Kviklån

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er en hurtig måde at låne penge på. Med et kviklån behøver du ikke stille garanti, og du kan få pengene udbetalt få dage efter. Kviklån er til dig, der har brug for den nye lækre sofa, eller det nye store fladskærms-tv, eller til et frisk pust fra den travle hverdag. Hvad end du vælger at bruge pengene på, så kan et kviklån realisere dine drømme.

Man ser kviklån overalt i hverdagen. Kviklån er i alle størrelser og omfang. Der kan være de helt små ned til 500 kroner  i 5 dage, hvis du lige mangler lidt ekstra i slutningen af måneden, eller hvis du har brug for et større beløb kan MiniFinans tilbyde et lån op til 50.000 kr. med en løbende tilbagebetaling. Hos MiniFinans mener vi selv at vi har gjort kviklån så nemt og smertefrit som muligt.

Start din ansøgning her ➜➜➜

Oversigt over indhold:

Kviklån der passer til din økonomi

Såfremt du har brug for et kvik lån, der er skræddersyet til din økonomi, så er du kommet til det helt rigtige sted. MiniFinans er en online låneudbyder, der tilbyder en række af forskellige lån, der kommer dig og dine drømme til gode. Vi forstår, at der er følelsesmæssige risici forbundet med at optage lån online, og at det for mange mennesker kan føles som et stort skridt. Derfor går vi hos MiniFinans et ekstra skridt, for at du kan føle dig sikker. Med et kvik lån hos os får du ikke blot en hurtig udbetaling på din konto. Du får også et dansk lån med særdeles høj sikkerhed.

En af de helt store styrker ved online lån er, at der er så mange muligheder forbundet med, hvad du kan låne penge til. Hos os går der ikke ret lang tid fra ansøgningen til, at pengene er klar til at blive brugt. Hvilket du endda helt selv bestemmer forvaltningen af. Lyder det som noget, du kunne have stor gavn af? Så kan vi tilbyde trygge og fordelagtige lånerammer for dig, der ønsker at låne penge til at udleve dine drømme. Folk er forskellige, og derfor skal lånet også passe til netop din økonomi.

Få et simpelt kviklån hos Minifinans

At optage et kviklån er super simpelt. Du skal blot indtaste dit navn, CPR nummer og alder og så bliver du kreditvurderet med det samme. Når du har accepteret lånet går der ikke længe før pengene er udbetalt. MiniFinans udbetaler altid lånet så hurtigt som muligt.

Generelt er kravene til at modtage et kviklån minimale. Hos Minifinans skal du opfylde ganske få kriterier for at få bevilget dit kviklån. Du skal blot være fyldt 21 år, være bosiddende og have folkeregisteradresse i Danmark, ikke være registreret i RKI og kunne godkende din kviklånsaftale med NemID. Det synes vi selv her hos MiniFinans er fair krav til at kunne modtage et kviklån. Din kreditvurdering er gratis og uforpligtende, så du altid kan se hvor meget vi kan tilbyde dig.

Hvorfor tage et kviklån?

Et kviklån skal du tage hvis du har nogle drømme du gerne vil have realiseret. Går du eksempelvis med tankerne om at give dine børn den ekstra store fødselsdagsgave de har fortjent, eller give dig selv en forlænget weekendferie. Kviklån er til dig der gerne vil nyde livet i fulde åndedræt. Man kan kun blive positivt overrasket over hvor hurtigt man kan låne penge gennem et kviklån. Dette skyldes størrelsen på kviklån.

Fordelen ved kviklån er, at du får svar med det samme. Der er ikke den her venteperiode, hvor du venter på svar fra bankrådgiveren, ligesom du undgår den ubehagelige situation om at skulle spørge din bankrådgiver om et nyt lån, hvis denne tidligere har sagt nej. Med et kviklån hos MiniFinans kan du sidde behageligt i din sofa, udfylde låneformularen og få svaret på din låneansøgning med det samme. Når du har accepteret og underskrevet med dit NemID, så sender vi lånet til udbetaling.

