Lån hurtigt penge hos MiniFinans ▷ Vi hjælper dig videre (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Lån hurtigt

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Lån hurtigt penge hos topanmeldt låneudbyder

Lån hurtigt til det du står og mangler! Står du også og skal bruge penge hurtigt? Er der alt for langt til næste lønningsdag? De fleste af os kender følelsen af ikke at have nok på kontoen og ønsket om at der var. Søger du på nettet finder du masser af online lån hurtigt – men hvilket lån er det bedst? Søger du på anmeldersider som for eksempel Trustpilot finder du svar – og MiniFinans!

 

Lån hurtigt med MiniFinans - vi hjælper dig videre

Vi er her for at hjælpe! Vi ved nemlig godt hvordan det føles at stå uden pengene til drømmen. Vi ved også hvor lang tid du kan bruge på at låne penge på traditionelt vis gennem en bankrådgiver. Det besvær vil vi gerne spare vores kunder for, hvilket er hvorfor vi har lavet det så nemt som muligt. Din tid er mere dyrebar end penge nogensinde kan blive, så hos MiniFinans sætter vi fokus på hastighed!

 

Lån hurtigt - hvor hurtigt kan det gå?

Alt går hurtigt disse dage. Transport, indkøb og madlavning kan alt sammen klares på kort tid! Så hvorfor skal det tage så lang tid at låne når vi alle sammen ved at teknologien er der? Hos MiniFinans tager det kun et par minutter at ansøge om et lån, og svaret har du indenfor ti sekunder! Derefter går der blot 48 timer før du kan godkende dit lån og få pengene indbetalt på din konto!

 

Hvorfor skal jeg vente 48 timer?

Grundet en dansk lov der trådte i kraft i 2017 kan online lån først godkendes efter 48 timer. Det er for at beskytte både forbrugere såvel som virksomheder mod impulslån. Det er nemlig hverken i din eller vores interesse at du tager et lån du ikke har brug for. MiniFinans arbejder med en ansvarsfuld lånepolitik, og vil gerne have du får en god oplevelse når du låner hos os.

 

Lån hurtigt penge hos MiniFinans, der tilbyder minilån til dig

MiniFinans er et pæredansk selskab der tilbyder penge til dig der har brug for et lån hurtigt! Uanset hvad du skal bruge pengene til bliver der ikke stillet spørgsmål ved dine ønsker. Lån hurtigt penge til det du mangler, uanset om det er en ferie eller noget nyt elektronik.

 

Hvor meget kan jeg låne?

Hos MiniFinans kan du låne alt fra 3.000-15.000 kr. – lige nok til de fleste små hverdagsdrømme! Dog sætter vi et loft på 4.000 kr. første gang du låner hos os – kald det for en smagsprøve! Når dit første lån er betalt tilbage hæver vi nemlig loftet så du kan låne mere næste gang. Uanset om du står og mangler penge til nyt tøj, ny telefon, eller ny vaskemaskine, så kan du få dem her!

 

Kan jeg tage mere end et lån?

Det er desværre ikke muligt at optage mere end et lån ad gangen hos MiniFinans. Som en del af Finans 247 er det derfor heller ikke muligt at samtidig tage lån hos Kassekreditten.dk. Dog kan du tage lån andre steder, men vi anbefaler som hovedregel ikke man har mere end et aktivt lån.

 

Hvad bliver renten så?

Vi mener at lån skal være så gennemskuelige som muligt, så der ingen grimme overraskelser dukker up. Derfor har vi på vores hjemmeside en låneberegner så du kan se præcist hvor meget det kommer til at koste. Det gør det nemlig også nemt for dig at sammenligne med andre tilbud, så du får det bedste lån! Dog vil du hurtigt opdage at vi har nogle af markedets bedste lån - så du er det rette sted!

 

Hvor hurtigt skal det betales tilbage?

På låneberegneren kan du også vælge om du vil have dit lån i 5 eller 30 dage – eller alt imellem. Renten afhænger af hvor meget og hvor længe du skal låne, så det er nemt at styre. Sker der nu noget uventet der gør at du ikke kan indfri dit lån til tiden så bare rolig! For et lille ekstra gebyr kan vi forlænge løbetiden med 7, 14 eller 30 dage, alt efter behov.

 

Er det nu også sikkert?

Ligesom med alt andet du foretager dig på nettet, skal sikkerheden selvfølgelig være i orden! Vi yder sikker service med NemID, som er den digitale signatur du bruger til offentlige ydelser samt din netbank. NemID gør at vi ved du er den du siger du er, og du ved din identitet ikke bliver misbrugt. Derfor er det som en af betingelserne for at kunne låne hos os at du har adgang til NemID.

 

Er der andre krav?

For at kunne optage lån skal du være fyldt 18 år og være myndig ifølge dansk lovgivning. Dog har vi hos MiniFinans valgt at sætte aldersgrænsen på 21 år, da vi mener dette er mere ansvarligt. For at kunne komme i kontakt med dig er det også vigtigt at vi har dit mobilnummer og din e-mailadresse. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at du ikke står registreret i RKI eller andre debitorregistre.

 

Hvorfor må du ikke være registreret i RKI?

Som en del af vores ansvarsfulde lånepolitik mener vi at det ikke er godt at låne ud trods RKI. Folk der er registrerede i RKI har ofte haft problemer med at indfri deres tidligere lån og er muligvis gældsatte. For at vi gerne vil have at du får en god oplevelse med os vil vi ikke belaste dig yderligere. Derfor er det bedst at først komme ud af RKI og så derefter optage et lån hos MiniFinans.

 

Du får pengene på din konto allerede i dag!

Så snart du har modtaget svaret på din ansøgning og godkendt bliver dine penge udbetalt. Vi bruger Handelsbanken, så alt efter hvilken bank du handler med kan der gå 1-2 arbejdsdage.

 

Har du spørgsmål?

Måske har du læst vores vejledning men står stadig med et par ubesvarede spørgsmål. Måske har du allerede et lån med os og har nogle udfordringer du gerne vil have hjælp med. I så fald har vi, som en af Danmarks bedste udbydere af lån, en fantastik kundeservice til rådighed. Bare giv os et kald mellem 9-17 alle ugens hverdage eller send os en e-mail med dit spørgsmål.

Hvis du er klar til at tage dit lån hos MiniFinans, kan du komme til vores ansøgningsskema her. Vi glæder os til at byde dig velkommen!