KVIKLÅN ▷ Vi har det bedste kviklån til dig → Hurtig udbetaling (2018)
Logge Ind
   

Kviklån

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Kviklån hos Minifinans er en hurtig og sikker måde at låne penge på. Du har kort og godt pengene på din konto 

Hvad er et kviklån:

Et kviklån er en hurtig måde at låne penge på. Med et kviklån behøver du ikke stille garanti, og du kan få pengene udbetalt få dage efter. Kviklån er til dig, der har brug for den nye lækre sofa, eller det nye store fladskærms-tv, eller til et frisk pust fra den travle hverdag. Hvad end du vælger at bruge pengene på, så kan et kviklån realisere dine drømme. Man ser kviklån overalt i hverdagen. Kviklån er i alle størrelser og omfang.  Der kan være de helt små ned til 500kr i 5 dage, hvis du lige mangler lidt ekstra i slutningen af måneden, eller hvis du har brug for et større beløb kan MiniFinans tilbyde et lån op til 12.000 kr. i 30 dage.  Hos MiniFinans mener vi selv at vi har gjort kviklån så nemt og smertefrit som muligt.

At optage et kviklån er super simpelt. Du skal blot indtaste dit navn, CPR nummer og alder også bliver du kreditvurderet med det samme. Når du har accepteret lånet vil der være en 48 timers vente periode. Når denne er omme så kan du bekræfte lånet. Herefter vil MiniFinans udbetale lånet snarest muligt.

Generelt er kravene til at modtage et kviklån minimale. Hos Minifinans skal du opfylde ganske få kriterier for at få bevilget dit kviklån. Du skal blot være fyldt 21 år, være bosiddende og have folkeregisteradresse i Danmark, ikke være registreret i RKI og kunne godkende din kviklånsaftale med NemID. Det synes vi selv her hos MiniFinans er fair krav til at kunne modtage et kviklån.

 

Hvorfor tage et Kviklån:

Kviklån - hurtigt og nemt hos Minifinans.dkEt kviklån skal du tage hvis du har nogle drømme du gerne vil have realiseret. Går du eksempelvis med tankerne om at give dine børn den ekstra store fødselsdagsgave de har fortjent, eller give dig selv en forlænget weekends ferie. Kviklån er til dig der gerne vil nyde livet i fulde åndedræt. Man kan kun blive positivt overrasket over hvor hurtigt man kan låne penge gennem et kviklån. Dette skyldes størrelsen på kviklån.

Fordelen ved kviklån er at du får svar med det samme. Der er ikke den her venteperiode hvor du venter på svar fra bankrådgiveren, ligesom du undgår den ubehagelige situation om at skulle spørge din bankrådgiver om et nyt lån, hvis denne tidligere har sagt nej. Med et kviklån hos MiniFinans kan du sidde behageligt i din sofa, udfylde låneformularen og få svaret på din låneansøgning med det samme. Du skal blot dobbeltbekræfte dit kviklån efter 48 timer – og så sender vi lånet til udbetaling.

 

Historien bag Kviklån:

Kviklånet er en afstikker af mikrofinansiering  hvor der udlånes mindre beløb. Det blev populariseret i udviklingslande hvor banker investerede små beløb i den lokale befolkning. Der var ikke nogen nedre grænse for lånet, eller hvor få penge de skulle have stående i banken. Dette gjorde at en hel del i små landsbyer kunne finansiere deres iværksætter projekter. Denne form for Kviklån har haft kæmpe effekt i udviklingslande, hvor i 2006 Nobels Fredspris blev uddelt til Grameen Bank og stifter Muhammad Yunus. Det har siden konceptet begyndte fået millioner ud af fattigdom i udviklingslande, ved at de har modtaget en  startkapital til at drive deres egen virksomhed.

