Lån til kørekort? MiniFinans rådgiver dig

Et kørekort er et af de store skridt mod voksenlivet. Måske er det drømmen om at drøne ud af landevejen, måske er det indgangen til et nyt job? Vi hjælper dig videre, så du kan drømme større.

Drømmer du om et kørekort? MiniFinans hjælper dig videre

Det kan desværre være en dyr affære, og det er ikke altid, at man har pengene til det. Der er mange finansieringsmuligheder, blandt andet tilbyder nogle køreskoler selv finansiering. Alt afhængig af ens økonomi, kan det dog være en god idé at se lidt nærmere på de mange muligheder.

Hvad koster et kørekort?

Et kørekort kan koste mellem 8.000 og 13.000 kroner. Det er det, som man kalder en samlet lovpakke. Det betales dog ofte i bidder, alt efter hvor langt du er i forløbet. I tilfælde af ekstra timer kan du komme ud for at skulle ligge mellem 350 til 500 kroner ekstra. Du kan også komme ud for, at der ligger “skjulte” udgifter såsom førstehjælpskursus og motorattest (lægeattest til bil). Dette koster dig ofte mellem 400 til 600 kroner.

Finansiering til kørekort

MiniFinans kan hjælpe dig, når du skal have et nyt kørekort. Vi kræver dog, at du er fyldt 21, og at du opfylder vores lånekrav. Du har dine penge hurtigst muligt, og du bestemmer selv, hvordan de skal bruges. Måske til et førstehjælpskursus, måske til en del af din lovpakke – måske til noget helt andet.

Et mikrolån er en god løsning, når du kan indfri lånet hurtigt. Når du låner hos MiniFinans tilbyder vi, at du kan låne fra 10.000 og op til 50.000 kroner og pengene vil blive overført til din nemkonto indenfor 1-2 bankdage, når du er godkendt. Så kan du hurtigere komme ud på landevejene og videre i livet. Hvis din økonomi kan bære et lån, hjælper vi med billig finansiering.

Lån til personer under 21 år

Hvis du er under 21 år, kan vi ikke låne dig penge. Du kan dog undersøge mulighederne for, at eksempelvis dine forældre kan låne. Læs mere om vores ofte stillede spørgsmål på FAQ og kontakt os for at høre mere.