Lån til kørekort? MiniFinans rådgiver dig, så du kan leve livet
stars
stars
stars
stars
stars
Existing Users Log In
   

Lån til kørekort? MiniFinans rådgiver dig

Lån til kørekort? MiniFinans rådgiver dig

Lån til kørekort? MiniFinans rådgiver dig

Drømmer du om et kørekort? MiniFinans hjælper dig videre

Et kørekort er et af de store skridt mod voksenlivet. Måske er det drømmen om at drøne ud af landevejen, måske er det indgangen til et nyt job? Vi hjælper dig videre, så du kan drømme større.

Det kan desværre være en dyr affære, og det er ikke altid, at man har pengene til det. Der er mange finansieringsmuligheder, blandt andet tilbyder nogle køreskoler selv finansiering. Alt afhængig af ens økonomi, kan det dog være en god idé at se lidt nærmere på de mange muligheder.

Et kørekort kan koste mellem 8000,- og 13.000,-. Det er det man kalder en samlet lovpakke. Det betales dog ofte i bidder alt efter, hvor langt du er i forløbet. I tilfælde af ekstratimer kan du komme ud for at skulle lægge mellem 350,- til 500,- ekstra. Du kan også komme ud for, at der ligger “skjulte” udgifter såsom førstehjælpskursus og motorattest (lægeattest til bil). Dette koster dig ofte mellem 400,- til 600,- kroner.

Finansiering til kortet

MiniFinans kan hjælpe dig, når du skal have nyt kørekort. Vi kræver dog, at du er fyldt 21, og at du opfylder vores lånekrav. Du har dine penge inden for 48 timer, og du bestemmer selv, hvordan de skal bruges. Måske til et førstehjælpskursus, måske til en del af din lovpakke – måske til noget helt andet.

Et mikrolån er en god løsning, når du kan indfri lånet hurtigt. Når du låner første gang hos MiniFinans tilbyder vi, at du kan låne op til 4.000 kr. Så kan du hurtigere komme ud på landevejene og videre i livet. Hvis din økonomi kan bære et lån, hjælper vi med billig finansiering.

Under 21 år?

Hvis du er under 21 år, kan vi ikke låne dig penge. Du kan dog undersøge mulighederne for, at eksempelvis dine forældre kan låne. Læs mere om vores ofte stillede spørgsmål på FAQ og kontakt os for at høre mere.