Historien bag kviklån

Kviklånet er en afstikker af mikrofinansiering, hvor der udlånes mindre beløb. Det blev populariseret i udviklingslande hvor banker investerede små beløb i den lokale befolkning. Der var ikke nogen nedre grænse for lånet, eller hvor få penge de skulle have stående i banken. Dette gjorde at en hel del i små landsbyer kunne finansiere deres iværksætter projekter. Denne form for Kviklån har haft kæmpe effekt i udviklingslande, hvor i 2006 Nobels Fredspris blev uddelt til Grameen Bank og stifter Muhammad Yunus.

Dr Yunus - Kviklån                                                                             Muhammad Yunus

Det har siden konceptet begyndte, fået millioner ud af fattigdom i udviklingslande, ved at de har modtaget en startkapital til at drive deres egen virksomhed.

I begyndelsen i udviklingslandene var kviklånet kun forbeholdt for kvinder. Det gjorde de for at mindske kønsdiskriminationen, som var stor i udviklingslandende på det tidspunkt. Hverken økonomisk eller politisk rejsning kunne ske uden at kvinderne var med på lige fod. De kvinder der modtog lånet brugte det til at starte en lille forretning, og var meget ansvarsfulde overfor sig selv og dem der havde givet dem kviklånet. I løbet af kort tid var deres virksomhed etableret og de havde mulighed for at betale lånet tilbage, samt holde deres forretning kørende. Derved styrkede historiens form for kviklån landsbyøkonomien.

Senere, i starten af 2010’erne, kom den moderne form for kviklån. I Danmark betød det at man kunne låne flere tusind kroner fra sin sofa og næsten anonymt. Dette er den største forskel fra det oprindelige koncept, hvor det blev lånt ud af som fysiske penge. Den næste store forskel er hvad forbrugeren bruger kviklånet på. Oprindeligt var det til kvinderne der lavede små virksomheder. Nu bruges kviklån i højere grad til impulskøb, som eksempelvis elektronik, tøj, møbler eller fornøjelser, da det selvsagt også er svært at finansiere opstarten af en virksomhed i den vestlige verden for et kviklån – og der ofte er mere attraktive finansieringsformer for iværksættere end kviklån.

Undersøgelser har vist at kviklån i dag er mest populære blandt de 20-35 årige, og at kønsfordelingen er forholdsvis lige, dog med en lille overvægt af mænd.

Hvem er kviklån for?

Et kviklån fra MiniFinans er til dig der enten har et arbejde, eller er i mellem jobs, men mangler lidt ekstra til den fede ferie, eller den lækre middag med vennerne eller kæresten. Det kan også være for dig der er studerende, som skal købe nye bøger, står med en tandlægeregning, eller dine flybilletter netop nu er på tilbud, som du alligevel havde tænkt dig at købe om 14 dage.

Her er et kviklån også et godt alternativ. MiniFinans blander sig ikke i hvad du skal bruge lånet på, blot at du kan betale det tilbage. Kviklån er til dig der vil have det nemt. Der er ingen lange formularer og processer du skal igennem, og du skal ikke dokumentere din indtægt, hvilket typisk kaldes lån uden dokumentation. Du skal blot kunne opfylde kreditkravene hos MiniFinans for at få bevilliget et kviklån.

Få et kviklån nu og her

MiniFinans kviklån er en af de hurtigste måder at låne penge nu til dags. Derfor er kviklån til dig der står akut og mangler lidt ekstra til at få måneden til gå. Vores kviklån kan også betales ud med dag-til-dags varsel og uden ekstra omkostninger. Vi kan dog ikke anbefale du tager et kviklån, hvis du udelukkende lever på offentlige ydelser. Vi anbefaler også din primære indkomst er højere end det kviklån du tænker at tage, eller at du kan dokumentere at du har en anden indtægt på vej. Det kan eksempelvis være hvis du står til at få penge tilbage i SKAT eller venter på dine feriepenge.