I begyndelsen i udviklingslandende var kviklånet kun forbeholdt for kvinder. Det gjorde det for at mindske kønsdiskriminationen som var stor i udviklingslandende på det tidspunkt. Hverken økonomisk eller politisk rejsning kunne ske uden at kvinderne var med på lige fod. De kvinder der modtog lånet brugte det til at starte en lille forretning, og var meget ansvarsfulde overfor sig selv og dem der havde givet dem kviklånet. I løbet af kort tid var deres virksomhed etableret og de havde mulighed for at betale lånet tilbage og holde deres forretning kørende. Derved styrkede historiens form for kviklån landsby økonomien.

Senere i starten af 2010’erne der kom den moderne form for kviklån. I Danmark betød det at man kunne låne flere tusind kroner fra sin sofa og næsten anonymt. Dette er den største forskel fra det oprindelige koncept, hvor det blev lånt ud af som fysiske penge. Den næste store forskel er hvad forbrugeren bruger kviklånet på. Oprindeligt var det til kvinderne der lavede små virksomheder. Nu bruges kviklån i højere grad til impulskøb, som eksempelvis elektronik, tøj, møbler eller fornøjelser, da det selvsagt også er svært at finansiere opstarten af en virksomhed i den vestlige verden for et kviklån – og der ofte er mere attraktive finansieringsformer for iværksættere end kviklån.

Undersøgelser har vist at kviklån i dag er mest populære blandt de 20-35 årige, og at kønsfordelingen er forholdsvis lige, dog med en lille overvægt af mænd.

 

Hvem er Kviklån for

Et kviklån fra MiniFinans er til dig der enten har et arbejde, eller er i mellem jobs, men mangler lidt ekstra til den fede ferie, eller lækre middag med vennerne eller kæresten. Det kan også være dig der er studerende der skal købe nye bøger, står med en tandlægeregning, eller dine flybilletter netop nu er på tilbud, som du alligevel havde tænkt dig at købe om 14 dage. Her er et kviklån også et godt alternativ. MiniFinans blander sig ikke i hvad du skal bruge lånet på, blot at du kan betale det tilbage. Kviklån er til dig der vil have det nemt. Der er ingen lange former og processer du skal igennem og du skal ikke dokumentere din indtægt, hvilket typisk kaldes lån uden dokumentation. Du skal blot kunne opfylde kreditkravene hos MiniFinans for at få bevilliget et kviklån.

MiniFinans kviklån er en af de hurtigste måder at låne penge nu til dags, derfor er kviklån til dig der står akut og mangler lidt ekstra til at få måneden til gå. De helt små kviklån kan også betales ud med dag-til-dags varsel og uden ekstra omkostninger. Vi kan dog ikke anbefale du tager et kviklån hvis du udelukket lever på offentlige ydelser. Vi anbefaler også din primære indkomst er højere end det kviklån du tænker at tage, eller at du kan dokumentere du har en anden indtægt på vej. Det kan eksempelvis være hvis du står til at få penge tilbage i SKAT eller venter på dine feriepenge. I denne mellemliggende periode kan MiniFinans kviklån være et godt alternativ til dig og du kan bruge det til at ”bridge” dine udgifter i kortere perioder.  MiniFinans anbefaler absolut ikke at du bruger det til permanent gældsætning, da denne form for lån vil blive en dyr måde at gøre det på. Kviklån fra MiniFinans er altså klart anbefalet til kortere perioder, som vi viser ved at tilbyde løbetid fra 5 til 30 dage. Dog tilbyder MiniFinans også at forlænge dit kviklån i 7, 14 eller 30 dage, da vi er klar over at den indtægt man har regnet med, som skulle indfri kviklånet, pludselig kan blive udskudt eller forsvinde.

 

Find det bedste lån for dig

Når du skal ud og låne penge, er det vigtigt at du stiller dig selv de rigtige spørgsmål. Kviklån er ikke for alle, men for nogle bestemte typer af udgifter.

