Lån 6000 kroner hos MiniFinans

Har du nogensinde stået udenfor et butiksvindue og ærgret dig over, at du ikke bare kunne gå ind og købe det blændende produkt, der står og kigger tilbage på den anden side af ruden? Eller har du fået en klump i halsen, fordi der landede en uventet regning i din postkasse, der var dyrere, end du turde håbe på? Det er der nok mange, der kan skrive under på, at de har oplevet. Heldigvis er der hjælp at hente i form af et online lån hos MiniFinans. Slut med at rage i kistebunden sidst på måneden. Få råd til uventede regninger, fristende forbrugsgoder og mere råderum i økonomien med et lån på 6.000 kr. hos MiniFinans.

 

Udlev dine drømme med et lån hos MiniFinans

Hos MiniFinans går vi meget op i at hjælpe dig med at få råd til dine drømme, og det gør vi bedst ved at sørge for, at du får pengene så hurtigt som muligt og under de bedste vilkår og rammer. Du har lånegaranti hos os, og vi stiller ingen krav om sikkerhed. Det er en væsentlig opgradering fra bankerne, hvor du måske har prøvet at optage et lån før. Bankrådgiverne er yderst interesserede i, hvad du skal bruge pengene på, og om du kan stille sikkerhed i form af bil, hus, båd eller noget helt fjerde. Det gør vi ikke hos MiniFinans. Her kan du låne 6.000 kr., til hvad end du har lyst til. Vi bekymrer os kun om, om du kan betale tilbage til tiden.

 

Lån 6000 kroner med hurtig udbetaling

Mange af vores kunder er folk, der har fået en uforudset udgift, har et større købsbehov eller blot ønsker at have mere råderum sidst på denne måned. Det er meget forskelligt, hvorfor danskerne låner penge. Presser regningen derfor på, kan du med fordel få et lån på 6.000 kr. hos MiniFinans. Du skulle jo nødig havne i RKI, for så bliver det straks sværere at låne penge og få noget som helst på afbetaling.

Vi forstår, at du ikke kan vente i alt for lang tid, før du har pengene på din konto. Derfor stræber vi hos MiniFinans efter, at du kan få pengene mellem hænderne så hurtigt som muligt.

Processen er kort fortalt således:

 1. Du ansøger om et lån
 2. Vi kreditvurderer dig
 3. Du bekræfter lånet
 4. Vi sender pengene til straksoverførsel
 5. Du har pengene inden for få minutter

 

Lån 6000 kroner – Hvordan fungerer et lån hos MiniFinans?

Et lån hos MiniFinans er utrolig let at tage. Der skal ikke meget til, før du kan tage dit lån på 6.000 kr. med ned i byen, eller hvad du ellers har planer om. Hos MiniFinans fungerer alt online, så du behøver egentlig ikke at rejse dig fra sofaen, hvis du ikke har lyst. Der er ikke nogle samtaler med banken, og der er heller ingen rådgivere, der forsøger at pille din økonomiske situation fra hinanden. Faktisk vil vi hos MiniFinans bare hjælpe dig videre økonomisk.

1. Du opretter dig
Det første, som du skal gøre, er at oprette dig som bruger hos MiniFinans. Her har du kontrol over alt, hvad angår dine lån.

2. Vælg beløb og låneperiode
Du kan selv vælge lånebeløb mellem 3.000 – 20.000 kr. og låneperiode mellem 1 dag til 12 måneder. Du har samtidigt et overblik over, hvor dyrt lånet bliver i sidste ende.

3. Ansøg om et lån og underskriv med NemID
Du ansøger herefter om et givent lån, hvor du udfylder relevante oplysninger om dig selv. Det er nemt – følg blot ansøgningsskemaet på din skærm. Underskriv derefter med dit personlige NemID.

4. Du bliver godkendt
Kort tid efter vurderer vi din økonomi, og du får svar på, om vi kan tilbyde dig det lån, som du har søgt om.

5. Bekræft lånet
Bekræft lånet via din MiniFinans-profil.

6. Modtag pengene
Vi sender pengene til udbetaling på den konto, som du oplyste, da du oprettede dig som bruger hos os.

7. Tilbagebetal pengene
Alt efter hvor lang en låneperiode, som du har valgt, skal du betale pengene tilbage inden låneperioden udløber. Har du brug for en afbetalingsordning, så bedes du kontakte kundeservice på 71 71 88 88 eller kontakt@minifinans.dk.

 

Lån 6000 kroner – Hvem kan låne?

Hos MiniFinans har vi en række krav, som du skal opfylde, før du kan låne penge. Det er krav, som du vil opleve, også eksisterer hos andre online lånevirksomheder. Disse kan dog variere end smule, så det er altid værd at undersøge sine muligheder.

Dette skal du opfylde for at låne 6.000 kr. hos MiniFinans

 • Du er 21 år og myndig
 • Du har dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du har en aktiv e-mailadresse
 • Du har en NemKonto
 • Du er IKKE registreret i RKI eller Debitor
 • Du er IKKE over 70 år

Overholder du disse simple krav, så kan du allerede få glæde af et lån på 6.000 kr. i dag.

 

Lån 6000 kroner uden at stille sikkerhed

Som sagt skal du ikke stille sikkerhed, når du låner penge hos os. Det er ellers standardprocedure hos de fleste banklån, men det gælder ikke ved online lån. Det betyder også, at renterne ved online minilån er højere, end ved banklån, da risikoen er større for kreditor. Du kan altid regne med, at du får fair og lave renter hos MiniFinans, så du kan låne 6.000 kr., uden at du ruineres samtidig.

 

Lån 6000 kroner – Lånegaranti hos MiniFinans

Såfremt vi ikke kan godkende dig til præcis det lån, som du har ansøgt om, så kan det være, at vi godkender dig til et mindre beløb. Når vi kreditvurderer dig, så er det på baggrund af din indkomst, offentlige betalinger og andre faste udgifter. Det gør vi for at sikre os, at du kan tilbagebetale lånet, indenfor den givende frist. Bliver du ikke godkendt, kan det være, at du får tilbudt et lavere beløb.

 

Lån 6000 kroner – Kan jeg låne penge hos MiniFinans med RKI?

RKI er et register over dårlige betalere, og hvis du er registreret i denne, så har du desværre ingen mulighed for at låne penge hos MiniFinans. Det gælder også lån på 6.000 kr.. Vi anbefaler, at du søger professionel hjælp for at komme ud af gælden, så du igen kan optage lån, der kan gøre hverdagen nemmere.