Lån i 30 dage hos MiniFinans

Der kan være mange grunde til at man pludseligt står og mangler mere end der er i tegnebogen. Kortet er der heller ikke meget på, og der er langt til den første hvor du får løn. Banken har som bekendt en lang proces du skal igennem, med møder og papirarbejde en masse. Ville det ikke være rart hvis du kunne låne hurtigt og nemt lige nu og her – bare i 30 dage?

 

Lån i 30 dage

Hos MiniFinans yder vi topanmeldte og sikre online lån fra dansk virksomhed – det betyder at kvaliteten er i højsædet. Nogle gange er der ikke brug for at arrangere et kæmpe lån der skal betales tilbage over flere år. Nogle gange skal man bare bruge en smule mere end man har i bare en lille måneds tid. Derfor er det praktisk at der er steder hvor du kan låne lige præcis det du står og mangler.

 

Lån i 30 dage til det du mangler

Ligger der en fødselsdag eller et bryllup rundt om hjørnet som du mangler en gave til? Er din opvaskemaskine eller dit køleskab stået af, og har brug for en reparation eller en udskiftning? MiniFinans tilbyder lån på alt mellem 3.000 kr. og 20.000 kroner, hvilket er nok til at opfylde de fleste hverdagsdrømme. Spørgsmålet er bare hvor meget mangler du? Har du brug for et lån i 30 dage? Så læs videre her!

 

Kan du kun låne i 30 dage?

Nej det kan du ikke. Vi har en meget fleksibel låneperiode, hvor du kan låne fra 1 dag og op til en periode på 12 måneder, alt efter hvilket behov du har. Opdager du at du har brug for lidt mere tid, kan du blot vælge en længere låneperiode.

 

Lån i 30 dage men hvad med renten?

Mange vil påstå at hurtige lån i korte perioder bliver utroligt dyre, men det er der delte meninger om. Tænker man på alt det besvær du slipper for med online lån, modsat banklån, så er det ikke så ringe. Vi har udstyret vores hjemmeside med en praktisk låneberegner så du kan se lige præcist hvad det koster. Renten afhænger af hvor meget du skal bruge og hvor længe – prøv at bruge den lidt for at se ad!

 

Hvordan indfrier jeg mit lån?

Der er flere måder du kan betale dit lån hos os tilbage på – din personlige profil, betalingskort eller netbank. Via din personlige profil kan du betale direkte til os – dette er den hurtigste og nemmeste måde. Du kan også vælge at betale via din netbank, så længe du bruger dit CPR-nummer som reference til os. Det er også mulig at bruge betalingskort til at indfri dit lån, og vi tager imod de fleste af dem!

 

Hvad er min personlige profil?

Når du ansøger om et lån hos MiniFinans opretter vi din helt egen personlige profil på vores hjemmeside. Her kan du rette dine personlige oplysninger hvis disse ændres, samt holde øje med dit lån. Du kan fra din profil tjekke lånebeløb, løbetid, låneaftale, lånevilkår, samt fakturaer. Du kan som sagt også foretage afbetalinger på dine lån fra din personlige MiniFinans profil.

 

Hvordan ansøger jeg så?

Selve ansøgningen er simpel nok. Da vi kun skal bruge et par personlige oplysninger taget det kun et par minutter. Resten klares med NemID – det er den digitale signatur du også bruger til netbank og offentlige ydelser. Med NemID kan vi nemt gå ind og tjekke din profil og foretage en kreditvurdering i løbet af få sekunder. Så fra ansøgning til svar på dit lån i 30 dage går der ikke mere end et 1 minut!

 

Hvornår bliver pengene så udbetalt?

Når du har sendt din ansøgning og fået svar på om du kan få lån, vil du modtage pengene inden for få minutter.

 

Et par råd omkring hurtige lån online

Der er altid rart at have en løsning hvis du står og mangler penge til en uforudset udgift. Ligeså vigtigt er det at huske at man skal kunne betale lånet tilbage og opfylde vilkårene.

Derfor er det en god ide at overveje grundigt hvor stort et beløb du har behov for før du låner. Sidst men ikke mindst kan det ikke anbefales at tage et lån for at betale et andet lån af.

 

Er du stødt på problemer?

Har du allerede taget et lån og mod forventning ikke kan betale tilbage igen er det bedst at kontakte os. Vores kundeservice er til for at hjælpe dig når du har brug for det, og kan altid finde en løsning. MiniFinans’ kundeservice kan nås på telefon og e-mail alle ugens hverdage fra 9-17. Har du spørgsmål til vores lån før du ansøger er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

 

Ansvarlig lån

Hos MiniFinans går vi meget op i at vores kunder får en god oplevelse når de låner hos os. Det er ikke i nogens interesse at du som kunde bliver gældsat og får ødelagt din økonomi.

Derfor har vi sat en aldersgrænse på 21 år, og låner kun ud til folk med dansk adresse, CPR-nummer og NemID. Det er også vigtigt at vi har dine kontaktoplysninger og at du ikke er registreret i RKI eller andre debitorregistre.

 

Lån penge i 30 dage, og bliv gældfri hurtigt igen

Med MiniFinans’ lån i 30 dage får du råd til det du gerne vil have, og er hurtigt gældfri igen. Så hvorfor ikke tage et kig på vores låneberegner og se hvad du kan få ind på din konto i dag? – Kom direkte til vores ansøgningsskema her.