I denne mellemliggende periode kan MiniFinans kviklån være et godt alternativ til dig, og du kan bruge det til at ”bridge” dine udgifter i kortere perioder.  MiniFinans anbefaler absolut ikke at du bruger det til permanent gældsætning, da denne form for lån vil blive en dyr måde at gøre det på. Kviklån fra MiniFinans er altså klart anbefalet til kortere perioder, som vi viser ved at tilbyde løbetid fra 1 dag og helt indtil du har betalt automatisk af. På denne måde behøver vi ikke tilbyde at forlænge dit kviklån i 7, 14 eller 30 dage, da vi er klar over at den indtægt man har regnet med, som skulle indfri kviklånet, pludselig kan blive udskudt eller forsvinde. Du sparer derfor de skjulte gebyrer og ubehagelige overraskelser væk hos MiniFinans.

Find det bedste kviklån for dig

Når du skal ud og låne penge, er det vigtigt at du stiller dig selv de rigtige spørgsmål. Kviklån er ikke for alle, men for nogle bestemte typer af udgifter. Hvor stort et lån har du brug for? Dét er selvfølgelig det mest centrale spørgsmål, og afgørende for hvilken type lån du skal søge.

Ligger beløbet under 50.000 kr. har du den første gode grund til at tage et kviklån. Er beløbet mellem 10.000  og 50.000, har du mulighed for at optage et MiniFinans kviklån, såfremt at du bliver godkendt af vores kreditvurdering. Er beløbet over 50.000 er et kviklån hos MiniFinans ikke noget for dig – og du skal derfor ikke have et kviklån. Du bør i stedet søge andre låneudbydere der kan tilbyde større lånebeløb og ikke har fokus på kviklån.  Disse slags lån er betydeligt forskelligt og løber ofte over flere måneder og år. Her låner du til en lavere rente, men betaler det tilbage over en længere periode.

Brug for et økonomisk indspark? 5 gode grunde til at vælge et kviklån

Et kviklån er for dig, der har brug for et økonomisk indspark på din konto. Lånetypen er perfekt, hvis du har et forbrugsbehov, som du gerne vil have realiseret indenfor den nærmeste fremtid. Jovist, kan du sagtens gå til banken, men det er blot forbundet med ventetider, samtaler og krav om at stille sikkerhed. Det er ikke altid, at man har tid til det, når livet skal nydes i fulde drag. MiniFinans tilbyder kviklån, der er hurtige, nemme og alsidige.

5 grunde til at vælge kviklån:

  1. Ansøgningsproceduren er brugervenlig og hurtigt overstået
  2. Du stiller ikke sikkerhed for dine lån
  3. Høj sikkerhed på lån hos MiniFinans
  4. Alsidige lånebeløb
  5. Ansøgning, godkendelse og udbetaling af penge – alt sammen hjemme fra sofaen

Hvor lang tid har du brug for pengene?

Det er ingen hemmelig at kviklån ikke er det billigste lån på markedet, hvorfor lånet er bedst, hvis det benyttes i kortere perioder. Hvis du har behov for pengene lige nu og her, har du den næste gode grund til at optage et kviklån hos MiniFinans. Det er præcis her kviklånet fra MiniFinans kommer til sin ret og med fordel kan benyttes.

Vi har for nyligt ændret betingelserne for vores kviklån, så du kan have det i længere tid, som et løbende lån. Det koster dig derfor ikke mere i gebyrer, hvis du har behov for pengene i mere end 365 dage. Det kræver ikke længere at du forlænger kviklånet med 30 dage og derved betaler den ekstra omkostning der er forbundet med det. Nu kan du selv styre hvornår du vil indfri dit kviklån hos os.

Kan du betale lånet tilbage på én gang?

