Lån med NemID hos MiniFinans

Hos MiniFinans låner du penge ved at underskrive og godkende lånet via dit NemID. Det er den sikreste måde, hvorpå vi kan verificere, at du er dig. Det sidste, som lånere har lyst til at opleve, er, at andre optager lån i deres navn. Står du derfor og mangler penge til stort og småt, så er et lån med NemID hos MiniFinans din garanti for at få penge udbetalt allerede i morgen. Det er ikke unormalt, at folk er nervøse, når det kommer til at låne penge. Derfor vil du også opleve, at MiniFinans er nogle af de sikreste lån, som du kan tage.

MiniFinans er måske Danmarks bedste låneudbyder, og derfor går vi også utrolig meget op i kundesikkerhed. Det afspejler sig i de mange glade kunder over hele Danmark, som har fået gavn af at låne penge hos os. Vi tilbyder lånegaranti, hvilket betyder, at du er sikret et lån ud fra de kompetencer du har. Dog har vi nogle grundlæggende kriterier, som du også finder hos andre låneudbydere.

 

Lån med NemID – Tag et sikkert lån

NemID er dit helt eget personlige adgangskort til alverdens ting. Du bruger det, når du skal logge på netbank, lave overførelser, betale regninger, læse breve fra det offentlige og håndtere personfølsomme oplysninger. NemID har et hav af anvendelsesmuligheder, der alle arbejder mod at gøre din tilværelse og oplysninger online så sikre som muligt. Dette er blandt andet én af grundene til, at du skal godkende alle dine lån hos MiniFinans via NemID. Det sikrer simpelthen, at andre ikke kan optage et lån i dit navn. Derudover er det også en let måde for os at tjekke dine oplysninger.

Har du derimod fået stjålet dit NemID, anbefaler vi på det kraftigste, at du tager kontakt til politiet med det samme, såfremt du oplever, at nogen efterfølgende har optaget et lån i dit navn alligevel. Politiet vil sende en rapport til os. Du hæfter for lånet, inden det er blevet politianmeldt.

 

Er der en risiko ved at låne med NemID hos MiniFinans?

Nej, der er absolut ingen risiko forbundet med at låne penge med NemID hos MiniFinans. Du kan låne penge billigt og sikkert hos os. Vi er en dansk långiver, der er et brand under Finans 247 ApS. Finans 247 ApS er registreret i Finanstilsynet. Du løber ingen risiko ved at optage et lån hos os. Det eneste, som du selvfølgelig selv står til ansvar for, er de penge, som du har lånt. De skal tilbagebetales med renter og gebyrer inden låneperioden udløber.

 

Lån med NemID – Vores kreditvurdering sikrer dig yderligere

Det er ikke blot NemID, der sikrer dig, når du optager et lån hos os. Jovist er lån med NemID med til at sikre dig mod, at andre optager et lån i dit navn, men kreditvurderingen hos MiniFinans er også med til at holde dig fra lån, som du ikke kan betale tilbage. Når du ansøger om et lån hos os, så kreditvurderer vi dig ud fra oplysninger om din indkomst, offentlige udbetalinger og andre udgifter. Derved kan vi sikre os, at du kan tilbagebetale det lån, som du agter at tage. Det kan derfor godt være, at vi ikke godkender dit lån, såfremt vi ikke tror, at du har mulighed for at betale det tilbage. Der betyder ikke, at du aldrig kan låne hos os.

 

Lån med NemID – Høj kundetilfredshed og glade lånere i hele Danmark

Hos MiniFinans oplever vi en høj kundetilfredshed over hele landet. I skrivende stund har vi en TrustScore på 9,1 ud af 10 på Trustpilot. Her er noget af det, som vores kunder har sagt om os:

Anmeldelser af MiniFinans

 • ”Hurtigt og effektivt”
 • ”Super kundeservice”
 • ”Lige til at gå til”
 • ”God service”
 • ”De holder, hvad de lover”
 • ”Jeg er fuldt ud tilfreds”

Vi går meget op i, hvad vores kunder mener om os, og derfor er vi utrolig interesserede i, hvilken oplevelse du har haft med os. Vi modtager gerne både ris og ros, så vi kan forbedre vores service og yde endnu mere i fremtiden. Har du derfor en kommentar, er du velkommen til at give en anmeldelse på Trustpilot eller sende os en mail. Har du opklarende spørgsmål om lån eller andet, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 71 71 88 88 mellem 9 – 17 i hverdage eller på mail kontakt@minifinans.dk.

 

Lån med NemID – Penge allerede inden for få minutter

Du kan altid ansøge om et lån hos MiniFinans – uanset tidspunkt eller dag. Vi kreditvurderer dig med det samme og bekræfter herefter, om du kan låne hos os. Derefter skal du selv bekræfte lånet via din profil. Herefter vil det gå utrolig hurtigt med udbetalingen til dig.

Vi forstår vigtigheden i, at pengene bliver udbetalt hurtigt. Vi er indforstået med, at mange låner penge hos os for at få råd til uforudsete regninger, spontane forbrugsgoder, eller fordi de mangler penge sidst på måneden. Derfor må det gerne gå stærkt! Og det er noget, som vi går meget op i. Du kan derfor forvente at få pengene inden du overhovedet ved af det.

 

Lån med NemID – Hos MiniFinans har du lånegaranti

Lån med NemID hos MiniFinans, og få lånegaranti på dine lån, såfremt du overholder de nødvendige kriterier.

Kan jeg låne hos MiniFinans?

 • Du er 21 år og myndig
 • Har et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Har en aktiv e-mailadresse
 • Har en aktiv NemKonto
 • Du er ikke registeret i RKI eller Debitorregistret
 • Du er ikke over 70 år

Hos MiniFinans kreditvurderer vi dig, når du ansøger om et lån. Det betyder, at vi vurderer, om du kan tilbagebetale det lån, som du har ansøgt om. Det er ikke ensbetydende med, at vi bliver godkendt til lige præcis det lån, som du ønsker at optage, såfremt vi anser, at du får problemer med at tilbagebetale. Derfor kan det være, at vi tilbyder dig et mindre beløb, som du kan låne i stedet. Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed, og med lånegaranti har du alverdens muligheder for at blive godkendt til et lån hos os.