Lån 11.000 kroner sikkert og nemt

Hos MiniFinans har du mulighed for at optage et lån til alle de drømme, som du måtte gå rundt med. Vi er måske et af Danmarks bedste låneudbydere, og hvis du fortsætter med at læse, så finder du ud af, hvilke områder vi excellerer på. Hvornår har du sidst haft lyst til at spendere 11.000 kr. på dig selv? Det er ikke ofte, at vi får denne mulighed, da hverdagen ikke har nok timer til, at vi altid kan gøre, hvad vi vil. Derudover er det også de færreste, der har den økonomiske kapacitet til at swipe kreditkortet for 11.000 kr. uden nogen langsigtet plan.

 

Lån fra 3.000 til 20.000 kroner hos MiniFinans

Hos MiniFinans kan du låne 11.000 kr. til alt det, du går og drømmer om, og du bestemmer helt selv, hvornår du vil betale tilbage. Dog skal det være indenfor 1 – 12 måneder. Har du derfor en stor uforudset udgift eller et spontant forbrugsbehov, så får du de bedste lånevilkår hos MiniFinans. Vi arbejder særdeles hårdt for, at du kan låne sikkert og med stor glæde.

Et lån skal komme dig til gode, og derfor fokuserer vi meget på, at du har så frie tøjler som muligt, når det kommer til minilån. Det inkluderer fleksible tilbagebetalingsperioder, forskellige lånebeløb og en kvalitetsrig kundeservice. Vi er indforstået med, at det kan være svært for en førstegangslåner at optage et lån online. Derfor går vi meget langt, for at du føler dig så tryg som muligt. Hos MiniFinans er du sikret overskuelighed, overblik og aftaler, der er til at stole på. Gør din hverdag lidt sødere, og ansøg i dag. Få pengene på ingen tid.

 

Lån 11.000 kroner – Hvorfor er MiniFinans?

Der er mange grunde til, at vi er Danmarks måske bedste låneudbyder. Du forbinder måske et lån med det klassiske banklån. Det er der mange, der gør. Selvom man oftest får en bedre rente hos bankerne, så tilbyder online lånevirksomheder en række andre fordele, som kommer forbrugeren til gode. Vi spørger fx ikke ind til, hvad du skal bruge pengene til, og vi beder dig heller ikke om at stille sikkerhed i form af noget værdifuldt, som du ejer. Faktisk kan du låne 11.000 kr. uden at rejse dig fra sofaen. Alt foregår online, og det tager ikke mere end et par minutter at sende ansøgningen afsted.

Fleksible låneperioder
Det kan godt tage lang tid at låne penge i en bank. Der skal holdes samtaler med rådgivere, og du skal kunne stille sikkerhed, før en aftale kommer i hus. Hos MiniFinans skal du blot tage stilling til, hvor lang til du ønsker at låne pengene i. Vi tilbyder låneperioder på 1 dag og op til 12 måneder, som du passende kan få til at ramme din lønningsdag, så lånet er nemmere at betale tilbage.

MiniFinans tilbyder de bedste minilån
Det virker også tosset at gå til banken for at spørge om et lån på ganske få tusinde kroner. Især hvis man skal bruge dem hurtigt. Hos os kan du låne mellem 3.000 – 20.000 kroner hurtigt og nemt. Det giver god mening, hvis man er tidspresset, og regningerne ophober sig i postkassen.

Hurtig låneproces
Vi kreditvurderer dig, så snart din ansøgning rammer vores bord. Så accepterer vi eller afviser lånet. Efterfølgende bekræfter du lånet, og pengene ryger til straksoverførsel til din konto og inden for få minutter har du pengene. Det er smart.

 

Lån 11.000 kroner – MiniFinans tilbyder sikre lån

Hos MiniFinans går vi meget op i kundesikkerhed. Det betyder, at vi arbejder benhårdt for, at du kan føle dig så tryg som mulig, når du låner hos os. Vi forstår vigtigheden i at håndtere og behandle personfølsomme oplysninger med omhu og respekt. Du skal gerne have en god oplevelse, når du låner 11.000 kr. hos os.

Det er blandt andet også derfor, at vi kræver, at du underskriver dine lån med NemID, eftersom dette er den bedste måde, hvorpå vi kan sikre os, at du er dig. Det skal gerne være sådan, at der ikke er nogle, der kan optage et lån i dit navn. NemID er dit helt eget personlige adgangskort til mange digitale ydelser indenfor det offentlige og private, så du kan derfor være helt tryg, når du låner hos MiniFinans.

 

Lån 11.000 kroner og få hurtig udbetaling

Vi ved godt, at du har brug for pengene hurtigt. Faktisk har de fleste, som låner hos os, brug for en udbetaling, så de kan komme videre med deres økonomi. Ansøger du derfor i dag, får du pengene inden for få minutter, så du kan få afbetalt regningen inden tidsfristen udløber eller få købt den forbrugsgode, som du har gået og kigget på så længe.

 

Lån 11.000 kroner – Sådan ansøger du

Et af grundende til, at online lån er blevet en så populær lånemetode blandt den danske befolkning er, at det er utrolig nemt og smertefrit at ansøge om et lån. Det eneste, som du skal bruge, er en computer, en internetforbindelse og så dit NemID. Sådan låner du os 11.000 kr. hos MiniFinans.

Den overskuelige låneproces:

 1. Opret en MiniFinans-profil på vores hjemmeside.
 2. Vælg lånebeløb og låneperiode. Vær’ opmærksom på, at du som førstegangslåner kun kan lån op til 4.000 kr.
 3. Ansøg om lånet, udfyld nødvendige oplysninger og underskriv med NemID.
 4. Bekræft lånet via din profil.
 5. Pengene sendes til udbetaling, såfremt vi har godkendt dig til lånet.

Via din MiniFinans-profil har du overblik over dine lån og alle de ting, der har med lånet at gøre.

 

Lån 11.000 kroner – Kan jeg optage et lån hos jer?

Ligesom hos andre online lånevirksomheder, så er der nogle kriterier, som du skal opfylde, før du kan låne penge. Det gælder også hos MiniFinans.

Du kan låne 11.000 kr. hos os, såfremt du opfylder følgende krav:

 • Du er 21 år og myndig
 • Du har dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du har en aktiv e-mailadresse
 • Du er ikke registeret i RKI
 • Du er ikke registeret i Debitorregistret
 • Du er ikke over 70 år

Overholder du disse krav? Så vil vi med glæde tilbyde dig et lån på 11.000 kr. hos MiniFinans.