Lån penge til at betale regninger

Lån penge til regninger

Har du fået en regning smidt i nakken, som du ikke kan betale nu og her? Det kan være et dyrt tandlægebesøg, en dyrlægeregning eller bilen der pludselig bryder sammen.
Det er sjældent at man lige har plads i økonomien til sådanne uforudsete hændelser. Her kan et minilån være behjælpeligt. Lån penge til regninger du ikke lige havde set komme.

Det er selvfølelig ikke en langvarig låneløsning, der skal ses som et supplement til din privatøkonomi. Det er derimod en hjælp der kan bruges i tilfælde af en uforudset udgift eller en spontan mulighed.

 

Du kan låne penge her og nu

Hos MiniFinans spørger vi aldrig ind til, hvad dit lån skal bruges til. Du skal heller ikke stille sikkerhed for lånet. Derfor foregår processen meget nemt og hurtigt, og vi skal ikke igennem en langvarig kreditvurdering inden vi kan bevilge dig lånet.
Kreditvurderingen foregår automatisk, og derfor er pengene tilgængelige på din konto, lang tid før de ville være det, ved et banklån.
Lånet kan derfor netop komme til gode, når man står med et akut behov, der skal tilses hurtigst muligt.

Det kan eksempelvis være dyrt at ignorere en regning, da der kommer rykkergebyrer, eller at den bliver sendt til inkasso. Her kan minilånet gå ind og hjælpe i det nødstilfælde, og du kan på den måde spare op og lægge til side til at afbetale lånet tilbage rettidigt.

 

Tænk grundigt over om du har brug for et lån

Du skal altid overveje grundigt om du har brug for et lån. Det kan blive dyrt for dig at få lånet hvis du ikke kan afbetale det rettidigt. Du skal kun tage et lån, hvis du ved at du har mulighed for at tilbagebetale lånet indenfor den aftale låneperiode.

Lån op til 20.000 kr. lige her og få pengene indenfor få minutter via vores straksoverførsel.