Lån penge til et semester i udlandet: Lån hos MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Lån penge til et semester i udlandet

Lån penge til et semester i udlandet

Lån penge til et semester i udlandet

Lån penge til et semester i udlandet

Skal du et semester til udlandet i forbindelse med din uddannelse? Det er en fantastisk mulighed for at få en uforglemmelig og lærerig oplevelse du aldrig vil glemme.
Udlandsophold kan både være fantastisk givende i forhold til faglige inputs, mens de i lige så høj grad kan lære dig om en anden kultur. Når du et helt eller et halvt år skal gebærde dig i et fremmed land, lærer du ikke bare meget om den nye kultur, men også om dig selv og hvordan du reagerer og handler i forskellige situationer.

Mange studerende kommer hjem med en oplevelse for livet, og med minder som de sent vil glemme. Men der er også omkostninger ved at tage et semester i udlandet. Det kan være at du må opgive dit studiejob som supplerer SU’en herhjemme. Oveni kommer flybillet, forsikring, køb af bøger mm. som man skal tænke på. Skal man tage et semester i udlandet kan man ofte søge forskellige stipendier og fonde til at få lidt hjælp til det økonomiske, men der er ikke nogen garanti for at man får dem.

Udgifter til udlandsophold

Står du med nogle udgifter til et udlandsophold som skal betales her og nu, men som du ikke har fået sparet op til? Med et minilån fra MiniFinans kan du gå ind og udfylde et akut finansielt behov. Derefter skal du tilbagebetale lånet inden for den aftalte låneperiode.

Minilånet fra MiniFinans kan være med til at give noget frihed og pusterum i økonomien når den er lidt presset. Det kan være en god ’buffer’ til akutte eller uforudsete udgifter. Står du også og mangler lidt ekstra lige nu, som du ved at du kan tilbagebetale?

Lån op til 4.000 kr. lige her