Hvor stort et lån har du brug for? Selvfølgelig det mest centrale spørgsmål og afgørende for hvilken type lån du skal søge. Ligger beløbet under 4.000 kr. har du den første gode grund til at tage et kviklån. Er beløbet mellem 4.000 – 12.000, har du kun mulighed for at optage et MiniFinans kviklån, såfremt du allerede har været kunde før og betalt dit kviklån tilbage. Er beløbet over 12.000 er et kviklån hos MiniFinans ikke noget for dig – og du skal derfor ikke have et kviklån. Du bør i stedet søge andre låneudbydere der kan tilbyde større lånebeløb og ikke har fokus på kviklån.  Disse slags lån er betydeligt forskelligt og løber ofte over flere måneder. Her låner du til en lavere rente, men betaler det tilbage over en længere periode.

Hvor lang tid har du brug for pengene? Det er ingen hemmelig at kviklån ikke er det billigste lån på markedet, hvorfor lånet skal benyttes i kortere perioder. Hvis du har behov for pengene mellem 5-30 dage har du den næste gode grund til at optage et kviklån hos MiniFinans. Det er præcis her kviklånet fra MiniFinans kommer til sin ret og med fordel kan benyttes. Har du behov for pengene i op til 60 dage, kan kviklånet fra MiniFinans stadig være en god ide. Det kræver dog at du forlænger kviklånet med 30 dage og derved betaler den ekstra omkostning der er forbundet med det. Man kan selvfølgelig forlænge sit kviklån igen og igen, men det er noget som vi hos MiniFinans advarer mod, da dit kviklån går hen og bliver alt for dyrt i forhold til alternative finansierings muligheder.

Kan du betale lånet tilbage på én gang? En hel central pointe ved MiniFinans kviklån er at lånebeløbet og renterne tilbagebetales på én gang når kviklånet udløber.  Såfremt du alligevel ikke kan betale dit kviklån tilbage har det stor indflydelse på de ekstra omkostninger på lånet.  Renterne der på løber kviklånet efterfølgende er ganske vist noget lavere (37%), men der sker desværre ofte det at tilbagebetalingen går så meget over forfald, at der bliver tilskrevet både rykkergebyrer og inkassogebyrer, hvilket kan gøre et simpelt kviklån til en meget dyr fornøjelse. Hos MiniFinans gør vi derfor meget ud af, at informere brugerne om fordele og ulemper ved kviklån.

Har du allerede svaret ja til de 3 ovenstående spørgsmål, så er et MiniFinans kviklån helt sikkert det rigtige lån for dig.  Selvfølgelig forudsat at du har overvejet en ekstra gang om du overhovedet har behov for et kviklån i første omgang.

 

Alder:

Det er et bredt segment af den danske befolkning der tager kviklån, og hvad de tager det til stiller vi ikke spørgsmål ved. De fleste kviklån kan optages helt ned til 19 år, men mange har omvendt også en høj aldersgrænse på 25 år. Dette skyldes de unge er højere risiko når de optager et kviklån, da de ofte kun er på SU og intet job har. Hos MiniFinans er vores aldersgrænse sat til 21 år, da vi mener det er en ansvarlig alder at kunne optage et kviklån i. Som 18-årig kan man ikke altid gennemskue konsekvenserne ved at optage et kviklån og derfor vil de fleste låneudbydere forlange at du ar minimum 21 år.  Der findes ingen øvre grænse for at kunne optage et kviklån. Vi kan dog ikke anbefale du optager et kviklån hvis du udelukket er på offentlige ydelser så som folkepension.

 

Kviklån og Nem-ID

Nem-ID bruges i dag til langt største delen af kviklån til at underskrive låneaftalen med, hvilket også er tilfældet for MiniFinans kviklån. Den er med til at to trins identificere låne tageren, så vi er sikre på det er den rigtige person der modtager lånet. Yderlige gavner det også lånetager, da vedkommende ikke skal ned i banken og underskrive et fysisk dokument. Alt dette klares nu online og med Nem-ID.  At underskive dit kviklån med Nem-ID er for din sikkerhed og bekvemmelighed.