En helt central pointe ved det nye MiniFinans kviklån er, at renterne tilbagebetales én gang om måneden, men kan indfries når som helst. Det er derfor ændret til at foregå på dine behov. Såfremt du alligevel ikke kan betale dit kviklån tilbage rettidigt, kan det have stor indflydelse på de ekstra omkostninger på lånet. Renterne der påløber kviklånet efterfølgende er ganske vist noget lavere, men der sker desværre ofte dét, at tilbagebetalingen går så meget over forfald, at der bliver tilskrevet både rykkergebyrer og inkassogebyrer, hvilket kan gøre et simpelt kviklån til en meget dyr fornøjelse. Hos MiniFinans gør vi derfor meget ud af, at informere brugerne om fordele og ulemper ved kviklån.

Har du allerede svaret ja til de 3 ovenstående spørgsmål, så er et MiniFinans kviklån helt sikkert det rigtige lån for dig.  Selvfølgelig forudsat at du har overvejet en ekstra gang om du overhovedet har behov for et kviklån i første omgang.

Aldersgrænse på kviklån hos MiniFinans

Det er et bredt segment af den danske befolkning der tager kviklån, og hvad de tager det til stiller vi ikke spørgsmål ved. De fleste kviklån kan optages helt ned til 19 år, men mange har omvendt også en høj aldersgrænse på 25 år. Dette skyldes de unge har en højere risiko når de optager et kviklån, da de ofte kun er på SU og intet job har. Hos MiniFinans er vores aldersgrænse sat til 21 år, da vi mener at det er en ansvarlig alder at kunne optage et kviklån i. Som 18-årig kan man ikke altid gennemskue konsekvenserne ved at optage et kviklån, og derfor vil de fleste låneudbydere forlange at du ar minimum 21 år. Vi kan dog ikke anbefale du optager et kviklån hvis du udelukket er på offentlige ydelser, så som folkepension.

Kviklån og NemID

NemID bruges i dag til størstedelen af kviklån, til at underskrive låneaftalen med, hvilket også er tilfældet for MiniFinans kviklån. Den er med til at to-trins identificere låntageren, så vi er sikre på at det er den rigtige person, der modtager lånet. Det gavner også lånetager, da vedkommende ikke skal ned i banken og underskrive et fysisk dokument. Alt dette klares nu online og med NemID. At underskive dit kviklån med dit NemID er for din sikkerhed og bekvemmelighed.

Sådan virker et kviklån hos os

Hvis du er positivt overrasket over fordelene ved et kvik lån, så er næste skridt i ligningen at finde ud af, hvordan du får fat på et. Hos MiniFinans er det særdeles nemt og kræver ikke mere end 5 steps, før du modtager pengene på din konto.

1.Du vælger omfanget af lånet
Her hos MiniFinans stræber vi efter, at gøre det så let for dig at låne som muligt. Derfor vælger du blot beløb og løbetid via de praktiske ”slidere” på vores hjemmeside, efter du har oprettet dig som bruger hos MiniFinans. Hos os kan du låne mellem 10.000 og 50.000 kroner med en låneperiode som er løbende. 

2.Du udfylder formalia
Alt foregår elektronisk, når du udfylder oplysninger og underskriver låneaftalerne med NemID. Det er både let, men også en sikkerhedsmæssig fordel. Vi kontrollerer her dine oplysninger og eventuelt godkender dig.

 3.Kreditvurdering
Vi laver en hurtig og gratis kreditvurdering af dig, ud fra de oplysninger vi henter omkring dig via e-SKAT.

4. Godkendelse
Når vi har lavet en kreditvurdering af dig, kan du se hvad vi kan tilbyde dig af lån. Er du interesseret i lånet, skal underskrive lånekontrakten med dit NemID.

5. Pengene går ind på din konto
Vi sender pengene til udbetaling, så snart du har godkendt lånet. Inden for få minutter vil du kunne se pengene på din konto, dette sker via vores straksoverførsel.

