Kan du låne penge mens du er på dagpenge? Få svaret lige her (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Kan du låne penge mens du er på dagpenge? Få svaret hos MiniFinans

Kan du låne penge mens du er på dagpenge? Få svaret hos MiniFinans

Kan du låne penge mens du er på dagpenge? Få svaret hos MiniFinans

Kan du låne penge mens du er på dagpenge? Få svaret hos MiniFinans

Er du på dagpenge- eller skal du når du er færdig med din udddannelse. Så bliv klogere her på, om du kan låne penge mens du er på dagpenge.
Den sidste tid af din uddannelse er meget hektisk. Du står midt i din sidste eksamen, du søger arbejde, du skal til af SU og skal overgå til dagpengesystemet. Kort sagt, der er rigtigt mange ting du skal holde styr på, når du bliver færdig med din uddannelse. Så blive lidt klogere her.

Ofte ender de fleste med at gå 1-1 1,5 måned uden indtægt når de er færdiguddannet. Dette skyldes at din SU er forudbetalt, det vil sige at du får den første hverdag i måneden. Hvorimod dine dagpenge er bagudbetalt, hvilket vil sige at du får dem den sidste hverdag i måneden.

Reglerne for dagpenge

Der er et hav af regler, når det kommer til dagpengesystemet. Derfor er det vigtigt at du har en god kontakt til din fagforening og A-kasse, så du ikke er i tvivl om, hvad du kan/skal og må gøre i den periode, hvor du er på dagpenge.

Du kan læse meget mere om reglerne inde på de forskellige fagforeninger- og A-kassers hjemmesider. Det er bare rigtigt vigtigt at du holder dig selv opdateret, så du ikke mister retten- eller bliver trukket i dagpenge.

Lån hos minifinans

Er du som dimittend endt i førnævnte periode, hvor du ikke har modtaget dine dagpenge endnu. Så er der råd at hente. For selvom du ikke har fået dine penge endnu, betyder det jo ikke, at du får færre udgifter. Tværtimod, for alle dine fordele som studerende frafalder, og derved skal du også til at betale fuld pris på f.eks. fagforening og A-kasse. Der ellers er organisationer der mere eller mindre er gratis for dig, så længe du er studerende.

Hvis du ikke har en opsparing i denne periode, er den eneste mulighed for dig at låne penge, enten privat, eller hos en online låneudbyder som minifinans.dk. Vi går ikke op i, om du er på  dagpenge eller ej, og du får pengene hurtigt ind på din konto. Når du er godkendt som låner.