Lån 5000 kr hos MiniFinans ▷ Nemt, hurtigt og sikkert! ✓
Existing Users Log In
   

Lån 5000 kr

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Hvad kan du få for 5000 kr.? Lån 5000 kr. i dag

Lån 5000 kr til det du drømmer om! Du går måske i frokostpausen og drømmer om en uge i solen, langt væk fra alt hverdagens stress. Måske leder du efter en ferie på din gamle computer og bliver mindet om at den trænger til udskiftning. Du bruger mobilen i stedet, men bliver fanget af et godt tilbud på en ny smartphone du hellere vil have. Du drømmer videre mens du sætter dit tøj til vask og tænker at det er tid til nye klude. Pludselig stopper vaskemaskinen – den er i stykker. Der er efterhånden mange ting i dit hjem der trænger til fornyelse. Ja, der er adskillige ting man kan bruge 5000 kr. på, hvad enten det er af lyst eller nød.

Men hvor får man 5000 kr. fra når står og mangler det og der er lang tid til den første?

 

Lån 5000 kr. hos MiniFinans

Hvad hvis vi fortalte dig at vi kunne gøre dine drømme til virkelighed? Hvad hvis vi fortalte dig at du kunne slippe for alt det besvær der følger med at tage et lån?

Vi låner små beløb ud til hverdagsforbrug og lidt luksus til dem der lige står og mangler det sidste der skal til. Lån 5000 kr. hos os, og få dem ind på kontoen i løbet af et par dage!

 

Nemt, hurtigt og sikkert!

Vi sætter en ære i at lave alting så nemt, hurtigt og sikkert som det overhovedet kan blive. Vi synes nemlig ikke at tingene skal gøres ligeså besværlige som hvis du skal ned i banken. En anden ting vi ikke blander os i er hvad dine penge skal bruges til – det er dine penge!

 

Hvor nemt er det?

Så nemt som det kan blive! Med et par klik kan du sende en ansøgning for minilån afsted til os. Alt vi skal bruge fra dig er nogle få oplysninger omkring din økonomiske situation og hvordan vi kan tage kontakt. Det bedste af det hele er at du ikke behøver stille nogen som helst sikkerhed for dit lån med os!

 

Hvor hurtigt er det?

Når vi har din ansøgning tager det kun vores system få sekunder inden du har svaret i din indbakke. Derefter skal du blot vente et par dage, og så står pengene inde på din konto klar til brug! Slut med lange møder med din rådgiver og sortering af diverse papirarbejde nede i banken – det er nye tider.

 

Hvor sikkert er det?

Vi har sikkerheden i fokus! MiniFinans er en sikker dansk låneudbyder der samarbejder med NemID. Det betyder at du bruger den samme digitale signatur med os som du gør med SKAT, Borger og netbank. Langt de fleste udbydere af online lån benytter sig af NemID netop fordi det er noget af det sikreste.

 

Hvad er kravene for at få at kunne låne 5000 kr.?

Som nævnt skal du have lånt hos MiniFinans mindst én gang før for at kunne låne over 4000 kr. Derudover er det et krav at du er fyldt 21 og ikke er i Ribers (RKI) eller nogle andre skyldnerregistre. Du skal også have bopæl i Danmark, have et dansk mobilnummer vi kan nå dig på, samt en e-mailadresse. Har du allerede et aktivt lån hos os kan du ikke tage et nyt lån før det første er betalt af. Dette gælder også hvis du har et aktivt lån hos vores søsterselskab Kassekreditten.dk.

 

Hvordan sker afbetaling?

Når du ansøger om lån hos os vælger du lånebeløb og en løbeperiode på 5-30 dage. Efter den valgte løbetid er ovre skal lånet betales tilbage, men du er velkommen til at betale det af før. Du kan betale af ad flere veje. Der er først og fremmest mulighed for automatisk afbetaling fra din MiniFinans profil. Der er selvfølgelig dem der foretrækker deres egen netbank, og det skal du også bare gøre hvis det passer bedre.

 

Hvad hvis afbetalingen bliver et problem?

Hvis du alligevel ikke kan indfri dit lån hos os indenfor den aftalte periode, kan du forlænge den. Løbetiden kan forlænges med 7, 14 eller 30 dage alt efter hvor lang tid du skal bruge. Bare husk at der tilkommer et gebyr for at forlænge løbetiden da det kræver mere administration fra vores side. Er den helt gal og det heller ikke hjælper med at forlænge løbetiden, så ring til vores kundeservice hurtigst muligt. Det er aldrig så galt at vi ikke kan finde ud af en løsning sammen – det værste er at vente!

 

Værd at huske på

Der er mange ting man skal overveje før man ansøger om lån, hvad enten der er online eller i banken. Det første spørgsmål man skal stille sig selv er om det nu er nødvendigt at tage et lån. Netop fordi det er utroligt nemt at få et lån online bliver mange fristede over evne og glemmer konsekvenserne. Skal du alligevel låne så tænk grundigt over det præcise beløb du behøver, så du ikke låner for meget.

Det siger sig selv at man skal være i stand til at betale det tilbage som man har lånt. Derfor er det en god ide at lave et nøjagtigt budget over ens indkomst og udgifter. Manger er tit optimistiske når de lægger budget, og får sig derfor en grim overraskelse i slutningen af måneden. Et godt råd for at undgå den situation er at lave en ’buffer’ – altså en lille reserve hvis tingene går galt. Vores kundeservice står klar ved telefonen.

 

Lån 5000 kr. hos topanmeldt låneudbyder

Vi er en topanmeldt låneudbyder på sider som Trustpilot – og det er der gode grunde til! ”Hurtig betjening”, ”god kundeservice” og ”kvikt og nemt” er nogle af de ting vores glade kunder ofte skriver. Derfor ved du at du ikke er alene om at vælge MiniFinans som din låneudbyder – danskerne elsker os!

 

Få penge på din konto allerede i dag!

Der er mange ting du kunne bruge 5000 kr. til, og der er få grunde til at vente på dem! Tag et kig på vores låneberegner i dag og se om du ikke kan få de 5000 kr. du mangler.

Hvis du er helt klar til at tage dit lån på 5000 kr i dag, så skynd dig direkte til vores ansøgningsskema her, og få penge på din konto allerede i morgen!