Kviklån og Årlig Omkostning i Procent (ÅOP)

En ting at ligge mærke til, er den årlige omkostning i procent. Denne er markant højere på kviklån, men ÅOP ikke er udtænkt med kviklån i tankerne. Når man tænker på at tage et kviklån med en løbetid på f.eks. under 60 dage, så vil den årlige omkostning i procent være markant højere end ved almindelige lån der har en løbetid på et år eller længere.

Den årlige omkostning i procent er ikke udtænkt til at skulle sammenligne kviklån, eller lån der generelt har en løbetid kortere end 1 år. Det skyldes at den akkumulerer renten ud fra debitorrenten, som er den faste rentesats man betaler på et kviklån. Derfor vil ÅOP altid være markant højere på et kviklån og misvisende for den reelle årlige omkostning. De faktiske låneomkostninger i kroner og øre, kan derfor være lavere ved et kviklån, hvis man kun har behov for pengene i kortere tid. Derfor anbefaler vi hos MiniFinans, kun at optage et MiniFinans kviklån hvis du har behov for pengene i en kort periode.

Hvad koster et kviklån?

Et kviklån har typisk en højere rente og omkostning end et traditionelt banklån, hvilket medfører at de årlige omkostninger i procent er væsentlig højere end banklån. Dette skyldes de ekstra omkostninger ved kviklån i form af ekstra kundeservice og administration. Lånetiden kan være helt ned på 5 dage, hvilket giver mange transaktioner og meget administration. Historikken viser også at kviklån er sværere at inddrive end banklån, og at en stor del af kviklån bliver misligholdt, forlænget eller ender hos inkasso. Alt dette er med til at drive renten på kviklån op, hvilket afspejles i administrationsomkostningerne og risikoen i at udbyde kviklån.

Overtræk eller kviklån?

På trods af at omkostningen er højere på et MiniFinans kviklån, vil det på kort sigt være billigere at tage et kviklån, end for eksempel ved at overtrække sin konto. Mange bruger et kviklån fra MiniFinans som en kredit, så de selv kan vælge fra eller til. Fordelen ved kviklån er også, at du ikke skal tale med din bankrådgiver og du risikerer ikke at miste dit kreditkort, hvis du overtrækker din lønkonto. MiniFinans kviklån skal selvfølgelig bruges med omtanke – og man bør generelt ikke optage kviklån, medmindre man ikke har et billigere alternativ.

Det er helt gratis at modtage et kviklånstilbud fra MiniFinans. Når du søger om et kviklån bliver du oplyst om hvor stort lånebeløbet er, hvor høj renten er og hvornår det skal udbetales. Efter du er blevet kreditvurderet af MiniFinans, vil du modtage dit kviklånstilbud med det samme til at godkende. Så snart du har godkendt dit kviklånstilbud fra din MiniFinans-profil bliver dit kviklån sendt til udbetaling som straksoverførsel.

Hvornår bliver kviklånet udbetalt?

Hos Minifinans gør vi hvad vi kan for udbetale dit lån hurtigst muligt. Vi stræber efter straksoverførsel, men eftersom det er banken der er herre over hvor hurtigt det kan gå, må vi desværre sige hurtigst muligt.

Hvad siger loven om kviklån?

I Danmark har vi aftalefrihed. Det vil sige at private og virksomheder frit kan indgå kviklån som de ønsker. Her har forbrugeren selv ansvar for at træffe et velovervejet valg, når vedkommende ønsker et kviklån. MiniFinans har ansvar i at udøve ansvarlig långivning, når vi udbyder kviklån. Hertil er man også forpligtet til, via kreditaftaleloven, at vurdere potentielle låntager. Her vil flere kviklån kræve du ikke er noteret i Debitor registeret eller RKI, samt at du kan underskrive din kviklånsaftale med dit personlige NemID. Generelt er det sådan, at desto højere beløbet er, desto større risici er der for låneudbyderen, og der kan derfor stilles flere kreditscoring krav. Hos MiniFinans kan man låne op til 50.000 kr. Ved alle lån skal du give os adgang til din e-SKAT, så vi har en reel mulighed for at vurdere din betalingsevne. Det skyldes at vi vil være sikre på, at du har mulighed for at kunne betale dit kviklån tilbage, ligesom vi ønsker at yde forsvarlig långivning.