 

Kviklån og Årlig Omkostning i Procent (ÅOP)

En ting at ligge mærke til er den årlige omkostning i procent. Denne er markant højere på kviklån, men den er ikke udtænkt med kviklån i tankerne. Når man tænker på at tage et kviklån med en løbetid på under 45 dage, så vil den årlige omkostning i procent være markant højere end ved almindelige lån der har en løbetid på et år eller længere. Den årlige omkostning i procent er ikke udtænkt til at skulle sammenligne kviklån, eller lånt generelt der har løbetid kortere end et år. Det skyldes at den akkumulerer renten ud fra debitorrenten, som er den faste rentesats man betaler på et kviklån. Derfor vil ÅOP altid være markant højere på et kviklån og misvisende for den reelle årlige omkostning. De faktiske låneomkostninger i kroner og øre kan derfor være lavere ved et kviklån, hvis man kun har behov for pengene i kortere tid. Derfor anbefaler vi hos MiniFinans, kun at optage et MiniFinans kviklån hvis du har behov for pengene i en kort periode.

 

Hvad koster et kviklån

Et kviklån har typisk en højere rente og omkostning end et traditionelt banklån, hvilket medfører at de årlige omkostninger i procent er væsentlig højere end banklån. Dette skyldes de ekstra omkostninger ved kviklån i form af ekstra kundeservice og administration. Lånetiden kan være helt ned på 5 dage, hvilket giver mange transaktioner og meget administration Historikken viser også at kviklån er sværere at inddrive end banklån og at en stor del kviklån bliver misligholdt, forlænget eller ender hos inkasso. Alt dette er med til at drive renten på kviklån op, hvilket afspejles i administrationsomkostningerne og risikoen i at udbyde kviklån.

På trods af at omkostningen er højere på et MiniFinans kviklån det på kort sigt være billigere at tage et kviklån, end for eksempel overtrække sin konto. Mange bruger et kviklån fra MiniFinans som en kassekredit, så de selv kan vælge fra eller til. Fordelen ved kviklån er også at du ikke skal tale med din bankrådgiver og du risikerer ikke at miste dit kreditkort hvis du overtrækker din lønkonto. MiniFinans kviklån skal selvfølgelig bruges med omtanke – og man bør generelt  ikke optage kviklån, medmindre man ikke har et billigere alternativ.

Det er helt gratis at modtage et kviklånstilbud fra MiniFinans. Når du søger om et kviklån bliver du oplyst om hvor stort lånebeløbet er, hvor høj renten er og hvornår det skal udbetales. Efter du er blevet kreditvurderet af MiniFinans vil du modtage dit kviklånstilbud på e-mail som du får 48 timer til at godkende. Såsnart du har godkendt dit kviklånstilbud fra din MiniFinans-profil bliver dit kviklån sendt til udbetaling som straksoverførsel.

 

Hvornår bliver kviklånet udbetalt:

Dit MiniFinans kviklån bliver udbetalt kort tid efter du har godkendt det. Den første januar 2017, der trådte en ny lov i kræft hvor alle der ansøger om et kviklån skal vente 48 timer. MiniFinans udbetaler 2 gange dagligt – én gang om morgenen og én gang om aftenen.

