Lån penge uden sikkerhed hos MiniFinans ▷ Let, bekvemt og sikkert! ✓
Existing Users Log In
   

Lån penge uden sikkerhed

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69
  • Lån nu

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Lån penge uden sikkerhed

Hvis du leder efter et online lån uden sikkerhed, så er du havnet på den helt rigtige side!

MiniFinans tilbyder nemlig lån uden sikkerhed, til dig der gerne vil have penge på kontoen - sikkert, nemt og hurtigt.

Et lån hos MiniFinans er altså et lån til dig, der skal bruge penge hurtigt, men ikke har overskud til at gå igennem banken. Men hvad kan MiniFinans give dig, som du ikke får andre steder? Og hvorfor er det en god ide at låne penge hos MiniFinans frem for andre online låneudbydere? Få svaret nedenfor.

Lån penge uden sikkerhed - vi gør det sikkert!

MiniFinans er en dansk låneudbyder, der tilbyder minilån eller online lån til danskeren. Der er altså tale om det, der kaldes kortfristede lån, lån der løber over 30 dage. Det er et lån, du kan tage mellem 500 kr - 12.000 kr, alt efter hvor meget du har brug for. MiniFinans er registreret hos Finanstilsynet vedrørende lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme § 34, stk. 2. Vi har samtidig et samarbejde med NemID, med henblik på at beskytte privatoplysninger.

Med de to ting sammenlagt, kan vi tilbyde et af de sikreste online lån. Hver måned foretages der tusindvis af nye lån, til glade kunder. Kunder, der står og mangler lidt ekstra, for at få hverdagen til at løbe rundt. Det er lån, der giver dig det ekstra overskud, og som kan bruges til lige præcis det, som du står og mangler. Det hele foregår over en meget simpel låneproces, der kun tager et par minutter.

Lån penge uden sikkerhed - vores politik

Det er vigtig hos os, her hos MiniFinans, at det skal være nemt at låne penge - og simpelt at tilbagebetale.

De fleste af os får vores løn udbetalt den sidste hverdag i hver måned. Men det er ikke altid der, at man mangler penge mest. Finder du lige et par sko, eller et nyt møbel, som du har brug for, så kan det være svært at vente til lønnen går ind. Derfor er det en god løsning, at tage et lån hos os. Lånet har du så, indtil du har mulighed for at betale tilbage, næste gang du får løn. Her kan du helt nemt tilbagebetale dit lån igen. Det er både nemt og enkelt. Hos os kan du låne mellem 500 - 12.000 kr - alt efter hvad du lige står og mangler.

Lån penge uden sikkerhed - lån på den ansvarlige måde

Hvis du vælger at låne penge gennem MiniFinans, så har du altså mulighed for at låne små beløb, som du betaler hurtigt tilbage igen. Det vigtigste er, at du får mulighed for at låne penge til det, du har brug for. Vi blander os ikke i, hvad du skal bruge pengene på. Det er dig selv, der bedst ved, hvad du har brug for. Det kan derfor være alt fra en ny plade, sko eller opstart til en virksomhed. Det er helt op til dig. Det eneste du skal være opmærksom på, er hvad du gerne vil bruge pengene på, og hvordan du bruger pengene mest gavnligt. Samtidig skal du overveje, om du har mulighed for at betale tilbage hurtigt igen. Ved du at du får løn igen lige om lidt, så er et online lån hos MiniFinans en god mulighed for dig. Her får du lån med høj sikkerhed og effektivitet.

Lån penge uden sikkerhed og uden oprettelsesgebyrer

Når du vælger at låne penge gennem MiniFinans, optager du et lån, hvor du ikke skal stille sikkerhed. Det vil sige, at du ikke skal sidde til lange møder, bevise at du har sikkerhed for lånet, og du skal heller ikke overbevist os om dine gode grunde. Lånet laves uden oprettelsesgebyrer, og det eneste du skal betale, er således renter. Renteudgifterne er hos os relativt lave. Det er de, fordi du kun skal betale renter på dit lån i en enkelt måned. Den måned hvor du har lånt. Lige så snart du har betalt lånet tilbage efter 30 dage, forsvinder renterne selvfølgelig også. Et online lån hos MiniFinans er derfor et af de billigste løsninger for lån uden sikkerhed.

Lån penge uden sikkerhed - på din måde

Når du låner penge hos os, så har du mulighed for at betale tilbage i op til 30 dage efter. Viser det sig, at du ikke har mulighed for at betale tilbage efter de 30 dage alligevel, kan du forlænge dit lån med 7, 14 eller 30 dage. Det er op til dig selv, hvad der er den bedste løsning for dig. Samtidig får du en bruger på MiniFinans, hvor du kan følge afbetalingen af dit lån. Det er derfor helt gennemsigtigt, og du har hele tiden overblik over, hvor meget du skylder, og hvad der bliver pålagt af renter og gebyrer.

Når du tager lånet, kan du i første omgang låne op til 4.000 kr uden sikkerhed. Når du har betalt det lån tilbage, kvalificeres du til at låne op til 12.000 kr. Det eneste, du skal bruge, er dit NemID og en computer. Du får svar på din ansøgning med det samme, men grundet lovgivningen må vi ikke udbetale lånet før du godkender dit lån igen, hvilket du først kan gøre efter 48 timer. Vi må heller ikke minde dig om at du har ansøgt, så vi anbefaler at du skriver det ned i din kalender. Herefter kan vi udbetale dit lån.

Lån penge uden sikkerhed - et lån specielt til dig

Hvis du vælger at låne penge gennem MiniFinans, sikre du dig altså et lån af høj sikkerhed og tryghed. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig sikre, og at de ved, at det lån, de tager, er helt forsvarligt. Det er derfor vores højeste prioritet, at vores kunder er glade og tilfredse. Vi arbejder i døgndrift for dig og dine behov.

Hvis du er klar til at låne nu, kan du finde ansøgningsskemaet her.