Kredittype er hvilket type lån man ønsker at oprette. Her er der flere forskellige, alt afhængig af hvad der stilles af sikkerhed og hvad pengene skal finansiere. Hos os kan du f.eks. låne penge uden at stille sikkerhed. Eksempelvis er et realkreditlån beregnet til køb af fast ejendom. Der er billån til finansiering af bilkøb. Samme for disse typer lån er, at låntager stiller genstanden i pant. Dette betyder også, at hvis låntager ikke kan betale lånet, eller de månedlige afdrag, så kan låneudbyder kræve genstanden tvangssolgt.

De lån som vi ser på i denne artikel omhandler kviklån. Denne type lån er karakteristiske ved at man ikke skal stille noget sikkerhed, eller stille dét i pant, som man erhverver. Det samlede kreditbeløb skal tydeligt markeres. Der kan være mange beløb markeret, når man er ved at optage et kviklån. Her anbefaler vi forbrugeren at være sikker på sit kviklåns størrelse.

Betingelserne som skal oplyses når man optager et kviklån er følgende: Ens løbetid er som sagt løbende, det vil sige at du kan betale lånet af når du vil. Når man tager et kviklån hos MiniFinans, skal renterne betales én gang om måneden, men hele lånet kan tilbagebetales fra dag til dag. Ønsker du at dele dine betalinger op i flere mindre bidder, beder vi dig kontakte vores kundeservice for at få den bedste service.

Markedet for kviklån har været i stor vækst over det sidste årti, og flere ender desværre med ikke at kunne betale deres kviklån tilbage. Derfor har både Forbrugerombudsmanden, samt Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen været med til at regulere det. Dette er gjort for at beskytte forbrugeren, eftersom mange der optager kviklån enten unødigt forlænger dem, misligholder dem, eller i sidste ende bliver videresendt til inkasso. Hos MiniFinans synes vi at det er positivt, at forbrugeren bliver tænkt på af disse overordnede styrelser.

Ulemper ved kviklån

Som ved alle andre ting, er der selvfølgelig også ulemper ved kviklån. Kviklån er til for at dække de kortsigtede udgifter, og altså ikke til permanent gældssætning. Så inden du tager et kviklån, vil vi anbefale at du spørger dig selv, om det ikke kan vente til den første. Hvis det ikke kan, er MiniFinans kviklån et godt valg til dig.

Hos MiniFinans anbefaler vi kraftigt, at man ikke unødvendigt optager et kviklån, for at betale et andet ud. Denne idé kan godt virke som en hurtig løsning, men vi vil altid anbefale, at man betaler et kviklån ud, inden man tager det næste kviklån. Denne type lån gør det for dyrt og for hurtigt, at omlægge sin økonomi ved at tage kviklån, for at betale anden gæld af. Renterne vil på et tidspunkt indhente dig, og du vil stå med meget større problemer end du gjorde, da du havde det første kviklån.

Hvem står bag MiniFinans kviklån?

Personalet bagved MiniFinans kviklån er en række danske investorer og iværksættere, der har ønsket at lave et kviklån der lever op til alle regler, og er et godt valg for forbrugeren. Forbrugeren bliver kreditvurderet, og kort tid efter kan kviklånet være klart. Det der arbejdes på, er bekvemmelighed og nemhed. Når du optager et kviklån, kan det være helt ned til kun at du ikke er noteret i RKI eller andet debitor register. Hos MiniFinans skal du desuden give adgang til e-SKAT, som du kan godkende simpelt med dit NemID. Vores kreditmodel gennemgår dine lønsedler samt andre statistiske oplysninger, og bestemmer om dit kviklån bliver godkendt. Du kan ser mere om os her.

