Lån penge uden at stille sikkerhed - sådan gør du (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Lån penge uden at stille sikkerhed

Lån penge uden at stille sikkerhed

Lån penge uden at stille sikkerhed

Lån penge uden at stille sikkerhed

Hos MiniFinans udbyder vi kortfristede minilån, uden at du skal stille sikkerhed. Det betyder at du kan få et kviklån nemt og hurtigt uden at du skal redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Og der er helt uden at du skal stille sikkerhed i dine værdier.

Vi stiller ingen dumme spørgsmål

Fordi vi netop ikke stiller spørgsmålstegn ved, hvad dine penge skal bruges til, tager vi en højere rente end en traditionel bank ville gøre. I modsætning til banken kræver vi derimod ikke dokumentation i form af eksempelvis årsopgørelse, budgetter eller lignende. Derfor kan lånet ligeledes blive udbetalt hurtigt, og du skal ikke igennem en lang og besværlig låneansøgningsproces.

I det du ansøger om et lån gennem MiniFinans vil vi foretage et automatisk kredittjek. Dette sikrer at du ikke er registeret i RKI eller i debitor registret. Kravene for at få en godkendt låneansøgning er herudover at du er over 21 år, har et dansk CPR-nummer og dansk folkeregisteradresse og bopæl.

Brug lånet til lige det DU drømmer om

Som sagt kan et lån fra MiniFinans bruges på hvad end du drømmer om. Om det er til julegaver, møbler, rejser, fester eller noget helt andet er udelukkende op til dig. De kortfristede lån som vi tilbyder giver dig en mulighed for at købe nogle ting eller få nogle oplevelser lige nu og her, men det skal ikke ses som en langvarig lånemulighed.

Vores lån giver mulighed for spontanitet og frihed, men som alle andre lån skal de nøje overvejes og gennemtænkes.
Hvis du mener at et minilån er noget for dig, kan du ved første lån. låne op til 4.000 kr.

Lån op til 4.000 kr. lige nu – klik her.