Lån penge til flybilletter og kom afsted med det samme (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Lån penge til flybilletter og kom afsted

Lån penge til flybilletter og kom afsted

Lån penge til flybilletter og kom afsted

Lån penge til flybilletter og kom afsted

Flybilletter varerier rigtig meget i pris og flybilletter kan med kort tids varsel være rigtig dyre. Derfor kan det være en god ide, at optage et kviklån, for at købe flybilletterne i god tid. Hvis alternativet er at vente til sidste øjeblik og betale overpris. Med et kviklån fra MiniFinans kan du eksempelvis købe dine billetter 30 dage før du reelt har pengene på din konto. Herved er der stor sandsynlighed for, at du køber dine flybilletter billigere, end hvis du venter til sidste øjeblik. Derfor er det godt at købe i god tid.

Lån til de små korte rejser

Et godt eksempel kan være billetter til London. Hvis man vælger nogle lavprisselskaber, som Norwegian eller Easyjet, kan man ofte købe en flybillet for under 500 kr. fra København til London, hvis man er ude i god tid. Omvendt kan billetterne også koste op til 4.000 kr. med eksempelvis SAS eller British Airways, hvis man bestiller i sidste øjeblik. Man risikere nemlig at alle billetterne med lavprisselskaberne er udsolgt. Derfor kan det ende med at blive meget dyrt.

Tjek her om det er noget for dig

Ved at optage et kviklån til at købe flybilletter, kan du derfor spare rigtig mange penge, hvis du forstår at benytte det rigtigt. MiniFinans anbefaler kun at optage kviklån til at købe flybilletter, hvis du kan svare ja til følgende spørgsmål:

  • Du har planlagt at købe flybilletterne inden for 30 dage.
  • Du kan se der er billige flybilletter ledige lige nu og du mener renteudgiften til dit kviklån er mindre end besparelsen på flybilletterne.
  • Du ved at du kan tilbagebetale kviklånet til aftalt tid

Kan du svare ja til alle 3 spørgsmål ovenfor? Så kan du roligt overveje et kviklån som en god mulighed til at finansiere dine flybilletter. Som ny kunde hos MiniFinans kan du ved dit første kviklån, låne maksimalt 4.000 kr. i 30 dage. Så hvis du kan købe dine flybilletter for under 4.000 kr. i dag og synes kviklån er noget for dig, skal du blot oprette en profil hos MiniFinans og underskrive din låneansøgning med NemID. Du får svar på din låneansøgning med det samme og pengene udbetaler vi direkte til din NemKonto efter at du har godkendt dit lån. Så simpelt er det.

Klik her og lån i dag hos MiniFinans.