Lån penge på nettet

Lån penge på nettet

Internettet har bragt utrolig mange fordele og goder med sig, og det er også tilfældet, når det kommer til lån. Førhen havde bankerne nærmest monopol på lån, og det var det eneste sted, du kunne tage hen, hvis du ønsker et lån til en lav rente. Hvilket ikke er tilfældet mere.
Det er nemlig muligt at låne penge på nettet til nærmest hvad som helst. Det eneste, som det kræver, er en computer, en internetforbindelse, og at du opfylder de krav, der stilles af låneudbyderen. Disse krav varierer fra udbyder til udbyder, og det er derfor anbefalet, at du laver research og sætter dig ind i de enkelte udbyders krav og vilkår for at låne penge på nettet.
Grundlæggende så har alder, bopæl og indkomst samt faste udgifter en virkning på, om du kan låne, og hvor meget du kan låne. Tager vi f.eks. udgangspunkt i MiniFinans, så bevilliger vi kun lån til folk, der opfylder disse krav:

 • Er over 21 år
 • Har et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du har et dansk mobiltelefonnummer
 • Du har en NemKonto
 • Er ikke registreret hos RKI

Dette er de basale krav hos MiniFinans. Derudover foretager vi også en kreditvurdering af dig som kunde, hvor vi tager din indkomst, faste udgifter mm i betragtning inden lånet. Det kan du læse meget mere om på vores hjemmeside under ”Lånevilkår”.

Derudover er MiniFinans et danskejet lånefirma, der specialiserer sig i minilån. Det betyder, at vores låntype er perfekt for dig, der ønsker et hurtigt lån på nettet uden de store komplikationer og til billige og favorable renter. Hos os kan du ansøge om et lån på 10.000 og 50.000 kroner.

Lån penge på nettet vs hos bankerne

Et af de store spørgsmål, når det kommer til lån, er, om det er smartest at tage lånet på nettet eller i bankerne. I bund og grund er der ikke så mange forskelle mellem et online lån og et i bankerne, men der er alligevel nogle væsentlige fordele ved at låne penge hos en virksomhed som MiniFinans. Du skal dog altid huske på, at lånet skal passe til dig og din økonomi, og derfor kan det sagtens være, at banken er det rette sted for dig. Vi synes dog lige, at du skal have disse fordele ved i overvejelserne.

Det tager ikke så lang tid at låne penge på nettet
Det tager ganske kort tid at ansøge om et lån hos MiniFinans eller hos andre udbydere. Dette kan gøre på få minutter, og du får ofte svar på din ansøgning hurtigt efter. Herefter kan du godkende lånet, såfremt du er blevet bevilliget et lån.

Udsteder blander sig ikke i dine planer
Bankerne er yderst interesserede i, hvad du skal bruge dine lånte penge på, og det kan i nogle tilfælde være skelsættende for, om de overhovedet giver dig lov. Det kommer ikke til at ske hos MiniFinans. Her skal du ikke stå skoleret over for os. Det er dine penge, så snart du har lånt dem af os.

Du skal ikke stille sikkerhed
Det første, som bankrådgiveren vil bede dig om, er at redegøre for, hvordan du kan stille sikkerhed for det lån, som du er ved at ansøge om. Det kan være i form af noget værdifuldt, du ejer, såsom en bil, et hus eller et firma. Hos MiniFinans er det ikke tilfældet eller en stor del af andre låneudbydere, der tilbyder lån på nettet. Faktisk er der bred enighed om, at det ikke er kutymen her.

Et lån hos MiniFinans er utrolig alsidigt – få inspiration her!

Såfremt du står i en situation, hvor du mangler inspiration til, hvad du kan bruge et lån på nettet til, så kan du her læse mere om, hvad vores lån udmærker sig til i danskernes travle hverdag.

Dette bruger de fleste et online minilån til

 • Betale ubetalte regninger
 • Tage på spontane ferier
 • Købe ny elektronik – herunder computere, højtalere eller smartphones
 • Suppler kontoen efter en hård og omkostningsfuld måned
 • Reparation af bil eller cykel
 • Køb studiebøger til studiestart – det er svært at bestå uden at læse pensum
 • Shopping-ture og jule- og fødselsdagsgaver

Sådan låner du penge på nettet hos MiniFinans – nemt og hurtigt!

Hos MiniFinans stræber vi efter at gøre det så nemt som muligt at ansøge og optage et lån. Det gør vi ved at skabe en fast ansøgningsproces, der er brugervenlig og nem at navigere i. Derved sikrer vi os, at du hele tiden er med på, hvad du siger ja til, og hvad omkostningerne for dit lån er.

De 5 lette trin ved et MiniFinans lån:

 1. Opret dig som bruger på hjemmesiden
 2. Vælg lånebeløb og låneperiode
 3. Udfyld de relevante oplysninger i formularen, og underskriv med NemID
 4. Godkend lånekontrakt med dit NemID
 5. Få pengene udbetalt på kontoen inden for få minutter

Herefter tilbagebetaler du lånet på det aftalte tidspunkt, men du er altid velkommen til at indfri lånet før.

Brug for hjælp angående lån penge på nettet? Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Skulle du sidde med opklarende spørgsmål om, hvordan et lån på nettet fungerer hos MiniFinans, så sidder vi altid klar til at assistere dig. Du kan kontakte vores servicemindede og kompetente medarbejdere kundecenteret på tlf. 71 71 88 88 i hverdage mellem 9-17 eller på mail kontakt@minifinans.dk. Det skal gerne være let at låne penge på nettet, og hos MiniFinans arbejder vi hårdt for at kunne tilbyde vores kunder den bedste service og de bedste lånevilkår.