Lån 10.000 kr.

Lån 10.000 med NemID

Når du låner 10.000 kr. hos os, benytter vi NemID som et led i låneansøgningen, så er vi sikre på, at vi har alle de rette oplysninger på dig. De oplysninger som vi får på dig, på baggrund af dit NemID bliver hverken lagret eller delt med andre partnere – vi bruger dem kun, så vi kan komme videre i låneprocessen, da vi dermed med 100 % sikkerhed ved hvem du er.

Lån 10.000 uden sikkerhed

Vi gør en stor dyd ud af, at kunne låne penge ud til de fleste. Selvom man ikke kan låne mange tusinde til et nyt hus, båd eller bil, kan man sagtens have brug for nogle flere penge. Den eneste sikkerhed vi har behov for at du stiller er, at du opfylder vores lånevilkår. Hvis du gør dette kan du frit låne 10.000 kr. eller et helt andet beløb.

Lån 10.000 som 21-årig

Er du over 21 år, kan du ansøge om et lån hos os. Du kan fx låne til studiebøger, uventede regninger, plastikoperationer eller noget helt fjerde. Vi blander os ikke i, hvad du bruger dine penge på. Vi gider ikke mange kedelige møder, men klarer det hele online på få minutter. Kort sagt er vi et meget nemt valg, uanset hvor gammel du er.

Lån 10.000 nu

Hos MiniFinans kan du låne 10.000 kr., uanset om du har lånt hos os før, eller om du ikke har. Du kan hos Minifinans låne imellem 3.000 og 20.000 kroner. Et beløb på 10.000 kr. kan være rigtigt godt til en rejse med familien, drømmecomputeren, en større regning på bilen eller lign.

Lån 10.000 med lav rente

Du behøves ikke at sammenligne os med andre låneudbydere, da vi med stor sandsyndlighed er det bedste valg. Grunden til at vi kan tilbyde så lav og effektiv en rente, er pga. den hurtige låneperiode. Uanset om du vælger en låneperiode på 1 dag eller 12 måneder, vil du få en langt lavere omkostninger, ift. hvis du strækker lånet til flere år.

Hos MiniFinans tilbyder vi ikke rentefrie lån. Hvis du gerne vil have en omkostning på dit lån, der er så lav som muligt, bør du vælge en så hurtig låneperiode, som du har mulighed for. Låner du 3.000 kr., og har en låneperiode på én måned, vil du altså få et billigere lån, ift. hvis du ville strække det ud til 12 måneder.

Fordele og ulemper

+ Mere luft i budgettet

+ Ikke mere underskud på kontoen

+ Du har råd til lige hvad du står og mangler

– Det koster renter

– Det er lånte penge

– Du skal betale pengene tilbage

Lån 10.000 online vs i banken

Det er utroligt nemt at låne 10.000 kr. hos os. Du gennemfører blot låneansøgningen øverst på siden, og så får du udbetalingen på din konto inden for få minutter. Hvis du derimod vil låne 10.000 kr. i banken, skal der typisk flere møder til, du skal forklare præcis hvad pengene skal bruges til, og ofte vil de slet ikke låne så “lavt” et beløb ud.

Er et lån det rigtige valg?

Selvom at det er nemt og billigt at få et lån hos os, koster det naturligvis stadig penge. Hvis det er sidst på måneden, og det er “sjov og spas” du skal bruge pengene på, er det bedre at vente lidt. Har du derimod fået en uventet regning på et stort beløb, kan det selvfølgelig være en ganske god mulighed at låne 10.000 kr.

Lån 10.000 trods RKI

Selvom vi kun kræver minimal sikkerhed, har vi valgt ikke at låne til folk der står i RKI. Det er uansvarligt for både dig og os, at låne penge, hvis man allerede har flere misligholdte lån. Nogle gange kan det godt betale sig at samle sine lån ét sted, men er du registreret i RKI, kan vi desværre ikke hjælpe dig

Fortrydelse af lån

Har du fortrudt dit lån, har du naturligvis 14 dages fuld returret, ligesom alle andre køb du foretager online. Vi anbefaler, at du kontakter os så hurtigt som muligt indenfor de 14 dage, hvis du ikke ønsker lånet alligevel. Vi skal i så fald have det samlede beløb tilbage, men uden renter eller andre gebyrer.