Lån penge til indskud på lejlighed og rækkehus - sådan gør du (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Lån penge til indskud på lejlighed

Lån penge til indskud på lejlighed

Lån penge til indskud på lejlighed

Står du og mangler penge til indskud på din nye lejlighed? Det er meget normalt at man lige mangler de sidste penge når man flytter ind i sin nye lejlighed. Der er mange udgifter forbundet med at flytte, og ofte koster det også lidt mere end man lige havde beregnet. Udover penge til flyttemand, nye møbler og meget andet, skal der oftest ligges et indskud, og eventuelt også forudbetalt husleje. Og det er ikke altid man har fået sit fulde indskud tilbage fra sin tidligere lejlighed.

Flytter man til en større lejlighed, eller i sin første lejlighed, er indskuddet oftest også højere, og derfor skal man ligge et større beløb. At låne til indskud i sin lejlighed kan være nødvendigt hvis man ikke har alle pengene, og her kan MiniFinans hjælpe. Vi låner penge ud til folk der lige mangler det sidste for at få budgettet til at hænge sammen. Oftest er det i de måneder hvor der er ekstraordinære udgifter, f.eks. i forbindelse med flytning.

Er det fornuftigt at låne til indskud?

Det er altid bedst og mest fornuftigt hvis man selv har pengene, da det jo koster penge at låne penge. Men det er ikke altid man lige har alle penge her og nu, til ekstraordinære udgifter. Som f.eks. hvis man skal flytte. Derfor kan det blive nødvendigt at låne de sidste penge for at få det hele til at gå op.

Når man har lånt pengene kan man bruge dem som man vil. De behøver ikke nødvendigvis at gå direkte til indskuddet, hvis det penge til flyttemanden der akut mangler. Du har fuld råderet over de penge du låner, så længe de bliver betalt tilbage igen. Vi anbefaler dog at man tænker sig grundigt om inden man låner penge, og man er sikker på at man kan tilbagebetale sit lån.

Banklån vs kviklån til indskud

Der er stor forskel på om du vælger et banklån eller et kviklån til indskud. Ofte vil det slet ikke være muligt at foretage et banklån til indskud, men er indskuddet stort, kan du være heldig. Ulempen ved et banklån er dog, at du skal til møder, komme med lange forklaringer på hvad pengene skal bruges til, og processen tager ofte lang tid.

Ved at låne penge til indskud med et kviklån, har du pengene på din konto langt hurtigere. Du kan klare hele processen online, og hvis du har behov for det, kan du sagtens låne mere, end de penge du har brug for, til indskuddet. Det kan ofte være en stor omgang af flytte, men med et kviklån kan du få lidt luft i budgettet.

Er et kviklån på 4.000 eller 12.000 kr. ikke nok til dit indskud, anbefaler at vi at supplere med et lån af familie eller venner. Her behøver du ikke tænker på renter, og kan vente lidt længere med at betale tilbage. Fokusér altid på at betale dine lån tilbage til tiden, da lånet ellers kan blive dyrere.

Klik her for at låne penge i dag