 

Hvad siger loven om kviklån:

I Danmark har vi aftalefrihed. Det vil sige at private og virksomheder frit kan indgå kviklån som de ønsker. Her har forbrugeren så selv ansvar for at træffe et velovervejet valg, når vedkommende ønsker et kviklån. MiniFinans har ansvar i at udøve ansvarlig långivning når vi udbyder kviklån. Hertil er man også forpligtiget til via kreditaftaleloven at vurdere potentielle låntager. Her vil flere kviklån kræve du ikke er noteret i Debitor registeret eller RKI, samt at du kan underskrive din kviklånsaftale med dit personlige NemID. Generelt er det sådan at desto højere beløbet er, desto større er risici er der for låneudbyderen og der kan derfor stilles flere kreditscoringskrav. Hos MiniFinans kan man låne op til 4.000 kr. ved første lån. Når du har betalt dit første kviklån på 4.000 kr. tilbage, får du herefter mulighed for at optage et nyt kviklån op til 12.000 kr. Ved alle lån skal du give os adgang til din e-skat, så vi har en reel mulighed for at vurdere din betalingsevne. Det skyldes at vi vil være sikre på at du har mulighed for at kunne betale dit kviklån tilbage, ligesom vi ønsker at yde forsvarlig långivning.

Kredittype er hvilket type lån man ønsker at oprette. Her er der flere forskellige alt afhængig af hvad der stilles af sikkerhed og hvad pengene skal finansiere. Hos os kan du fx låne penge uden at stille sikkerhed. Eksempelvis er et realkreditlån beregnet til køb af fast ejendom. Der er billån til finansiering af bilkøb. Samme for disse typer lån er at låne tager stiller genstanden i pant. Dette betyder også at hvis lånetager ikke kan betale lånet, eller de månedlige afdrag så kan låne udbyder kræve genstanden tvangs solgt.

SU-Lån er specifikt for dem som studere. Disse lån kan kun tages for studerende og finansieres af staten til en lav rente. Derfor er disse ikke i kategorien kviklån, ligesom staten heller ikke kreditvurderer dig inden udbetaling af SU-lån.

De lån som vi ser på i denne artikel omhandler kviklån. Denne type lån er karakteristiske ved at man ikke skal stille noget sikkerhed, eller stille det i pant som man erhverver.

Det samlet kreditbeløb skal tydeligt markeres.  Der kan være mange beløb markeret når man er ved at optage et kviklån. Og her anbefaler vi forbrugeren at være sikker på sit kviklåns størrelse.

Betingelserne som skal oplyses når man optager et kviklån er følgende. Løbetiden hos MiniFinans er fra 5-30 dage. Når man tager et kviklån hos MiniFinans, skal tilbagebetalingen foregå på én gang. Ønsker du at dele dine betalinger op i flere mindre bidder, er MiniFinans lånet ikke det rigtige for dig.

Der skal du hellere kigge på forbrugslån. Disse vil have en tydelig månedlig afbetalingsordning.

Fra den første januar 2017, så skal alle der tager et kviklån gives en 48 timers betænkningstid. Denne er kommet på baggrund af den store fokus der har været i medierne omkring kviklån. Markedet for kviklån har været i stor vækst over det sidste årti og flere ender desværre med ikke at kunne betale deres kviklån tilbage. Derfor har både Forbrugerombudsmanden, samt Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen været med til at regulere det og det er vedtaget i Folketinget ved lov. Dette er gjort for både at beskytte forbrugeren, eftersom mange der optager kviklån enten unødigt forlænger dem, misligholder dem eller de ender hos inkasso.  Hos MiniFinans hilser vi 48-timers reglen meget velkommen og synes det er positivt at forbrugeren får en ekstra chance for at overveje sin beslutning.

 

Ulemper ved kviklån:

Som ved alle andre ting, er der selvfølgelig også ulemper ved kviklån. Kviklån er til for at dække de kortsigtede udgifter og altså ikke til permanent gældssætning. Så inden du tager et kviklån vil jeg anbefale du spørger dig selv, om det ikke kan vente til den første. Hvis du ikke kan er MiniFinans kviklån et godt valg til dig.

