Mangler du nye sko? Lån penge til nye sko hos MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Lån penge til at købe nye sko

Lån penge til at købe nye sko

Lån penge til at købe nye sko

Lån penge til at købe nye sko

Skal du til et arrangement og står og mangler et par nye sko? Forestil dig at du har fundet skoene, men at du ikke har pengene. Løsningen er et minilån. Så kan du bare betale tilbage til den første, når det har været lønningsdag.

Køb nyt fodtøj

Når det kommer til vores udseende, så skal der ikke spares på noget. Dette gælder både hår, negle, tøj og ikke mindst nyt fodtøj. At få nyt fodtøj er en stor glæde for rigtig mange mennesker. Der er en glæde der deles af både mænd og kvinder. Sko er en vigtig del af vores garderobe, livsstil og det vi mennesker vil signalere til omverdenen.

Få mere velvære

Foruden at nyt fodtøj er dejligt, så bliver man også mere selvsikker og glad af at få nyt fodtøj. Nyt fodtøj giver også en vis form for social accept, som ikke kan prissættes. Derfor er det også bare at låne penge til nye sko, hvis du finder et par sko du ikke kan undvære.

Signalér succes

Hvis man ligger mærke til det, så har succesfulde folk altid styr på deres fodtøj. Det er en mentalitet der ligger dybt i den moderne kultur. Forretningsfolk går i en bestemt type fodtøj, den unge trendy type har en anden slags fodtøj, f.eks. sneakers. Der er fodtøj for enhver smag og alle passer til en bestemt stil og de signalerer noget forskelligt.

Den dyre sko

Sko kan fås i mange prisklasser. Skal man have noget der for alvor skiller sig ud fra mængden så følger der også (som regel) et prisskilt med, der er lidt ud over det almindelige. Designersko koster typisk fra 2500 kr. og op efter.

Hos MiniFinans.dk kan man låne penge til stort set al fodtøj i alle prisklasser. Man kan låne fra 500 kr. til 12.000 kr. Dette betyder at du ikke skal lade dig påvirke af at du først får penge til den første.

Lån penge i dag til dine nye sko. Hvorfor vente til lønningsdag?

Klik her og se hvordan du kan låne penge