i dag.

Hvordan ansøger jeg?
Det hele foregår online på formularen øverst på denne side. Vi guider dig igennem hele processen, og hjælper dig godt på vej.

Hvornår er pengene på min konto?
Når vi har besked om, at en ny bruger har gennemgået vores låneansøgningen, kigger vi straks ansøgningen igennem. Bliver du godkendt, kan du have pengene på din konto hurtigst muligt!

Kan jeg fortryde mit lån?
Ligesom når du køber tøj, eller en hvilket som helst anden vare online, har du også 14 dages fuld fortrydelsesret, når du optager et online lån. Når du har gennemgået låneansøgningen, har du altid mulighed for at genoverveje om du ønsker lånet.