Lån penge hos MiniFinans – Lån penge til dine drømme

Er du på udkig efter et billigt penge lån? Så kan vi hos MiniFinans sørge for at dine drømme kan blive til virkelighed. Vi tilbyder små penge lån fra 3.000 til 20.000 kroner, og du kan få adgang til pengene allerede efter få dage. Dermed sørger vi for, at du eksempelvis midt på måneden, hvor budgettet er stramt, kan få råd til netop det, som du står og mangler.

 

Vi tilbyder en ubegrænset løbetid

Pengene du låner skal tilbagebetales når du kan, der er ingen fast dato. Du har dermed muligheden for at vente med at betale, til efter den første i næste måned, hvor du igen har fået en indtægt. Vores penge lån kan derfor anses, som at være en hjælp til at få råd til de ting, som man gerne vil købe, når pengene nødvendig ikke lige er der. Pengene du låner, kan være det der giver dig råd til at bestille rejsen på det bedste og billigste tidspunkt, eller til at købe de nye sko som du bare må eje. Når lånet er gennemført og pengene er brugt, kan de igen tilbagebetales, når du har haft en indtægt igen.

 

Lån penge hurtigt, nemt og sikkert

Hos MiniFinans tilbyder vi et nemt, hurtigt og sikkert penge lån. Lånet kan foretages online via din computer, tablet eller telefon. Vi giver dig et overskueligt overblik over alle de omkostninger, renter og gebyrer som findes ved lånet. Dette gør det nemt for dig nøjagtigt at se, hvor mange penge der skal tilbagebetales, samt hvornår de skal tilbagebetales. Hele låneprocessen kræver ikke meget arbejde fra din side. Først skal du vælge beløb samt løbetid, og herefter skal du udfylde dine personlige oplysninger og underskrive med NemID. Når lånet er godkendt modtager du pengene på din konto, og du kan frit bruge pengene, som du vil.

 

Lån penge – Udlev dine drømme når du vil

Hvis du er en person med mange drømme og idéer, så ved du sikkert også, at det koster penge at udleve dem. Har du svært ved at finde råd til dine drømme, så kan vi hos MiniFinans sørge for, at du gennem et penge lån får råd til at investere i dine drømme og ideer, når det passer dig. Hos os kan du hurtigt optage et lån, og du får hurtig adgang til dine penge.

 

Mulighed for fleksibel løbeperiode

Hos MiniFinans vil vi gerne hjælpe dig til at få lettere ved at få økonomien til at hænge sammen på de tidspunkter, hvor det kan knibe. Dit penge lån skal tilbagebetales efter senest 12 måneder, men du bestemmer selv, om løbeperioden skal være mindre. En mindre løbeperiode begrænser dine omkostninger ved lånet, så det bliver billigt for dig at låne pengene.

 

Lån penge – Hvad sker der ved misligholdelse

Skulle det ske at du ikke er i stand til at betale pengene tilbage, så vil du modtage en rykker med et pålagt gebyr. Hos MiniFinans sender vi rykkere op til tre gange, og hvis pengene endnu ikke er betalt, så overdrager vi sagen til et eksternt inkassofirma.

 

Få hurtig adgang til lån – Lån penge hos MiniFinans

Et behov for hurtige penge kan nemt opstå, hvis der pludselig opstår et tilbud, som man ikke kan stå for. Der kan også være tale om uforudsete omkostninger som en skade på bilen. Hos MiniFinans får du hurtig adgang til dine penge, når du optager et penge lån. Efter en ansøgning om et lån hos os, så kan du have pengene på din konto i løbet af få minutter, det kalder vi en straksoverførsel. Du kan dermed købe netop det, du står og mangler eller anvende pengene til at betale en uforudset regning.

 

Vi tilbyder Danmarks bedste priser for penge lån

Som kreditor ønsker vi at gøre det nemt og billigt for dig at optage et penge lån. Hos MiniFinans tilbyder vi Danmarks bedste priser, så det ikke skal koste dig en formue at optage et penge lån. Vi lægger stor vægt på, at alle vores lånere skal have indflydelse på lånet, og derfor har vi gjort det nemt for dig at få et overblik over, hvor meget lånet kommer til at koste dig. Løbetiden for tilbagebetalingsperioden er afgørende for, hvor høje gebyrer samt hvilken rente dit penge lån pålægges. Det er derfor nemt for dig at se, hvor meget du skal betale tilbage i alt, samt hvornår pengene senest skal være tilbagebetalt. Gebyrerne og renterne hos os er små, så det ikke skal koste dig en formue at få råd til at udleve dine drømme.

 

Sådan kan dine drømme blive til virkelighed

Økonomien kan til tider være svær at få til at hænge sammen, og dette gælder især, hvis man har mange drømme. Drømme kan være meget forskellige, men i de fleste tilfælde koster de penge. Drømmer du om at købe de nyeste designer sko, så snart de kommer på markedet, om at købe det nyeste elektronikudstyr eller om at rejse. Så kan det være svært at finde råd til at gøre disse drømme til virkelighed på de rette tidspunkter. Med et penge lån fra MiniFinans kan det blive lettere at finde pengene til at investere i dine drømme.

 

Vi sørger for, at du kan købe i rette tid

Ønsker du at købe de nyeste produkter, lige når de udkommer, så kan vi hos MiniFinans hjælpe til at finde råd til dette. Vi sørger for at du får pengene i hånden, netop som du står og mangler dem. Om der er tale om betaling for en rejse, netop udkomne produkter eller et godt tilbud hvor det er vigtigt at slå til netop nu. Så sørger vi for du har penge til rådighed på det tidspunkt, hvor du har behov for dem.

 

Lån penge – Det rette lån for dig

Hos MiniFinans kan du selv vælge, hvor stort et beløb du vil låne, samt hvor lang en løbetid du ønsker. Der er ikke forskel på hvad du kan låne som ny eller som forhenværende kunde. Vi vil gerne give dig så stor en indflydelse på dit lån som muligt, så du selv kan tilpasse sammensætningen af dit penge lån, så det passer godt til dig.

 

Hvornår kan jeg optage et penge lån

Hos MiniFinans skal du være 21 år for at optage et penge lån. Fristelsen for at låne og bruge penge kan hos unge mennesker være større end tankerne omkring konsekvenserne ved at misligholde et lån. Derfor har vi valgt at sætte aldersgrænsen for at optage et penge lån til 21 år. Lever du op til vores krav som låntager, kan du komme direkte til dit penge lån, ved at udfylde vores ansøgningsformular her.

– Velkommen til.