Den korte løbetid fra 5-30 dage kan være en udfordring for nogle, da de i virkeligheden ikke er klar til at betale kviklånet tilbage når det forfalder og det kan derfor virke som en stor mundfuld for mange, i sær hvis man har taget et højt kviklån. Dette har historisk ledt folk til at tage et kviklån for at tilbage betale et andet ud.  Hos MiniFinans anbefaler vi kraftigt at man aldrig optager et kviklån for at betale et andet ud. Denne ide kan godt virke som en hurtig løsning, men vi vil altid anbefale man betaler et kviklån ud inden man tager det næste kviklån. Denne type lån gør det for dyrt for hurtigt at omlægge sin økonomi ved at tage kviklån, for at betale anden gæld af. Renterne vil på et tidspunkt indhente dig og du vil stå med meget større problemer end du gjorde da du havde det første kviklån.

Hvem står bag MiniFinans kviklån:

Menneskerne bagved MiniFinans kviklån er en række danske investorer og iværksættere, der har ønsket at lave et kviklån der lever op til alle regler og er et godt valg for forbrugeren. Forbrugeren bliver kreditvurderet og kort tid efter kan kviklånet være klart. Det der arbejdes på er bekvæmmelighed og nemhed. Når du optager et kviklån kan det være helt ned til kun at du ikke er noteret i RKI eller andet debitor register. Hos MiniFinans skal du desuden giver adgang til e-skat, som du kan godkende simpelt med dit NemID. Vores kreditmodel gennemgår dine lønsedler samt andre statistikse oplysninger og bestemmer  om dit kviklån bliver godkendt.

Hvad er det bedste kviklån for dig?

Der er efterhånden rigtig mange låneudbydere på det danske marked. Når det kommer til kviklån, så er det vigtigt at du har din plan med i baghovedet, når du sammenligner priser. Minifinans.dk er anbefalet af rigtig mange sammenligningssider, der sammenligner danske kviklån, og det er ikke kun prisen der gør det. Kundeservice og populariteten tæller bestemt også med. Hvis du er fast besluttet på at sammenligne ÅOP for de forskellige lånetilbud, så husk på at der er stor forskel på hvor længe du vil låne og hvor meget du ønsker. Et kviklån med en lavere ÅOP kan f.eks. være dyrere hvis du har det i længere tid. 

 

Den nye 48 timers regel:

Fra den første januar 2017 trådte en ny lov i kræft der omhandler kviklån. Dette medfører at alle der optager et kviklån skal have en betænkningstid på 48 timer. Dette er kommet efter en undersøgelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, hvorefter folketinget vedtog den nye lov om kviklån. Deres analyse af Kviklån i 2015 kom frem med at de fleste bruge Kviklån til forbrugsgoder, og, her markant størst, bruges kviklån til køb af elektronik.

 

Hjælp til Kviklån

Hvis du har spørgsmål omkring kviklån er du altid velkommen til at kontakte os hos MiniFinans. Det er vigtig at dine forventninger bliver afstemt inden du optager et lån. Du kan også søge hjælp i form af venner, familie eller økonomi specialister. Sidst nævnte vil kunne hjælpe med at finde det bedste kviklån, eller anbefale et bedre alternativ.

 

Gode råd til Kviklån:

Vi vil her kombinere nogle gode råd så din oplevelse med quicklån bliver så god som muligt. Først og fremmest skal man være opmærksom på sin egen impulsivitet. Denne er dog nu begrænset af 48 timers reglen som sætter en dæmper på de værste impulskøb. Man skal også overveje om det man har tænkt sig at købe ikke kan vente til den første. Hvis det er et godt tilbud så kan man sagtens tage et kviklån for at få tilbuddet inden det løber ud.

Vi kan ikke anbefale man tager et kviklån for at betale et andet lån ud, dette vil kun medføre en nedadgående spiral. Hvor det i sidste ende kan ende med man låner blot for at betale renter af på sine andre kviklån. Er man havnet i denne situation kan vi kun anbefale at få fat i økonomisk rådgivning. Vi kan heller ikke anbefale man låner mere end husstandens indtægt er om måneden.

Læs også om gratis lån