Kviklån studerende? Hos MiniFinans tilbyder vi kviklån til studerende

Er du studerende og er du på udkig efter et kviklån, så er du kommet til det rigtige sted. Hos MiniFinans tilbyder vi lån fra 3.000 og op til 20.000 kroner så længe, at du er fyldt 21 år. Det eneste du skal gøre er, at udfylde vores ansøgningsformular og underskrive den med dit NemID. Det tager kun 1 minut at udfylde vores ansøgningsformular og underskrive den med dit NemID. Det er altså både nemt og hurtigt, at ansøge om et lån hos os.

  

Kviklån studerende – Få et lån nu og her

Med en kviklån hos os, kan du selv bestemme din låneperiode, så længe du betaler lånet tibage inden for 12 måneder. I de 12 måneder, skal du afdrage med et beløb hver måned. Du kan også vælge at betale hele beløbet tilbage efter 1 måned, hvis det passe dig bedre. Med et lån hos MiniFinans, kan du hurtigt få penge på din konto, og hurtigt kan betale dit lån tilbage.

Det tager kun 1 minut at udfylde vores ansøgningsformular. Godkender vi din ansøgning, skal du underskrive din lånekontrakt med dit NemID. Alt foregår på vores hjemmeside hvor du også kan følge med i, hvor langt du er i låneprocessen. Lån hos MiniFinans og få penge til lige det du står og mangler.

 

Kviklån studerende – Lån nemt og sikkert

Det er både nemt og sikkert for dig at optage et kviklån hos os. Din sikkerhed står øverst på vores liste. Derfor skal du også bruge dit NemID, når du skal underskrive din ansøgning og din låneaftale.
Vi bruger NemID som digital underskrift for at garantere vores låntageres sikkerhed. På den måde er vi sikre på, at der ikke er andre end dig selv, som kan tage et lån i dit navn. Dine personlige oplysninger vil under hele låneperioden blive håndteret sikkert og med stor respekt.

 

Kviklån studerende – Brug dit lån som du vil

Når du tager et kviklån hos MiniFinans, skal du ikke forklare os hvad du vil bruge et lån hos os til. Du bestemmer altså helt selv hvad du vil bruge de penge på, som du låner hos os. Måske vil du gerne på en afslapnings ferie, måske mangler du en ny cykel eller noget helt tredje. Der kan være mange grunde til, at du gerne vil optage et kviklån. Vi ved, at man som studerende kan have en stram økonomi, og det vil vi gerne gøre noget ved. Derfor tilbyder vi studerende at optage et kviklån hos os. Kravet er dog at du skal være fyldt 21 år, før du kan blive godkendt til et lån hos os.

 

Kviklån studerende – Undgå at stille økonomisk sikkerhed

Når du optager et kviklån hos MiniFinans, kræver vi ikke at du stiller økonomisk for lånet. Optager du et lån i banken, skal du stille økonomisk sikkerhed for lånet. Det vil sige, at du skal kunne stille sikkerhed i eksempelvis et hus, en bil eller lignende, som har værdi. Det er de færreste studerende der har noget at stor værdi, som de kan stille økonomisk sikkerhed i. Skal du stille økonomisk sikkerhed for dit lån, kan det være sværere at blive accepteret til et lån i banken. Det vil du ikke opleve, hvis du tager et kviklån hos os.

 

 Kviklån studerende – Sådan ansøger du

Når du skal ansøge om et kviklån hos os, skal du først vælge det lånebeløb, som du står og mangler. Du kan vælge et beløb mellem 3.000 og 20.000 kroner. Når du har valgt et lånebeløb, skal du vælge en låneperiode mellem 1 dag og op til 12 måneder, som er den periode du har til at tilbagebetale lånet. Herefter skal du udfylde en kort ansøgningsformular og underskrive den med dit NemID. Nu kan du læne dig tilbage, mens vi klarer resten for dig.

Efterfølgende laver vi en kreditvurdering af dig og du får hurtigt svar på din låneansøgning. Hvis vi godkender din låneansøgning, skal du underskrive den, for at få udbetalt lånet på din konto. Når du har godkendt lånet, overfører vi straks beløbet til din NemKonto og inden for få minutter vil du kunne se pengene.

 

Kviklån studerende – Hvor meget kan jeg låne?

Hos MiniFinans kan du låne mellem 3.000 og 20.000 kroner over en låneperiode på 1 dag og op til 12 måneder. Du skal være opmærksom på, at vi først kan tilbyde dig lån nummer 2, når du har betalt hele lånebeløbet tilbage til os. Her er der både tale om lånebeløbet, og de gebyrer og renter der er på det lån du har optaget.
Er du i tvivl om hvad du præcist mangler at tilbagebetale, kan du se oplysningerne under din profil på MiniFinans.

 

Kviklån studerende – Hvordan bliver jeg godkendt

Alle låneudbydere på markedet har hver deres lånevilkår. Vi vil altid opfordre dig til, at læse lånevilkårene igennem, så du er sikker på at du kan leve op til de krav som de har. Når du skal optage et lån hos MiniFinans, har vi nogle lånevilkår som du skal være opmærksom på, og som du skal opfylde for at kunne optage et kviklån hos os. Vi har listet vores lånevilkår nedenfor.

 

Kviklån studerende – Her er vores lånevilkår

  • Du skal være mindst 21 år og have et dansk CPR-nummer
  • Du skal have en folkeregisteradresse og en aktiv e-mail adresse
  • Du skal have et dansk mobiltelefonnummer og en dansk bankkonto
  • Du skal opfylde kravene omkring kreditvurdering i punkt 3

Du kan læse mere om vores lånevilkår her. Har du yderligere spørgsmål, kan du læse vores ofte stillede spørgsmål og svar her.