Hvad er det bedste kviklån for dig?

Der er efterhånden rigtig mange låneudbydere på det danske marked. Når det kommer til kviklån, så er det vigtigt at du har din plan med i baghovedet, når du sammenligner priser. Minifinans.dk er anbefalet af rigtig mange sammenligningssider, der sammenligner danske kviklån, og det er ikke kun prisen der gør det. Kundeservice og populariteten tæller bestemt også med. Hvis du er fast besluttet på at sammenligne ÅOP for de forskellige lånetilbud, så husk på at der er stor forskel på hvor længe du vil låne og hvor meget du ønsker. Et kviklån med en lavere ÅOP kan f.eks. være dyrere hvis du har det i længere tid.

Hjælp til kviklån

Hvis du har spørgsmål omkring kviklån, så er du altid velkommen til at kontakte os hos MiniFinans. Det er vigtig at dine forventninger bliver afstemt inden du optager et lån. Du kan også søge hjælp i form af venner, familie eller økonomi-specialister. Sidstnævnte vil kunne hjælpe med at finde det bedste kviklån, eller anbefale et bedre alternativ.

Gode råd til kviklån

Vi vil her kombinere nogle gode råd, så din oplevelse med quicklån bliver så god som muligt. Først og fremmest skal man være opmærksom på sin egen impulsivitet. Man skal også overveje om det man har tænkt sig at købe, ikke kan vente til den første. Hvis det er et godt tilbud, så kan man sagtens tage et kviklån for at få tilbuddet inden det løber ud.

Vi kan ikke anbefale at man tager et kviklån, for at betale et andet lån ud, dette vil kun medføre en nedadgående spiral. Hvor det i sidste ende kan ende med, at man låner, blot for at betale renter af på sine andre kviklån. Er man havnet i denne situation, kan vi kun anbefale at få fat i økonomisk rådgivning. Vi kan heller ikke anbefale at man låner mere end husstandens indtægt er om måneden.

Tilbagebetalingstiden hos et lån ved MiniFinans

Hos MiniFinans kan du optage et lån med en tilbagebetalingsperiode som er løbende. Det synes vi, er utrolig fleksibelt. Den alsidige tilbagebetalingsperiode betyder, at du har muligheden for at tilpasse lånet efter din indkomst og økonomi.

Såfremt du får flere penge mellem hænderne, end du før havde regnet med, så kan du hos MiniFinans betale tilbage, når som helst. Som udgangspunkt er vores lån egnet til, at du betaler hele beløbet plus omkostninger tilbage på én gang, men det er også muligt at afdrage i en periode. Hvis du har spørgsmål angående dit lån, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundecenter på kontakt@minifinans.dk eller 71 71 88 88. Kundecenteret har åbent hverdage 9-17.

 

Lånevilkår hos MiniFinans

Et kviklån hos MiniFinans er let at tilkomme, såfremt du opfylder nogle helt specifikke lånekrav. Disse krav er gældende for, at du kan låne penge hos os, men det er også typiske krav, som du vil opleve andetsteds.

Dette skal du opfylde, hvis du ønsker at låne penge hos MiniFinans:

check-ic  Du er 21 år og myndig

check-ic  Du har dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse

check-ic  Har en aktiv e-mailadresse og en NemKonto

check-ic  Du er IKKE registreret i RKI Experian eller Debitorregistret

check-ic  Du er IKKE over 70 år

Vi anbefaler på det kraftigste, at du søger professionelt hjælp til at rode bod på din økonomiske situation, hvis du er registreret som dårlig betaler. Du bør i den forbindelse aldrig optage et lån for at indfri et andet.