Lån 3.000 kr.

Lån 3.000 kr. nu

Med et lån på 3.000 kr. får du et fint beløb, som samtidig er nemt at betale tilbage. Et beløb på 3.000 kroner kan strække sig til meget, og det er det billigste omkostningsfokuseret lån, som du kan få hos MiniFinans. Låner du meget mere end 3.000 kr., kan det blive sværere for dig at få betalt lånet tilbage. Et lån i denne størrelse, passer perfekt til sidst på måneden, hvor der er ved at være lavvande på kontoen.

Hurtig udbetaling

Vi prioriterer udbetalingen rigtig højt. Så snart vi får din låneansøgning, vil du få besked vedrørende dine lånemuligheder maksimum et par minutter efter. Når du så har accepteret lånet vil de være på din NemKonto hurtigst muligt.

SMS lån på 3.000 kr.

SMS lån er egentlig et levn fra dengang, man ikke havde smartphones med internet-browsers. I dag kan du nemt og hurtigt gennemgå vores låneansøgning via din mobiltelefon, men der er dog stadig mange der efterspørger SMS lån, da de ikke er bevidste om denne nye teknologi, der gør det muligt at ansøge over hjemmesiden.

Lav rente = billigt lån

Vi tilbyder en lav og konkurrencedygtig rente på alle vores lån. Hvis du gerne vil have det billigste lån på 3.000 kr., skal du sørge for at vælge en så kort låneperiode som muligt. Det skyldes at vores risici ved at låne penge ud, er formindsket mest muligt ved små hurtige lån.

Minimal sikkerhed og dokumentation

Du skal ikke være skræmt af de høje beløb, som man kan låne hos os. Selvom at du ikke har mulighed for at stille så stor en sikkerhed for lånet, vil vi gerne hjælpe dig med din økonomiske situation. En måde vi stiller sikkerhed på er dog, at vi gør brug af din e-SKAT til at regne ud hvor meget der ville være ansvarligt at låne ud til dig.

Lån 3.000 kr. som 21-årig

Er du under 21 år, kan du desværre ikke låne penge hos os. Det skyldes, at vi ikke mener at det er ansvarligt at låne penge til så unge mennesker. Ydermere har vi desværre haft dårlige oplevelser med at denne aldersgruppe har svært ved at betale tilbage, og vi vil selvfølgelig helst undgå at låne penge ud til folk, hvor vi bliver nødt til at opkræve gebyrer, fordi der ikke betales retsmæssigt.

Sammenlign ÅOP

Hvis du vil sammenligne vores lån med andre, bør du kigge på ÅOP. Du skal dog samtidig være opmærksom på, at den ved øjekast godt kan se ret høj ud, når det er så relativt et lille beløb der lånes, samtidig med at låneperioden er max 12 måneder. Hvis du synes det er nemmere at sammenligne på samlede låneomkostninger, er dette selvfølgelig også en mulighed.

Kviklån vs banklån

Når du skal låne mindre beløb som fx 3.000 kr., vil et kviklån være en lang bedre løsning, end et banklån. Hvis du tropper op i banken og beder om et lån på 3.000 kr., vil de højst sandsynligt ikke engang snakke med dig. Bankerne lever af, at låne store beløb ud, mens du ved mindre beløb som 3.000 kr. bør vælge sådan nogle som os.

Vi blander os ikke

Hvis du skulle få succes med et møde i banken, kan du være sikker på, at de vil vide, hvad pengene skal gå til. Det blander vi os heldigvis ikke i. Uanset om du har brug for 3.000 kr. til seriøse formål, som de sidste penge til indskud af lejlighed eller mere sjove formål, som lidt forkælelse sidst på måneden, er du velkommen hos os.

Lån mere end 3.000 kr.

Har du brug for mere end 3.000 kr. er dette også en mulighed hos os. Du kan låne alt fra 3.000 til 20.000 kr. Du vil derfor til en vis grad selv kunne bestemme, hvor meget du ønsker at låne. Vi anbefaler at du kun låner de penge som du har brug for, men nogle gange er 3.000 kr. bare ikke nok.

Er du registreret i RKI?

Hvis du er registreret i RKI, tilbyder vi desværre ikke et lån til dig. Selvom et lån på 2.000 kr. ikke er et skyhøjt beløb, vil det sjældent være en god idé at låne penge ud til folk der er registreret i RKI – for både os og låntager. Står man i RKI, er det typisk fordi, man allerede har flere misligholdte lån.