Lån penge til nye dæk til din bil - sådan gør du (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Lån penge til nye dæk til bilen

Lån penge til nye dæk til bilen

Lån penge til nye dæk til bilen

Lån penge til nye dæk til bilen

Hos Minifinans kan du låne penge til nye dæk til bilen, ligesom du også kan låne til de andre udgifter der kommer uventet og ubelejligt når man er bilejer.

Trænger du til nye sommerdæk?

Når det er godt vejr, så er det hyggeligt at komme ud og køre en tur i sin bil. Sikkerheden kommer altid i første række og det er derfor vigtigt at undersøge om sommerdækkene er i orden. Dette er noget man typisk gør ved at tjekke om dækmønsteret er tilstrækkeligt. Hvis du ikke ved hvad du skal kigge efter på netop din dæk model, så bør du besøge et autoriseret værksted. Sommerdæk bør monteres på din bil, og benyttes, fra midten af marts til slutningen af oktober.

Et minilån kan give dig nye sommerdæk

Det er ikke gratis at skifte sommerdæk, men du skal ikke gå på kompromis med sikkerheden. Hvis dine sommerdæk skal skiftes, men budgettet er stramt, så overvej at optage et minilån. Et minilån kan eksempelvis give dig 4.000 kr. på få minutter, hvis du godkendes. Det er meget nemt at blive godkendt til et minilån hos eksempelvis MiniFinans.dk. Låneansøgningen er nem at udfylde og man får svar på kort tid.

Vinterdæk – Stå fast og tænk på din sikkerhed

I den kolde tid er det vigtigt at være sikker på, at man kan stå fast når sneen falder. De fleste ulykker sker på grund af at folk ikke har de rette dæk på deres bil. Det er vigtigt at have gode dæk på sin bil i glat føre – Ellers forøges risikoen for ulykker meget. Det anbefales at man kører med vinterdæk fra slutningen af oktober til midten af marts. Vinterdæk koster typisk mellem 3.000 kr. til 5.000 kr. Dette beløb kan du nemt og smertefrit låne hos MiniFinans.dk. Hurtig lån fra MiniFinans er måske nogle af de mest populære på flere parametre.

MiniFinans hurtiglån har disse fordele:

– Nem og simpel låneansøgning
– Lån fra 500 kr. til 12.000 kr.
– Ingen spørgsmål til hvad du skal bruge pengene til
– Få svar på din låne ansøgning på meget kort tid
– Få pengene direkte indsat på din konto, efter at du har godkendt lånet efter 48 timer
– Betal tilbage om 30 dage eller mere.

Det bliver ikke mere simpelt at få råd til nye dæk eller andet du netop står og mangler penge til.

Trænger du til nye dæk og er pungen tom?  Få et minilån hos MiniFinans.dk