Lån penge nu via dit NemID hos MiniFinans - nemt og sikkert (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Lån penge via dit NemID

Lån penge via dit NemID

Lån penge via dit NemID

Lån penge nu via dit NemID

Hvis du ansøger om et lån gennem MiniFinans er låneprocessen automatiseret og foregår via NemID. Med NemID er sikkerheden effektivisereret online, hvilket gør at behandlingstiden er minimal.

NemID er din digitale signatur

I det låneaftalen bliver underskrevet via NemID, har både du og MiniFinans sikkerhed for, at personfølsomme data ikke bliver misbrugt. At ansøge via NemID gør det samtidig nemt for os at sikre, at du ikke er registreret i RKI. Vi kan ligeledes hurtigt afgøre om du opfylder de andre krav til en godkendt låneansøgning. Herunder blandt andet at du er Dansk statsborger og har en dansk adresse.

Ved at tage et lån via NemID, undgår du tidligere tiders besvær med at scanne underskrifter og sende dem frem og tilbage. NemID fungerer netop som en digital signatur, der eliminerer lange processer og ventetid. NemID har gjort låneprocessen effektiv, hurtig og sikker.

Låneprocessen hos MiniFinans

Låneprocessen hos MiniFinans kunne ikke være mere simpel og let. Du vælger først det ønskede beløb og den ønskede låneperiode, hvorefter du opretter en profil med dine personlige oplysninger. Herefter skal du logge ind med NemID. Din ansøgning bliver herefter vurderet automatisk. 48 timer efter at du har ansøgt om lånet, skal du aktivt godkende lånet via din MiniFinans-profil. Herefter modtager du hurtigst muligt pengene på din NemKonto. Tiden fra ansøgningen til pengene står på din konto, afhænger blandt andet af, hvilken bank, og på hvilket tidspunkt af døgnet du har ansøgt.

Som sagt kan processen ikke være meget nemmere, og det hele kan foregå via enten din desktop, tablet eller smartphone. Du kan således låne penge hvad enten du er på farten eller ligger hjemme på sofaen.
MiniFinans stiller aldrig spørgsmål til, hvad pengene du låner skal bruges til, så du kan frit låne penge til hvad som helst du står og har brug for.

Lån op til 4.000 kr. lige her