MiniFinans: hvorfor vente til d. 1.? Lån penge til vinterferien 2018 ✓
Existing Users Log In
   

Lån penge til vinterferien

Lån penge til vinterferien

Lån penge til vinterferien

Lån penge til vinterferien

Vinterferien nærmer sig, og hvad end du drømmer om varmere himmelstrøg eller en uge på ski, så kan et minilån være lige det, der afgør om du kan komme afsted denne vinter. Vi kan alle sammen mærke mørket i denne tid. Et energitilskud fra en rejse kan være lige det du har brug for!

Ski i Alperne eller cocktails i solen

Der er nogle der lever for deres uge i alperne enten på ski eller snowboard, og så er der andre, hvis eneste fysiske anstrengelser på en ferie skal være at hæve deres cocktail. Om du er til det ene eller det andet er lige meget for os hos MiniFinans. Vi spørger aldrig ind til hvad du har tænkt dig at bruge pengene til. Derfor er det helt op til dig hvad dit lån skal bruges til.

Er du også én af dem som har brug for lidt ekstra penge for at komme på vinterferie i år? Lige nu kan du ansøge om et lån på op til 4.000 kr. Låneprocessen kunne ikke være mere simpel. Du skal således bare vælge lånebeløb og låneperiode, og herefter underskrive med dit NemID. Du har nu 48 timer til at genoverveje din lånebeslutning, og efter de 48 timer er gået, skal du godkende ansøgningen. Herefter bliver pengene sat ind på din NemKonto, og du er således klar til at booke drømmerejsen.

Overvej lånet grundigt

I de 48 timer fra du ansøger til du godkender, skal du overveje om du rent faktisk har brug for lånet, og om du vurderer at du kan betale lånet tilbage rettidigt. At tage et lån er en beslutning der skal overvejes, og det er vigtigt at du gør dig helt klart om dine muligheder i forhold til tilbagebetaling. Minilånet skal ses som en hjælp til at give fleksibilitet i din økonomi og muliggøre nogle spontane oplevelser. Det skal således ikke ses som en længevarig finansiel løsning.

Vurderer du at du kan tilbagebetale lånet rettidigt, kan det være en fantastisk mulighed for at komme på vinterens drømmerejse.

Lån op til 4.000 kr. lige her