Lån nu hos Danmarks måske bedste låneudbydere

Har du brug for penge her sidst på måneden? Eller står du med en uforudset udgift, som du ikke kan komme udenom? Det kan også være, at du lige står og mangler kapitalen til at købe den dyre jakke eller rejse, som du føler, at du fortjener. Så kan det være, at et lån hos et af Danmarks måske bedste låneudbydere er noget for dig. Hos MiniFinans bliver sætningen ”Lån nu” taget bogstaveligt. Vi tilbyder en række lån fra 3.000 – 20.000 kroner, og du kan være sikker på, at du har pengene på din konto så hurtigt som muligt. Vi lægger stor vægt på hurtig udbetaling, da vi godt ved, at du har brug for pengene inden alt for længe. Derfor kan du være sikker på, at hvis du optager dit næste lån hos os, får du kompetent service med høj sikkerhed og fair renter. Lån nu og vi hjælper dig og din økonomi videre.

Der er mange årsager til, at man ønsker at optage et online lån. Måske har du ikke lyst til at bruge flere dage på at overbevise en bankrådgiver om at låne dig penge. Det virker også unødvendigt at gå til banken, hvis du blot har brug for ganske få tusinde kroner. Så er det meget nemmere at låne penge nu via MiniFinans – alt sammen hjemme fra din sofa.

 

Lån nu – Drømme bliver til virkelighed med det rigtige lån

Lån bliver brugt forskelligt blandt den danske befolkning, men én ting er sikkert: Det er yderst populært. Faktisk er online lån nærmest eksploderet i popularitet de seneste år, og det er på grund af de mange fordele, der er forbundet med det. Den eksponentielle stigning fortæller en historie om, at online lån er en utrolig sikker og pålidelig måde at komme i besiddelse af penge uden alt for meget jag og besvær.

Lån hos MiniFinans strækker sig fra 3.000 – 20.000 kroner, og det åbner op for et hav af muligheder, når det kommer til, hvordan vores kunder forvalter pengene.

 

Lån nu – Hvad bruger folk pengene på?

 • Helligdage og fødselsdage er populære grunde til at låne penge nu hos MiniFinans. Det kan være dyrt at finansiere gaver og middage til helligdage og fødselsdage – især hvis alt ramler sammen i december.
 • Smartphones, pc’er og tablets er alt sammen elektronik, der konstant er under fornyelse. Det er svært at følge med, og værst af alt er det dyrt at holde sig opdateret. Derfor kan et lån fra MiniFinans redde dine digitale abstinenser.
 • Ferier koster mange penge, men det er noget, som alle bør holde en gang i mellem. Er det ved at være din tur? Finansier rejsen med et minilån eller kviklån fra MiniFinans.
 • Det spontane har altid været en god grund til at låne penge – især hvis det er sidst på måneden, hvor pengene ikke rækker langt. Tag derfor på shoppingtur efter et hurtigt lån hos os.

 

Lån nu hos MiniFinans – Sådan gør du

Hos MiniFinans går vi meget op i, at det er så simpelt som muligt at låne penge hos os, mens vi opretholder den nødvendige sikkerhed, så du føler dig tryg ved at låne. Vi gør det derfor enkelt at låne penge nu ved hjælp af 5 brugervenlige trin. Det hele foregår online, så du behøver nærmest kun at bevæge dine fingre.

5 simple trin og pengene er i hus

 1. Opret en MiniFinans profil på vores hjemmeside. Her har du mulighed for at holde styr på dit lån og styre tilbagebetalingen. Du angiver også kontoen, hvor pengene bliver udbetalt på.
 2. Vælg lånebeløb og låneperiode. På vores hjemmeside kan du selv angive dit ønskede lånebeløb mellem 3.000 – 20.000 kroner og låneperiode mellem 1 dag og op til 12 måneder. Er du førstegangs- eller andengangslåner låner du på samme vilkår. På grafikken har du overblik over, hvor dyrt lånet bliver på samme, mens du foretager ændringer.
 3. Underskriv med NemID. Vi vil gerne sikre, at det er dig, der optager lånet. Derfor skal alle lån underskrives elektronisk med NemID. Efterfølgende kontrollerer MiniFinans dine oplysninger og evt. godkender lånet.
 4. Svar på kort tid og godkend. Når vi enten be- eller afkræfter lånet, skal du selv godkende lånet via din MiniFinans profil.
 5. Pengene er til udbetaling. Du modtager pengene inden for få minutter på din konto.

 

Lån nu – Krav til at låne hos MiniFinans

Hvis du ønsker at låne penge nu hos MiniFinans, så er der nogle krav, som du skal opfylde. Disse krav vil du typisk også støde på, hvis du vil optage et lån andetsteds.

Du kan låne hos MiniFinans, når…

 • … du er mindst 21 år og myndig
 • … du har et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • … du har en aktiv e-mailadresse
 • … du har en NemKonto
 • … du IKKE er registreret i RKI Experian
 • … du IKKE er registeret i Debitorregistret
 • … du IKKE er over 70 år

Derudover foretager vi en kreditvurdering af din indkomst, offentlige betalinger og andre udgifter, inden vi godkender dit lån. Det gør vi for at sikre os, at du har mulighed for at betale tilbage. Vurderer vi, at du ikke kan tilbagebetale lånet, så tilbyder vi måske et mindre lån.

 

Lån nu med høj sikkerhed og stor kundetilfredshed

Det er yderst sikkert at låne penge nu hos MiniFinans, og det kan også ses på vores høje kundetilfredshed. Det er noget, som vi går utrolig meget op i. Det er blandt andet også derfor, at du skal benytte NemID til at underskrive lånet. Vi vil gerne sikre os, at der ikke er nogen, der optager et lån i dit navn. Vi forstår også vigtigheden i at opbevare dine personfølsomme oplysninger sikkert, så du kan få en god låneoplevelse hos os.

 

Lån nu, og få fair renter og fleksible låneperioder hos MiniFinans

Hvis du ønsker, at vi skal hjælpe din økonomi videre, så tilbyder MiniFinans fair renter og fleksible låneperioder på online lån. Du kan benytte vores hjemmeside til at ansøge om et lån. Du kan ansøge døgnet rundt, såfremt du er lidt af en natteravn. Skulle du derimod have spørgsmål om lån hos os, så kan du tage kontakt til vores kundecenter på tlf. 71 71 88 88 mellem 9-17 i hverdagene. Du kan også skrive på mail kontakt@minifinans.dk eller sende en besked via vores udfyldningsformular på hjemmesiden.